Вижте резултатите от анкетата: Как оценявате картината на вашият плазмен телевизор Panasonic ?

Гласували
174. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Отлична

114 65.52%
  • Много добра

53 30.46%
  • Добра

3 1.72%
  • Средна

1 0.57%
  • Задоволителна

1 0.57%
  • Слаба

2 1.15%
Страница 40 от 116 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 1726
Like Tree148Одобрявам

Panasonic Plasma телевизори - част 4

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от idealist Виж публикацията
    Моля за разяснение !
    Клиент съм на Булсат и имам HD приемник, към който е свързан 50ST60, чрез HDMI кабел от оператора.
    При натискане на бутон I (инфо) на дист. на ТВ на екрана се
    появява надпис:

HDMI 1
    1080 i / 50 Hz
    16:9

Същият надпис има и на програмите, на които пише HD. Визирам BTV, Eurosport, NG и други.
    Какво означава това ? 50 Hz ?????
    1080 i - презредов сигнал, тоест в единият кадър се подават нечетните редове, а в следващият четните/редуват се/. Ти не виждаш това, защото технологията на панела е прогресивна - едновременно показване на всички редове.
    Стандартът за телевизионен сигнал в Европа е 50 Hz - такъв сигнал получава сет-топ-бокса на Булсатком, такъв и подава към телевизора.

http://www.hdzona.com/forum/index.php?topic=2016.msg73235#msg73235
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 26-10-13 в 22:08.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

Отговор: Panasonic Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Я кажете от какво разтояние ги гледате тези 50-ки и как се справят с SD сигнал. Аз бях се засилил на 42st60, но с тази промоция е грхота, а разтоянието от което ще го гледам е 2м. +- 20-30 см. Мнения? Пепоръки?
    Благорадя

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2007

Точно от около 2.30 го гледам моя, преди бях с 42 инчова плазма HD ready, пак Panasonic. На SD сигнал се справя прилично въпреки по-високата резолюция, ако не и по-добре от бившото ми ТВ. Във всеки случай, много по-добре от LCD-тата в този ценови клас. Даже ми малее вече след няколко дни..., отново.

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2013

Благодаря на Христослав.
    Иначе 50-ката гледам от около 2,50м. Вчера изгледах 3 мача, а днес Мото GP и нямам забележки.

6. Тук е от
    Jul 2009

И аз се оглеждам за 50" плазма на Панасоник та да питам: някой user качил ли е такава плазма на стената? Нещо бая тежичка е и не е ли опасно? Второ-като е на стената ще има ли проблем с охлаждането, особено в жегите през лятото? Някакво изпитано предложение за стойка на стената (в моя случай панел)? Благодаря

7. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Един колега е окачил на стената 50ST50 от една година почти и до сега не се е оплакал да е имал някакви проблеми.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Единственият "проблем" може да бъде , че евентуално при по-ниски нива на звука и при ярки сцени може и да чуваш повече брум-а от захранването , тъй като ще е по-близо до стената .

10. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2013

Цитат Първоначално публикувано от hivo Виж публикацията
    И аз се оглеждам за 50" плазма на Панасоник та да питам: някой user качил ли е такава плазма на стената? Нещо бая тежичка е и не е ли опасно? Второ-като е на стената ще има ли проблем с охлаждането, особено в жегите през лятото? Някакво изпитано предложение за стойка на стената (в моя случай панел)? Благодаря
    Поставката, която купих се наклана и е дистанцирана телевизора (50' плазма) на 4 см от стената на 1.5 м от пода - заради децата.
    Когато избирах си спомням, че имаше предписание от производителя за разстояние от стената. Може би в книжката.
    При мен в топлите дни нямаше никакъв проблем с охлаждането, още повече в стаята има климатик и когато стане непоносимо се пуска.
    Ако поставката е хубава няма никаква опасност - монтират се с доста дебели дюбели за стената - аз се набрах на нея да я пробвам, а съм 90 кг, и не мръдна.

Иначе с поставката изгубих един ден да търся нещо подходящо и не лудо като цена - 100-200 лв, накрая попаднах на нещо доста добро в технополис.

...

За 5 годишната гаранция направо тайничко завиждам ) Както бях казал, въпреки че спират производството им, пак щях да купя плазма. За спорт си е най-добрата и достъпна технология.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Вчера качих моя 50ST60 на стената - основното условие при монтаж е да има минимум 7см. разстояние от стената до гърба на телевизора, това е препоръка от производителя за да може да се охлажда нормално. Иначе в ТМ-т намерих подходяща стойка на най-добра цена:NEO WS-195 TILT :: Стойки за стена :: Стойки за стена :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Към нея има комплект дюбели за стенен монтаж, три комплекта *4болта с различна дебелина, най-големите стават точно за захващане към гърба на панела, има включен и малък нивелир за удобдство при монтажа. Абе за 25лв. - чудо, при положение, че оригиналната стойка за стена на Панасоник струва почти 500лв., айде нема нужда!

12. Тук е от
    Oct 2013

Колеги, защо в Техномаркет няма това промо на Панасоник? Обикновено винаги изравняват цените, но този път нещо се мотат
    Иначе голямo мислене пада дали 50ST60 или 65 инча, направо ще се побъркам...

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Lindt Excellence Виж публикацията
    Колеги, защо в Техномаркет няма това промо на Панасоник? Обикновено винаги изравняват цените, но този път нещо се мотат
    Иначе голямo мислене пада дали 50ST60 или 65 инча, направо ще се побъркам...
    Шоколадов :rolleyes:
    Технополис са официален вносител на Панасоник, а Техномаркет май вземат от тях..то и затова имат доста залежали стари модели и избягват да продават плазми Панасоник..За колебанието ти - зависи от дистанцията на гледане..ама както е казал Мечо Пух "Колкото повече, толкова повече" :rolleyes:

hivo
    Моят 50V20E, който тежи повече от 50ST60E, е качен на стойка на стената със стойка на SONOROUS – SOUND AND VISION IN STYLE
    SONOROUS – SOUND AND VISION IN STYLE
    от 3 години и няма никакви проблеми.

14.  

15. Тук е от
    Oct 2013

Май ще заложа на 65 инча си мисля - имам достатъчно място, то 50 инча вече е шир-потреба, а и не искам да купувам след 2-3 години пак по-голям. Аз гледам 42S20 от 2 метра в момента, не съм имал никакви проблеми досега освен гадния филтър на екрана, ще е добър коледен подарък за родителите ми. Oще малко ще помисля... но с тая гаранция просто ме спечелиха на момента

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

hristoslav2 - аз също съм се насочил към 65 инчовия ST60.
    Струва ли си толкова разликата от 15 инча , че да предпочетем VT60 ?

Поздрави.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

bimbata
    Изборът е между по-големият диагонал и по-добрата картина с повече екстри. Въпрос на личен избор и аз бих се поколебал..
    VT60 го има и в други диагонали
    PANASONIC TX-P55VT60E - 4599 лева
    PANASONIC TX-P65VT60E - 7899 лева
    - два THX режима (за светла и тъмна стая)
    - по-добър контраст и от там дълбочина и триизмерност на образа
    - повече възможности за настройки на картината - ISF /Smart calibration
    - двойни тунери (T,C,S2)- тоест докато гледаш една програма може да записваш друга
    - PIP, PAP
    - USB HDD recording
    - USB версия 3.0
    - вградена скайп камера /отделно камерата струва близо 300лева
    - Voice interaction

Таблица с модели 2013
    https://forum.setcombg.com/attachmen...het_p48-49.pdf

Тук съм се пробвал да подредя моделите по филтри - според моите предположения. Не претендирам да е вярно.

Генерации филтри в модели по години
    Година
    ........................

2013
    .....................
    2012
    .....................
    2011
    ....................
    2010
    .......................
    2009
    .......................
    6 генерация антиотражателен
    5 генерация контрастен
    ZT60

5 генерация антиотражателен
    4 генерация контрастен
    VT60/GT60

4 генерация антиотражателен
    3 генерация контрастен
    VT50/GT50

3 генерация антиотражателен
    2 генерация контрастен
    ST60 VT30/GT30

2 генерация антиотражателен
    1 генерация контрастен
    ST50 VT20/V20/GT20
    1 генерация антиотражателен ST30 V10/G10
    S20
    Година
    ........................

2013
    .....................
    2012
    ................
    2011
    ....................
    2010
    ..................
    2009
    .......................
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-10-13 в 23:54.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 116 ПърваПърва ... 3038394041425090 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  2. LG Plasma TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 192
    Последно: 15-01-15, 10:36
  3. Samsung Plasma TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 332
    Последно: 18-11-14, 19:02
  4. Отговори: 1522
    Последно: 06-02-13, 15:37
  5. Отговори: 1408
    Последно: 25-12-11, 15:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе