Страница 15 от 46 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно
Резултати от 211 до 225 от общо 678
Like Tree98Одобрявам

Panasonic телевизори 2015

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2012
    Живее в
    Видин

Отговор: Panasonic LCD TV 2015

Благодаря на Христослав за помощта!Оправих настройките за аудио потока и субтитрите,а основата на ТВ е почти на същата височина на тази на ъгловият диван.
    Един от колегите ме попита за нивото на черното в сравнение с плазмата - за мен осезаема разлика няма,но като че ли нивото на черното и съответно контраста са по-дълбоки при ЛСД-то.Все още го разучавам и засега съм хванал един негатив - при бял фон има черно затъмнение в ъглите на ТВ!

Засега наблюденията ми са:
    Картината е с реална цветове,никакви проблеми при бързи сцени,голяма дълбочина на картината,смарта кефи,ютюб апликацията е перфектна,звука на ТВ приятно ме изненада като качество и сила и т.н.
    Разстояние от 3-3,5м е идеалната зрителна дистанция за 55",при +3.5м задължителна е покупката на 60".
    Все още умувам на какъв HDD да се спря за запис на програми от ТВ ,някакви предложения колеги?На страницата на съпорта на Панасоник се препоръчва WD my Book за моделите от 2013г,но за моделите от 2014 год няма никакво инфо.Харесах WD my cloud ,мислите ли че може да не се харесат и по-добре да се насоча към по-обикновена серия на WD.От прочетеното разбрах,че задължително трябва да се насоча към HDD с 3,5" диск заради автономното захранване,а Панасоник препоръчват WD и Buffalo.

п.п.все още не съм намерил време да си поиграя с препоръчани настройки от Av forum или от някой друг,и засега съм с фабричните!
    Прикачени изображения Прикачени изображения

2.  

3. Тук е от
    Jan 2015

.......
    Този пост е редактиран от Belge; 23-02-15 в 18:56.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

На 55AS800 фабричните настройки са много близко до идеалните
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx-50...1405193778.htm
    така че е съвсем нормално да му харесат цветовете на колегата. Панасоник може много екстри да не слагат, но знаят как да правят добра картина според мен.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-02-15 в 21:19.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от chachoto Виж публикацията
    На 55AS800 фабричните настройки са много близко до идеалните http://www.hdtvtest.co.uk/news/tx-50ax802b-201405193778.htm така че е съвсем нормално да му харесат цветовете на колегата. Панасоник може много екстри да не слагат, но знаят как да правят добра картина според мен.
    Това с тъмните ъгли не е приемливо за скъп телевизор...не че за евтин е, но все пак. Иначе съм съгласен, че AS800 има добро цветопредаване с фабричните настройки. Има и THX.
    П.С. Този дето си го постнал е друг модел.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2008
    Живее в
    Пловдив

Да грешката я моя. И аз видях че е 4к варианта с еднакъв дизайн е и се подведох. Гледал съм го на живо наистина има много добро цветопредаване.

7. Senior Member Аватара на cable
    Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от Belge Виж публикацията
    Много ми е интересно, как гледаш българските телевизии, след като не пускаш СД канали ?

При гледане на 60 инчов, ще трябва да се купуват и колони и усилвател
    Ами hd програми ще гледа разбира се.Това,че някой се интересува от развалена боза(или меки круши) нужно ли е да го мисли?
    И за кви тв-ри говориш щом те вълнуват още колони и усилватели.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 19-02-15 в 17:51.

8.  

9. Тук е от
    Jan 2015

.......

10. Member Аватара на maxim7
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    някъде по млечния път

Belge

добре изглежда т-то,....иначе това има впредвид колегата ,hi-fi не буботене и пищялки разни...................

PHOTO_20150219_221729.jpg

11. Тук е от
    Jan 2015

.......

12. Тук е от
    Sep 2014

Цитат Първоначално публикувано от Belge Виж публикацията
    За информация на уважаемите съфорумци, Панасоника ми не позволява отделно увеличаване на звука от цифровия изход. Резултатът от това е, че трябва да ползвам дистанционното на усилвателя за намаляване на звука, когато гледам ефирните канали. Отделният ми сателитен НД приемник, за късмет,може да спира звука само с едно бутонче и мога да го намалявам от неговото дистанционно.
    За тези които не разполагат в момента с цифров вход към усилвател, може да се вземе аналогово аудио от СКАРТ-а, или пък от изхода за слушалките. Има преходници и за двата варианта, а може и с поялник да се направят, ако ги няма по магазините на място и няма желание за поръчка от интернет. Ако се ползва изхода за слушалките, в менюто на Панасоника трябва да се смени опцията, вместо да увеличава звука от високоговорителите на телевизора , да управлява от дистанционното този за изхода на слушалките. И ще се работи само с дистанционното на телевизора, за увеличаването на звука от усилвателя.При този вариант, трябва да бъде обяснено на милата съпруга, че телевизорът ще е ням, ако не е пуснат усилвателя. И ще трябва да се внимава, някой да не е оставил звукa на пълна сила за слушалките,за да не стане грешка с входното стъпало на пред-усилвателя
    мерси, моля да споделиш общите настройки на цветове и контраст конкретно за твоя телевизор в съответната секция

13. Тук е от
    Jan 2015

Здравейте ,
    Извинявам се предварително за тъпия въпрос , но аз не мога да дам отговор на него.
    Мой приятел(индианец) се опитва да пусне филм от флашка на Виера 40" от края на миналата година и телевизора регистрира флаката , но не намира от къде да пусне файла. Флашката е 8 гигабайта ако това има значение.
    Извинявам се отново , но аз съм с друга марка телевизор и не мога да му помогна.
    Благодаря предварително!

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

бутон APPS от дистанционното-избира медия плеър-видео.

16. Banned
    Тук е от
    Oct 2014
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Колеги моля за съвет.
    Имам Panasonic 55DT60, закупен преди по малко от 3 месеца, но вчера при гледане на футболен мач забелязах по тъмно
    петно от лявата страна на екрана. Петното трудно се забелязва, главно се вижда на зелен и червен фон.
    Ето снимки направени с телефона, за да кажете дали е дефект за да го водя в сервиз или си въобразявам и най-вероятно ще откажат
    да го оправят?

Исках също така да попитам,
    при възникнал проблем на телевизор с по голям размер, клиента ли транспортира телевизора до сервиз на
    Технополис (в случая е закупен от там), или те предлагат вариант за транспорт срещу заплащане?
    Ако е опакован в кашона, не мисля че ще успея да го навра в автомобила си,
    а и нали било добре да се транспортира във вертикално положение?
    Този пост е редактиран от israeliBG; 20-02-15 в 23:47.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2005

Ти трябва да си го занесеш, 55ДТ60, в кашона, се събира в Рено Меган 2 със спуснати задни седалки и багажника се затваря. Хубаво е да ти помага някой.

18. Banned
    Тук е от
    Oct 2014
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Оставих им го днес, ще видим с какво становище ще излезнат от сервиза след месец.
    Странното в случая беше това, че човека който прие телевизора за рекламация се учуди защо съм го занесъл сам до тях, при положение, че имало вариант служители от Panasonic-България да посетят адреса ми, за да установят проблема без нужда от излишни и сложни упражнения. Това все пак е обемна стока и не всеки би могъл да я върне в магазина. Още по тъпо се почувствах, след като тази информация ми бе спестена от техен служител, който отговори на телефонното ми обаждане, като им обяснявах за проблема си и като се чудих къде да нося телевизора.
    Както и да е. Дано имам късмет и да го оправят или заменят за друг.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 15 от 46 ПърваПърва ... 5131415161725 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Телевизори DSM, NEO?
    От xqxoy във форум Други телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 19-01-16, 23:27
  2. телевизори
    От emilio-es във форум Телевизори
    Отговори: 9
    Последно: 31-08-12, 07:46
  3. Отговори: 0
    Последно: 02-03-12, 11:17
  4. 3d Телевизори
    От extremme във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 2
    Последно: 18-12-11, 16:06
  5. Отговори: 3
    Последно: 26-04-11, 13:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе