Страница 49 от 93 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно
Резултати от 721 до 735 от общо 1390

Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re:Philips LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 2/

@antoni смело вземай PHILIPS 40PFL6606H - осезателно добър модел.
    Успех!!!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

46/9706
    http://www.avforums.com/forums/15992548-post280.html

46/9706
    http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...6-preview.html

Zlatko, lazarus18 - чакам коментара ви...

Окъде го извадиха този 200Hz панел
    200Hz панел + blinking backlight + scanning backlight /+200Hz/ + HD Natural Motion + Perfect Natural Motion/+400Hz/ + 2D dimming /224 segments/ + bright pro = 1200Hz PMR

PMR = брой кадри в секунда + скоростно опресняване на кадрите

4. Тук е от
    Sep 2011

Здравейте. Дали бихте споделили мнението си за това предложение - http://www.technomarket.bg/products/...ps-32pfl8605h, дали си заслужава по висок клас ТВ от миналата година или е по добре да избера някой от моделите от 2011 г.? Цената определено ми се струва добра, а от ТМ твърдят, че имат и нови модели. Първото нещо което си помислих, е че разпродават мостри, но в телефонния разговор бе убеждаваха друго и за това ще го проверя в магазина през уикенда. Но все пак Ви моля за мнение. Благодаря.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Гледам че PHILIPS 32PFL8605H го имат наличен в 17 магазина. Вероятно имат и нов запечатан в кашон.

6. Тук е от
    Sep 2011

Ами така ме увериха и мен, че имат нови ТВ-та в кашони. А заслужава ли си купуването на 8605 на тази цена или да се насоча към някой от моделите на Филипс от 2011 г.?

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от geHko
    Здравейте имам LCD Philips 32PFL3606H/58 и правя всичко както е описано за субтитрите и не ми излизат дори и да не са на кирилица нищо не излиза само филма си тръгва а иначе правя точно каквото е написано ако някой има инфо да пише.
    Направи му ъпдейт на фирмуера и после пак пробвай.
    http://www.philips.bg/c/televisions/...drp4?t=support

Цитат Първоначално публикувано от niki79
    Ами така ме увериха и мен, че имат нови ТВ-та в кашони. А заслужава ли си купуването на 8605 на тази цена или да се насоча към някой от моделите на Филипс от 2011 г.?
    Цената му е добра. Няма да намериш Филипс модел от висок клас 2011 на същата или близка цена - ако вдигнеш бюджета е друг въпрос.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2009

Миналогодишните модели са мостри или върнати по някаква причина. Купуването на такъв телевизор е сериозен риск. Когато купувате гледайте кашона да е не разпечатван . Всее пак ако и решите да купувате дано да сте късметлии. Успех !

10. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Понеже, да си призная ме мързи да чета 50 страници назад и да видя дали има решение, направо реших да попитам. Има ли лесно решение, на проблема с нечетенето на филми .mkv с DTS от медиа плеърите на PHILIPS. Примерно съществува ли някакъв софт за компютър, който лесно и бързо да конвертира от DTS в DD и да не отнема много време, защото почти 90% от HD филмите в тракерите са с DTS.
    За разлика то миналата година когато освен SAMSUNG никой не поддържаше и DD, и DTS, то тази година и LG и Philips имат безпроблемно поддръжка на DD. Panasonic също имат DTS в техните плеъри, но пък от към DivX, при тестване се окипазиха на няколко пъти. Вчера си играх доста да тествам с два малко харда(250GB) които се захранват от USB на42PFL4606. По-старият който е с една йота повечко стартиращ ток, го подкарвах много-трудно и много бавно работеше менюто и лесно блокирваше, като от 20 опита само 1-2 пъти ми го разпозна коректно. Другият койтo е доста по-нов като модел и бройка, си тръгва без проблем от 2-3 път пробване . С него проблем sъм нямал. Tова което забелязах, е че 4606 подкарва един концерт на BD, като видео файловете са .m2ts, но с мнофо насичане. При тест на 7606, въобще софта не ги видя, което доста ме озадачи, защото ТВ-а е нов като сглобка, октомви месец и е с нов firmware(като преди време ми направи впечатление, че май и не чете субтитрите като хората, нищо че са направени в UNICODE). Днеска ще тествам пак и ще пиша.

11. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте, хванал ми е окото този модел - 37PFL7606H. Резервен вариант е този - 37PFL8605H който е по-висок клас но от миналата година и екрана не е матиран.

Може ли някой да сподели впечатления от тези модели?

Доколкото разбрах проблем ще имам с 3D през USB както и с DTS аудио а може би и със субтитрите. Интересно ми е дали след като Филипс най-накрая се разберат за лиценза на DTS, телевизора ще може да го чете след ъпдейт на firmware-a или да забравя изобщо че някога ще може да стане с тези модели.

При ревютата дават и че контраста на 37PFL7606H е малко зле - 950:1, затова ми се ще да чуя мнението на някой който има впечатления от първа ръка за качеството на картината и плюсовете и минусите на телевизора като цяло.

Друго което ме интересува е дали да очаквам цените да паднат към края на януари когато ще се обявят моделите за новата година или да не очаквам голяма разлика със сегашните.

Благодаря предварително.

12. Member
    Тук е от
    Jul 2011

Coldgaze
    Ревютата колкото са полезни, толкова са и подвеждащи.
    Преди месец гледах един 7606 в ТП /чел съм ревютата за него/ и не ми направи впечатление да "липсва нещо" на картината му, както на спортен канал /футбол/, така и на филмов. А както предполагам знаеш, излаганите мостри не са калибрирани т.е. в домашни условия, картината ще си я направиш каквато ти харесва, след съответните настройки.

3D през USB никоя марка не подържа.
    На място, колкото за тест на картината, можеш да пробваш с някакъв видео файл в SBS, каквито има в изобилие в YouTube.

13. Moderator
    Тук е от
    Jul 2008

@hristoslav2
    Ами какъв може да е коментара - всички тези PMR-та са маркетингови трикове. ;-)
    Телевизорите тръгнаха по пътя минат вече от процесорите и дигиталните фотоапарати - гонитба за мегахерци или мегапикесели, които в един момент всички разбират, че всъщност не отразяват реалното качество или производителност.
    И на мен ми е странно какъв е този панел, който ползват. Така или иначе съм поръчал вече 52PFL9606, трябва в събота да дойде и ще имам преки впечатления. Ще го сравня и с 9603 и 9732, да видим как е motion резолюцията. За съжаление няма да има как да го направя екран до екран. Но поне като усещане ще мога да кажа.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,
    Покрай един приятел, за когото избирахме ТВ и аз реших да си взема още един за спалнята. Видях тези http://technomarket.bg/products/0908...ips-37pfl8605h и http://technomarket.bg/products/0907...ps-37pfl7605h. Какво ще кажете за моделите и за ценовите предложения. Има ли нещо по-добро в този ценови клас с тези параметри? И 8-а серия заслужава ли 200 лв. повече в случая?
    Благодаря предварително!

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Coldgaze
    Интересно ми е дали след като Филипс най-накрая се разберат за лиценза на DTS, телевизора ще може да го чете след ъпдейт на firmware-a или да забравя изобщо че някога ще може да стане с тези модели.

Друго което ме интересува е дали да очаквам цените да паднат към края на януари когато ще се обявят моделите за новата година или да не очаквам голяма разлика със сегашните.
    Няма да има фирмуер с ъпдейт за DTS.
    Да цените през февруари/март ще паднат с още 10%

Цитат Първоначално публикувано от kocikoc
    Здравейте,
    Покрай един приятел, за когото избирахме ТВ и аз реших да си взема още един за спалнята. Видях тези http://technomarket.bg/products/0908...ips-37pfl8605h и http://technomarket.bg/products/0907...ps-37pfl7605h. Какво ще кажете за моделите и за ценовите предложения. Има ли нещо по-добро в този ценови клас с тези параметри? И 8-а серия заслужава ли 200 лв. повече в случая?
    Благодаря предварително!
    kocikoc
    Колкото и странно да звучи единствената разлика е, че 8-ма серия е със стойка 2в1 - за маса и стена + 200Hz + четец за SD карти

17. Тук е от
    Dec 2009

hristoslav2,
    какво ще кажеш за този http://technomarket.bg/products/0902...ips-40pfl6605h като съотношение цена/качество?
    Явно няма 37 от този модел.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kocikoc
    hristoslav2,
    какво ще кажеш за този http://technomarket.bg/products/0902...ips-40pfl6605h като съотношение цена/качество?
    Явно няма 37 от този модел.
    Добра цена като за 40 инчов Филипс.
    Огледай в магазина и този SAMSUNG LE-40D503. След промяна на модела в 550 се активира вграденият плейър. Прочети в темата за Самсун.

Philips 46PFL9706 ревю
    http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...06-review.html

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 49 от 93 ПърваПърва ... 39474849505159 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе