TPT460H1-HVD02
http://cs.tpv.com.cn/xjbg/bom_tv/UPL...3102584031.xls
Да - много е удобно
Не - нямам възможност
Не съм наясно какво е това
Достатъчна ми е DLNA
С флашката е по-просто
Няма подробна информация
Не ми е интересно
TPT460H1-HVD02
http://cs.tpv.com.cn/xjbg/bom_tv/UPL...3102584031.xls
Благодарим Ви, че аз също намерих това .... Така че е TPV Ксиамен ... Толкова съм тъжна ... надявах поне на панела е някаква марка. Това е.. Дали това е VA PVA или IPS най-малко? Аз не намерих тази информация на този файл.
За сервизното меню Разбирам, че само може да промените кода за опция, няма "Video инсталирате". Но това, което код?
toby_as
I do not know what type of panel. For service menu - probably there are any changes in the structure and names of the options.
Nu știu ce tip de panou. Meniul serviciu - probabil există modificări în structura și numele opțiunilor.
Yes there is modification. I can only change 16 option codes in the "Options" menu. OP#1...OP#16. Option codes that i posted before. Is there any description about that codes as i saw on your link from Alexzandr post for 2011 models?
Торанага Да изписва ми че "тази платформа не подържа дадения видео клип". Пускам ги от отметката долу в ляво на прозорците на youtube., .,Лап-топа е сдвоен с ТВ с wi-fi.
Този пост е редактиран от ilian8181; 27-04-14 в 20:12.
I do not have such information..
http://www.justanswer.com/tv-repair/...ps-lcd-tv.html
Your experiences with FW v 150.48.9 for 6, 7, 8 and 9xx7 series (2012 models) - Page 3
NetTV option does not appear after repair [Sitemap] - Philips - Support Forum
electronics repair help: HOW TO ENTER SERVICE MODE - PHILIPS 40PFL6606-D -LCD TV - Adjustments
Electro help: SERVICE MODE & ERROR CODES - LED BLINKING CODES - PHILIPS PFL-SERIES LCD TVs
hristoslav2 Отворих сайта,намерих панела за моя тв. И сега Питам Теб :rolleyes:защото знам че ще намериш светлина в тунела освен ЯРКО СВЕТЕЩИТЕ 519 ЕВРО.Благодаря предварително за ясното и съдържателно обяснение..
п.с Ако видя обява за длъжността "ТЕХНИЧЕСКИ ДИРЕКТОР" във PHILIPS., Ще им звънна. А ти се стягай за интервю., :rolleyes:
Мисля че вече ти отговорих. Нищо не трябва да купуваш. Поста за панелите беше в отговор на румънският колега, който питаше за модела панел в неговият телевизор.
Причината, телевизора ти да не възпроизвежда някои клипове, се дължи на това, че качилият клипа е задал ограничения за неговото възпроизвеждане. Тоест примерно е задал да се възпроизвежда само на компютър, но не и на телевизор.
Сигурно ти прави впечатление, че след влизане в You Tube при зададено търсене от и телевизора, двете устройства показват различен брой намерени резултати.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 27-04-14 в 21:51.
Днес съм като "спешно отделение след масова престрелка" Разбрах., Благодарско
- - - - - - - - - -
Аз не качвам клипове,но като се замисля целта е този клип да се гледа когато се качва.В един момент Някакви "котараци" качват и ограничават гледанията.Все едно ако си музикант,песните който твориш да си ги слушаш само ти.Като казах песни ми мина нещо.Сигурно Млад мерййнджей търси авторско право.
Някой ако знае някое "копченце" да ги пускам че вече доста клипа ми се събират,нека бъде така добър да сподели.
@ Hristoslav2 All, These pages Refer to 2012 models, which have different code types (number * 5 8), my is 3 number * 16. Have I compared The pfl5008 and The pfl4908 BUT I'm Afraid to Change The Different number 3 - Group 4 .... (Before I posted) ...........................
PS: So I Changed ALL option code fom PFL5008 (with PX + in menu) and The Result is: In My PFL4908 STILL Have Digital Crystal ... BUT ... appeared The Ambilight option ))
- - - - - - - - - -
Hristoslav2 you are perfectly right. Pixel+ is probably nothing but a marketing bu....it. I changed the option codes from 5008 to my TV, and nothing happened, except some menu appeared (ambilight, light senzor) but still Digital Clear.. Well....after that i changed the Type number from 4908 to 5008....AND Pixel+ apeared. Now I have a PFL4908 with PFL5008 menu ..and Pixel+ visible
Този пост е редактиран от toby_as; 28-04-14 в 07:52.
Normal ...
Both models are based on the same chassis and processor.
TPM10.1E LA (MediaTek MT5580)
The software is the same, and the difference in the menu and settings, comes from a different set of optional codes.
http://www.hdtv.com.pl/forum/philips...ed-szereg.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-04-14 в 20:47.
Ok, and now i have PMR300?
Anyway i found more about my panel type:
http://jishu.95105555.cn/Article/Upl...0717233625.xls
AUO cell? AMVA?
3D extremely narrow 46E330E 8R51 42WH04 Specifically for the machine TPV screen LCA460HVD02A09030X (AUO Cell) TPT460H1-HVD02 0F0B
Attached a picture from pixels of my panel. It doesn't look like AMVA to me, more like IPS or Sharp MVA (Blue/Green/Red).
Panel Technologies - TN Film, MVA, PVA, IPS, PLS
panel.jpg
Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-04-14 в 21:38.
[QUOTE = hristoslav2; 678 171] Look lile - MVA. [/ QUOTE]
Hello
Ok, do you have some settings for Tint settings? My TV look very "Green". I tried to calibrate , but i don't have a blue filter glass...maybe will order.