аз мисля че ти беше ясно от самото начало ,че проблема е в телевизора .. все пак е Филипс ? нали не мислиш че тубата или хрома имат проблем с кастването ,все пак е тяхна технология те я измислиха
аз мисля че ти беше ясно от самото начало ,че проблема е в телевизора .. все пак е Филипс ? нали не мислиш че тубата или хрома имат проблем с кастването ,все пак е тяхна технология те я измислиха
Този пост е редактиран от jhoro; 06-01-21 в 16:08.
Може да е в телевизора, може да е в приложението..независимо от еднаквата версия при PS4 и TV си мисля, че заради различните операционни системи има някаква разлика..
Не съм сигурен в това при положение, че от приложението няма проблем да се кастне, а през браузъра - има
Никой не е казал, че иконката липсва при телефона. Преди се показваше само когато засече съвместимо устройство, но след последния по-мащабен ъпдейт(при който промениха леко интерфейса, смениха мястото на коментарите и т.н.) се показва винаги.
Този пост е редактиран от prsnr; 06-01-21 в 20:09.
Пробвай със тази туба.
https://smartyoutubetv.github.io/
Заинтригувах се от вашите писания тук...
И пробвах...
С уин и лин, през Вивалди (в основата си е Хром) браузър си каствах ютубски клипове на PUS8303 със следните версии:
- основен фърмуер: TPM171E_R.107.001.136.003
- Youtube на TV: 2.12.08
- Chromecast built-in на TV: 1.50.228700
Eстествено,
всички устройства са в една мрежа.
Ми, не изпитах никакви проблеми... ?![]()
Първоначално си помислих, че нямаш проблеми заради Chromecast-а и различната версия на тубата.. после видях, че на колегите Ka4akow и irakli телевизорите също имат Chromecast..
Моят няма Chromecast и версията на тубата ми е различна.... абе много странна работа..
От Февруари до Ноември 2020 без проблем каствах.. и изведнъж се прецака...
Този пост е редактиран от prsnr; 08-01-21 в 18:01.
Не очаквай от филипс да поддържат дълго това недосче Saphi OS. Нищо не ги задължава.
По договор с Андроид трябва да направят поне два ъпдейта на версията.
Този пост е редактиран от prsnr; 08-01-21 в 19:10.
А ти писа ли на Philips support за проблема?
стига с тия чуждици каза човека ! Филипс поддръжка