Този пост е редактиран от irakli; 09-01-21 в 12:36.
Добре, елементарно ще обясня за да ме разбереш. Като се логна със софтуерният впн във вътрешната частна мрежа на друго място и каста спира да работи. Като се разлогна и ползвам ресурса от моята си вътрешна мрежа каста се оправяИмам и още един компютър, който се ползва за онлайн обучения, лабове и т.н.Не ползва виртуални тунелчета. С него нямам абсолютно никакви проблеми с каста!
Sent from my RNE-L21 using Tapatalk
Маршрутизатора на впн-а ти е объркан и ти прави проблеми. Ако домашната и частната са с еднква ИП мрежа също може да е проблем
Да внесем допълнително объркване тука: VPN-ът не е сплит тунел, та затова.![]()
Досега никой ли от потърпевшите не пробва да върне стара версия на Ю туб на Уиндоус, защото проблема не е във Вашите телевизори.
Как се връща стара версия на Ю туб на Уиндоус?
Аз ползвам тубата през браузър.
Днес видях, че има нов ъпдейт на YouTube приложението на телевизора и на PS4 - web_20210106_00_RC01.
И отново не мога да каствам от YouTube.com през Chrome браузър към YouTube приложението на телевизора, докато към приложението на PS4 - няма проблем.
Май проблема е точно в телевизора.
![]()
![]()
![]()
Този пост е редактиран от prsnr; 11-01-21 в 15:37.
Когато ползваш браузър друго може ли да предаваш към тв ,щото с хроумкаст може да предаваш каквото си искаш.от телефона виждаш ли филипса.
Нямам никаква представа от ОС на Филипс.Но това че телефона предава а Уиндоус не потвърждава мнението ми че повредата не е във вашият телевизор.Деинсталирай всички ьпдейти на хром за начало.
Оценявам, че се опитваш да помогнеш.
Но за жалост това не потвърждава мнението ти, а потвърждава че не четеш какво пиша в темата. Даже и скрийншотите не гледаш.
PlayStation 4 Pro има приложението YouTube, същата версия като YouTube приложението на телевизора.
PS4 Pro YouTube == Philips PUS6554 YouTube
Виж скрийншотите по-горе..
По друг начин не знам как да го обясня.
Едно и също приложение(еднаква версия) на 2 различни устройства.
Когато пусна YouTube приложението през PlayStation 4 Pro, cast икона СЕ появява(във видео плейъра) в YouTube.com зареден през Chrome браузър.
Когато пусна YouTube приложението през Philips PUS6554, cast икона НЕ СЕ появява(във видео плейъра) в YouTube.com зареден през Chrome браузър.
Предполагам, че телефона предава без проблем защото тогава връзката е: YouTube приложение (телефон) - YouTube приложение (телевизор) , докато другата връзка е: YouTube приложение (телевизор) - Chrome.
Пробвал съм през Chrome Canary браузър(Chromium), през Microsoft Edge(Chromium), през Opera, през инкогнито на Chrome.
Проблемът не е от браузъра или Уиндоус.
Този пост е редактиран от prsnr; 12-01-21 в 12:12.