Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал е вашият LCD телевизор Samsung ?

Гласували
280. Не можете да гласувате в тази анкета
  • LCD 26" и по-малко

25 8.93%
  • LCD 32"

72 25.71%
  • LCD 37"

27 9.64%
  • LCD 40"

120 42.86%
  • LCD 46"

31 11.07%
  • LCD 52"

2 0.71%
  • LCD 55"

3 1.07%
Страница 28 от 88 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 1308

Samsung LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Този надпис Encrypted ме съмнява. Със сигурност са взели мерки. Не знам дали е чак такъв зор или просто са отблили номера да не ги притесняват за правата на записания материал.
    Опита ли да му смениш разширението на .ts

2.  

3. Тук е от
    May 2010

Опита ли да му смениш разширението на .ts
    Не става по някъкав начин са го кодирали според мен трябва да се свали защитата

4. Тук е от
    Dec 2010

Цитат Първоначално публикувано от defender359
    Не става по някъкав начин са го кодирали според мен трябва да се свали защитата
    И според мен си има защита и трябва да се свали.Не знам дали ще може да се зареди в стандартен видео софтуер за премахване на защити,както при двд,блу-рей защитите. Може би не. Най-вероятно алгоритъмът на криптиране е различен.Още повече,че на друг самсунг не може да се възпроизведе,явно всяко тв изпозва нещо като собствен "ключ" ,както при методите за криптиране на данни.Аз даже не мога да отворя HDD-то,windows иска да го форматира

5. Тук е от
    Dec 2010

А дали някъде в сервизното меню на самия ТВ няма опция за включване и изключване на криптирането.Нека спецовете ако могат да проверят и тази възможност.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Днес гледам в ТП отново надули цената на 46c7000 на 3500 , не виждам каква е лoгиката разликата с 46c8000 да е 100лв .

7. Тук е от
    Sep 2009

Re:Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /ч&#

Мошенници.Какви цени какви серсеми има в ТП и ТМ... Дано никой не им купува мръсните им телевизори с тия НАДУТИ ЦЕНИ.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2010

Питанка, младежи. 40C650 - гледа се в момента през DLNA - мята .mkv файлчета безжично от лаптопа към телевизора. Пристигна един ресивър (втора употреба). Вързах го с телевизора по оптика. Филми с DTS (мятани по DLNA засега и четени от вътрешния плейър на телевизора) не се обозначават като DTS на дисплея на ресивъра. Какъв е проблемът, според вас? Благодарности на отзовалите се!
    И през външен HDD по USB не става. Иначе казано, когато плейърът на телевизора декодира филм с DTS, този звук не се пренася по оптика до ресивъра.
    Edit: Глупав съм, явно. Трябва да се зададе на телевизора, че извежда такъв звук. Сори.

10. Тук е от
    May 2006

Как да видите времето на заработка? / модели 2010-2011
    Заработените часове - сервизно меню -> SVC подменю -> Panel Display Time.
    От вчера съм собственик на UE40C8000. Още като го купувах се опитах да разбера заработените часове, но от посоченото ръководство в подменю SVC няма Panel Display Time. Ето какво има в менюто SVC при мен:
    1. Test Pattern
    2. Panel Auto Setting -> Failure
    3.T-CON USB Download -> Failure
    4. T-CON CheckSum
    5. REMOCON PAIRING -> X

Някой може ли да ми разясни тези менюта и къде мога все пак да намеря заработените часове на моя телевизор.

Още един въпрос за сервизното меню. Бях си направил на профила Standart ръчни настройки на контраста , цветовете и т.н. След влизане и излизане само от сервизното меню всички настройки се бяха възстановили до първоначално положение. А аз само съм влизал в сервизното меню и подменю SVC. Възможно ли е при влизане в сервизно меню само да се нулират настройките?

Благодаря предварително.

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

На втория ти въпрос отговора е Да! Всеки път след влизане в сервизното меню ще трябва да правиш нови настройки на картината. По отношение на SVC подменю-то довечера може да погледна какво има при мен и ще ги сравним. Поздрави.

Така. Важно уточнение - сега проверих и се оказа че за да се видят заработените часове трябва да се подходи както при активирането на PVR!
    1. Включете телевизора , наберете на дистанционното следната комбинация: MUTE-1-1-9-ENTER, настройка HOTEL MODE я включете на ON и после изключете телевизора.

2. Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)

3. Поставете USB или HDD/ форматирани на FAT32.
    UPDATE: Tази стъпка не е задължителна, работи също и без USB flashdisk.

4. В сервизното меню отидете на Control - Hotel Option и кликнете на Clone TV to USB, Ето тук се ''отключват'' допълнителни опции в сервизното меню после се върнете назад посредством дистанционното управление и изберете категория Sub Option .

5. В това меню включете PVR на ON. (Променете PVR с натискането на бутона надолу, НЕ В ДЯСНО!! )
    Сега в подменю SVC се виждат:
    Test Patern
    Panel Auto Setting - Failure
    Panel Display Time - 447 Hr (при мен)
    Logic USB D/L - ... (неактивно)
    T-CON USB Download - Failure
    T-CON CheckSum - 0xcc
    TC905x7

След това не трябва да се забрави да се изключи Hotel mode

6. Върнете се назад посредством дистанционното управление и изключете хотелският режим Hotel mode на OFF и изключете телевизора.

12. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Новата D8000 се очаква да излезе м/у март и май .
    http://www.fullhd.gr/lcd-tv/tv-fullh...d-line-up.html

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2010

Не съм следил скоро темата и не знам дали е писано по въпроса, но вчера открих как да се използва PVR-а като се посочи час и дата. Става от Menu -> Channel -> Channel Manager и после върху някой от каналите се натиска Tools и Timer Recording. За да се видят настроените записи се влиза пак в Menu -> Channel и се натиска два пъти наляво и после 2 пъти надолу докато се стигне до Scheduled.

ПП: ТВ-то ми е C650.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2006

Здравейте! Писах в другата тема за избор на ТВ, но там никой не ми отговори и затова питам и тук. Мисля да си купувам SAMSUNG UE-40C6500 и имам следния въпрос?
    Възможно ли е да се извади аудио сигнал (стерео) от Scart буксата на посоченя модел, тъй като усилвателя ми е от по старите и има само аналогови входове? Моля за отговор, че на този етап едва ли бих отделил средства и за ресийвър. Предполагам, че може да се извади сигнал и от изхода за слушалки, но едва ли ще има някакво качество.

16. Тук е от
    May 2006

Цитат Първоначално публикувано от katlak
    На втория ти въпрос отговора е Да! Всеки път след влизане в сервизното меню ще трябва да правиш нови настройки на картината. По отношение на SVC подменю-то довечера може да погледна какво има при мен и ще ги сравним. Поздрави.

Така. Важно уточнение - сега проверих и се оказа че за да се видят заработените часове трябва да се подходи както при активирането на PVR! Сега в подменю SVC се виждат:
    Test Patern
    Panel Auto Setting - Failure
    Panel Display Time - 447 Hr (при мен)
    Logic USB D/L - ... (неактивно)
    T-CON USB Download - Failure
    T-CON CheckSum - 0xcc
    TC905x7

След това не трябва да се забрави да се изключи Hotel mode
    Благодаря, довечера ще пробвам инструкциите

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2011
    Живее в
    Плевен

Здравейте,някои би ли ми казъл каде бъркам при стартирането на фейсбук на TV le40c650,има ли нещо особенно.благодаря предварително.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 88 ПърваПърва ... 1826272829303878 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1458
    Последно: 22-12-11, 15:31
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе