Този надпис Encrypted ме съмнява. Със сигурност са взели мерки. Не знам дали е чак такъв зор или просто са отблили номера да не ги притесняват за правата на записания материал.
Опита ли да му смениш разширението на .ts
Този надпис Encrypted ме съмнява. Със сигурност са взели мерки. Не знам дали е чак такъв зор или просто са отблили номера да не ги притесняват за правата на записания материал.
Опита ли да му смениш разширението на .ts
Не става по някъкав начин са го кодирали според мен трябва да се свали защитатаОпита ли да му смениш разширението на .ts
И според мен си има защита и трябва да се свали.Не знам дали ще може да се зареди в стандартен видео софтуер за премахване на защити,както при двд,блу-рей защитите. Може би не. Най-вероятно алгоритъмът на криптиране е различен.Още повече,че на друг самсунг не може да се възпроизведе,явно всяко тв изпозва нещо като собствен "ключ" ,както при методите за криптиране на данни.Аз даже не мога да отворя HDD-то,windows иска да го форматираПървоначално публикувано от defender359
А дали някъде в сервизното меню на самия ТВ няма опция за включване и изключване на криптирането.Нека спецовете ако могат да проверят и тази възможност.
Днес гледам в ТП отново надули цената на 46c7000 на 3500 , не виждам каква е лoгиката разликата с 46c8000 да е 100лв .
Мошенници.Какви цени какви серсеми има в ТП и ТМ... Дано никой не им купува мръсните им телевизори с тия НАДУТИ ЦЕНИ.
Питанка, младежи. 40C650 - гледа се в момента през DLNA - мята .mkv файлчета безжично от лаптопа към телевизора. Пристигна един ресивър (втора употреба). Вързах го с телевизора по оптика. Филми с DTS (мятани по DLNA засега и четени от вътрешния плейър на телевизора) не се обозначават като DTS на дисплея на ресивъра. Какъв е проблемът, според вас? Благодарности на отзовалите се!
И през външен HDD по USB не става. Иначе казано, когато плейърът на телевизора декодира филм с DTS, този звук не се пренася по оптика до ресивъра.
Edit: Глупав съм, явно. Трябва да се зададе на телевизора, че извежда такъв звук. Сори.
От вчера съм собственик на UE40C8000. Още като го купувах се опитах да разбера заработените часове, но от посоченото ръководство в подменю SVC няма Panel Display Time. Ето какво има в менюто SVC при мен:Как да видите времето на заработка? / модели 2010-2011
Заработените часове - сервизно меню -> SVC подменю -> Panel Display Time.
1. Test Pattern
2. Panel Auto Setting -> Failure
3.T-CON USB Download -> Failure
4. T-CON CheckSum
5. REMOCON PAIRING -> X
Някой може ли да ми разясни тези менюта и къде мога все пак да намеря заработените часове на моя телевизор.
Още един въпрос за сервизното меню. Бях си направил на профила Standart ръчни настройки на контраста , цветовете и т.н. След влизане и излизане само от сервизното меню всички настройки се бяха възстановили до първоначално положение. А аз само съм влизал в сервизното меню и подменю SVC. Възможно ли е при влизане в сервизно меню само да се нулират настройките?
Благодаря предварително.
На втория ти въпрос отговора е Да! Всеки път след влизане в сервизното меню ще трябва да правиш нови настройки на картината. По отношение на SVC подменю-то довечера може да погледна какво има при мен и ще ги сравним. Поздрави.
Така. Важно уточнение - сега проверих и се оказа че за да се видят заработените часове трябва да се подходи както при активирането на PVR!
Сега в подменю SVC се виждат:1. Включете телевизора , наберете на дистанционното следната комбинация: MUTE-1-1-9-ENTER, настройка HOTEL MODE я включете на ON и после изключете телевизора.
2. Влезте в сервизното меню посредством дистанционното управление INFO-MENU-MUTE-POWER. (ако тази комбинация не работи опитайте с MUTE-1-8-2-POWER)
3. Поставете USB или HDD/ форматирани на FAT32.
UPDATE: Tази стъпка не е задължителна, работи също и без USB flashdisk.
4. В сервизното меню отидете на Control - Hotel Option и кликнете на Clone TV to USB, Ето тук се ''отключват'' допълнителни опции в сервизното меню после се върнете назад посредством дистанционното управление и изберете категория Sub Option .
5. В това меню включете PVR на ON. (Променете PVR с натискането на бутона надолу, НЕ В ДЯСНО!! )
Test Patern
Panel Auto Setting - Failure
Panel Display Time - 447 Hr (при мен)
Logic USB D/L - ... (неактивно)
T-CON USB Download - Failure
T-CON CheckSum - 0xcc
TC905x7
След това не трябва да се забрави да се изключи Hotel mode
6. Върнете се назад посредством дистанционното управление и изключете хотелският режим Hotel mode на OFF и изключете телевизора.
Новата D8000 се очаква да излезе м/у март и май .
http://www.fullhd.gr/lcd-tv/tv-fullh...d-line-up.html
Не съм следил скоро темата и не знам дали е писано по въпроса, но вчера открих как да се използва PVR-а като се посочи час и дата. Става от Menu -> Channel -> Channel Manager и после върху някой от каналите се натиска Tools и Timer Recording. За да се видят настроените записи се влиза пак в Menu -> Channel и се натиска два пъти наляво и после 2 пъти надолу докато се стигне до Scheduled.
ПП: ТВ-то ми е C650.
Здравейте! Писах в другата тема за избор на ТВ, но там никой не ми отговори и затова питам и тук. Мисля да си купувам SAMSUNG UE-40C6500 и имам следния въпрос?
Възможно ли е да се извади аудио сигнал (стерео) от Scart буксата на посоченя модел, тъй като усилвателя ми е от по старите и има само аналогови входове? Моля за отговор, че на този етап едва ли бих отделил средства и за ресийвър. Предполагам, че може да се извади сигнал и от изхода за слушалки, но едва ли ще има някакво качество.
Благодаря, довечера ще пробвам инструкциитеПървоначално публикувано от katlak
Samsung [2011] 3D LED LCD line-up
http://translate.google.com/translat...d-line-up.html
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg456809
Здравейте,някои би ли ми казъл каде бъркам при стартирането на фейсбук на TV le40c650,има ли нещо особенно.благодаря предварително.