Страница 64 от 119 ПърваПърва ... 1454626364656674114 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Re:Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

При, Sony KDL-46Z5500 го няма този 'проблем'...

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не мисля, че това е проблем на мощността на процесора. Гледал съм филми още на W2000 и не съм виждал проблеми.
    По принцип всяко едно LCD, включително и най-новите модели имат проблем със запазване на поддържаната резолюция. Тя е достатъчно висока само при използването на алгоритми от рода на 100/200Hz. Това се изразява в замазване на образа при движение. АКо говорим за нещо такова, то няма LCD без включени таквиа системи, което да успява да поддържа повече от 300-400 пиксела вертикална резолюция. С включени 100Hz стават около 600 и чак с 200Hz пълните 1080. Лошото е, че тези системи пряко влияят върху изгледа на филмите и за повечето хора използването им е невъзможно.
    За справка, всяка една плазма последните години няма този проблем.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2009

lazarus18 следя с нетърпение какво ще кажеш след като видиш СОНИ-W, EX500 ,EX 700 и самсунг 40C650 на тази сцена от властелина как тресът.аз лично видях тези модели като последният пробвахме директно чрез усб и пак тресеше.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

venci79 ще го кажа за последно:
    - Само смяната с друга марка или най-високите модели от колекцията на Сони решава този проблем.
    Лично проверено и пробвано с прекаляване в името на търсене да се отстрани това нещо, но не стана.
    И като не стана, хайде Сонита беж обратно в магазина да се натресете на някой друг като мен.
    Нищо лично, но за момента ... не стават.

P.S.
    М/у другото ако не си прочел в предишни постове едно мое наблюдение специално за 46W4000 спрямо всички налични модели до момента - април 2010: По-добро качество на картина при гледане на HD материал като цвят, блясък, изумително прецизно остър детайл с нюанси, дълбочина и релеф до триизмерна заблуда, подробни нива в черното/сивото с кристално ясен оттенък и контраст на друг модел и марка LCD телевизор до сега не съм видял. Разбира се основния проблем с тресенето си остава, което и развали магията от този уникален модел плюс отвратителната обработка на SD сигнали.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2009

искам 55 и естественно поне хубава картина колкото сегашния и да НЕ ТРЕСЕ.иначе за качеството на картината и при SD сигнал съм мноого доволен има супер картина W5500 НО ПУСТО ТРЕСЕНЕ

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Пичове, не ви ли омръзна да повтаряте едно и също? По-скоро, въпросът ми е към soon. Нещата около това "тресене" са толкова субективни, че просто няма смисъл да ги обсъждаме повече. Вие го виждате, ние не го виждаме, първоначално било само при Сони, после се оказа, че тресяло и на Самсунг, че даже и на Филипс, да не казвам, че тресе и на плазмите на Панасоник..... После се оказало, че само на високите модели на Сони не тресяло, нищо, че и те са с BE3 видеопроцесор, ама сигурно, защото са по-скъпи, затова при тях не тресе.... Стига вече, досадно е да повтаряме едно и също...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Momchil нали за това е форума за да предпазим хората от нашите грешки и да остановяваме истината.

10. m62
    m62 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Русе

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Пичове, не ви ли омръзна да повтаряте едно и също? По-скоро, въпросът ми е към soon. Нещата около това "тресене" са толкова субективни, че просто няма смисъл да ги обсъждаме повече. Вие го виждате, ние не го виждаме, първоначално било само при Сони, после се оказа, че тресяло и на Самсунг, че даже и на Филипс, да не казвам, че тресе и на плазмите на Панасоник..... После се оказало, че само на високите модели на Сони не тресяло, нищо, че и те са с BE3 видеопроцесор, ама сигурно, защото са по-скъпи, затова при тях не тресе.... Стига вече, досадно е да повтаряме едно и също...

Напълно съм съгласен! Вашето вече заприлича на антирекламна кампания. През два поста: тресе, че тресе. Направете клип с това тресене, за да го видим и ние, защото аз на моето Сони v4000 не забелязвам такъв ефект, освен както и ivan1 отбеляза - съвсем леко негладко вървене на кадъра. Аз също го пробвах на монитора на компа и там е същото.
    venci79, ако наистина искаш да си полезен, запиши клип да видим за какво става въпрос.
    soon, нищо лично към теб, но имам спомени и впечатления, че още от 2007 г. някъде, само купуваш Сони-та и след това ги връщаш, а така също това го правят твои познати и приятели. За тези години общо взето все едно и също повтаряш: бях фен на Сони, ама сега не стават, сменяйте го с Тошиба (това беше 2007) или с Филипс. Поправи ме, ако греша.
    Много отдавна почти всички вносители на техника разбраха, че този форум може да бъде един мощен маркетингов инструмент и затова, ако ви предстои закупуване на тв или друга техника, и сте склонни да се доверите на мнението и съветите на даден потребител, съветвам ви да прочетете колкото се може повече от неговите мнения и сами да решите дали са обективни. Успех на всички при избора и покупката на телевизор!

11. Member
    Тук е от
    Dec 2009

m62 ти си превъртял бе пич аз затова ли дадох 4000лв пък после да си плюя по техниката.просто казвам тoва което виждам.аз съм от тези хора за които няма значение дали е мое.ако има проблем го споделям а не крия. щото има хора като купят нещо дори и наи-големият боклук да е си траикат и викат "супер доволен съм".имам познати например всичко що се сетиш за чаркалък по колaта си са сменили пък викат желязна кола много хубава само бензин наливам и карам.

12. m62
    m62 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Русе

venci79 ,хайде без обиди ! Пак ти казвам, пусни клип с това тресене, в противен случай всичко, което пишеш си е едно голо твърдение без доказателство.
    Нямам намерение да споря с теб, така че те моля да не се обръщаш повече персонално към мен, още повече и с обидни думи. Казах, каквото мисля, така че ако имаш наистина проблем, който те дразни, успех с решаването му.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

m62 посочи една обидна дума.не съм те обидил напротив ти ме изкарваш че лъжа че тресе щото съм провеждал антирекламна кампания срещу сони.

14.  

15. VTL
    VTL е офлайн

Тук е от
    Jan 2010

venci79 на Sony Z5500 няма абсолютно никакво тресене в посочения пасаж от теб с включен Motionflow, всичко върви много плавно. Когато изключа Motionflow тази плавност я няма но за тресене и дума не може да става, всичко си върви точно като на кино, движенията са перфектни, и не е като да гледаш театър на живо Сигнала го подавам от компютър чрез HDMI кабел. Дано не ти е проблема в телевизора, помисли за проба с друг плейър. Пробите с флашки ги зарежи.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2009

ще взема наистина да пробвам с друг плеър.

17. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

18. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    М'да. Този сайт е буквално reference за ревюта. Макар че малко фенове на плазмите си падат, каквото съм чел при тях и после съм го видял - доста са обективни. И му писах на пича да постне и калибрираните настройки. Каза че ще попита, каквото и да ознчава това. Аз съм с EX500, но смятам че и за нас, собствениците на ЕХ500 ще е полезно. Голям зор се оказа това да намеря калибрирани настройки.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе