bandev какви подобрения има в новата версия?
bandev какви подобрения има в новата версия?
И на мен не ми стана ясно същото! Така са го обяснили, че се почуствах като идиот! Някъде има ли история на ъпдейтите?
И аз моля ,ако може някой да каже има ли някакви подобрения.
venci79, forsaken, rds: Аз съм с модел KDL-32W5500, който дойде с версия на софтуера 1.600 /м. 12.2009 г./. До сега съм го актуализирал три пъти, като последната версия е PKG1.730EA от 30.04.2010 г. и да Ви кажа чесно не съм видял някаква разлика. Качвам ъпдейтите, понеже според мен явно оправят някакви бъгове в софтуера при настройването на цифровите услуги, но както казах по-горе не съм видял някаква разлика. За мене съществен ъпдейт на софтуера ще е плейването на DivХ от USB-то, както е при новите модели, но както бях писал по-назад в темата от Сони ми отговориха, че най-вероятно това няма да стане.
bandev Инсталирах го и аз,но някакви особености не забелязах,просто никакви по-прости обяснения за "по-прости" потребители няма в какво е предимството му.Прав си за USB възпроизвеждането.Здраве да е.Поздравявам всички носещи името Георги с утрешния празник,да сте живи и здрави.Пардон докато съм писал е станал днешен.![]()
Здравейте.След дълго четене във форума и двоумене,няколко пъти си сменях мнението,но реших да не изневерявам на любимата марка Сони.Ще се гледа от около 3м.с цифр.тв.и филми от комп,замислям се и за плеър от рода на пуканката.Та избора ми се сведе до следните модели и моля за компетентния ви съвет кой да избера.KDL-40W5500 или KDL-46V5500K.zЗнам,че втория се води по-нисък клас,но е по-големичък и дали качеството на картината ще се различава от първия.Ако е така,предпочитам качеството на картината пред по-големия панел.Благодаря предварително.
И защо модели от миналата година ? Ако са само мостри ? Не е ли по-добре модел 2010 - 40' ЕХ500 ? Или нещо подобно !
Ами той не е ли с LED подсветка,която не била доискусурена...или бъркам.Кави са примуществата му.Интересува ме основно качеството на картината без екстри като плеъри и интернет...
40EX500 e с нормална CCFL подсветка .Освен това ,ако мислиш да гледаш спорт забрави за модели, които нямат поне 100хц. какъвто е този 46V5500K -50hz
Благодаря за бързите отговори.Значи спорт изобщо не гледам.Искам да се представя добре с филми от компа и прилично качество от цифрова тв.Сега ще проверя цената на този който ми предлагаш.Каква е разликата с 40W5500,защото и той е 100hz.Eдинствено че е стар модел и може да е мостра...ако намеря запечатка?
Да видях,склонен съм да ги дам но кое е по-доброто в този който ми предлагаш освен,че е нов модел?
V и W сериите няма да ги намериш запечатка.
Гледай сериите EX400 и EX500.
Да разбрахКакви са разликите между тези двата...освен в цената
Намерих само EX402
Установих я самЕдиния е с BRAVIA ENGINE 2 а другия с 3.Разликата в цената е около 380лв.Има ли осезаема разлика в действието на тази функция.