Страница 73 от 119 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 1776

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Re:Sony - LCD / Faq, обсъждане, мнения

Лично според мен , ако имаш парите , си заслужава ! 5 години безгрижно ползване , стига да няма някаква уловка ! Но ако смяташ да сменяш ТВ-то след 1 , 1.5 , 2 години не си заслужава , но пък от друга страна при продажба с остатъчна гаранция , може да му искаш по-висока цена !

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Той кабела фиксиран ли е за телевизора? Не е ли такъв като за компютър? Тогава просто го вадиш и им го носиш без кабела /ако се наложи да се носи изобщо/.

4. Тук е от
    Aug 2008

кабела за захранването съм удължавал.но той си работи нормално/ако не е свързан правилно телевизора няма да работи/.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Това е ясно. Аз просто ти казвам, че ако го разкачиш от телевизора /ако е възможно/ няма как да видят, че го рязал.

6. Тук е от
    Aug 2008

е фиксиран е и няма ка да не разберат.от сервиза в Благоевград ми казаха че това с кабела не е проблем и ставало въпрос за подмяна на някакъв панел което ме озадачава,а същевременно той си работи нормално.в моя град има сервиз който от скоро е упълномощен от SONY и преди малко оттам ми казаха че ако си работи нормално по добре да не го карам за ремонт.просто в тези сервизи е малко разбъркано и не ми се рискува.но поне казаха че ще питат свои колеги за индикацията и възможен проблем след което ще обсъдим ситуацията.все си мисля че е от интернет кабела но немога да съм сигурен.в деня на слагането на интернет кабела доста пъти го сваляхме от стената и не е имало проблем но след включването на интернета се появи този проблем с индикацията следователно е възможно да е от това.рутера ми е TP-LINK TL-WR740N и е нов.за друго не се сещам .

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от petrucci
    сега чакам един отговор от сервиз дано да е надежден.но незнам дали това удалжаване на кабела/захранващия/ще е проблем ако телевизора отиде в сервиз.могат да го тълкуват както си поискат.значи сега ми се обадиха от сервиза и ми казаха че ставало въпрос за някакъв панел/смяна/наложително е.значи най вероятно утре ще пътувам за да го закарам в сервиза.
    Носи го в сервиза

The Sony blinking codes are at:
    http://www.iwaynet.net/~nesda/SonyBlink.html

8.  

9. Тук е от
    Aug 2008

Христославе радвам се че се включи в темата.този линк при мене не работи.моля те поясни ми какво точно означава тази индикация защото никак не ми се кара в сервиза.благодаря ти предварително.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Христославе радвам се че се включи в темата.този линк при мене не работи.моля те поясни ми какво точно означава тази индикация защото никак не ми се кара в сервиза.благодаря ти предварително.
    Аз също нямам достъп там-трябва да си регистриран! Малко по назад колегата Момчил ти беше дал друг линк с разчитането/малко стара информация може и да важи все още-знам ли/.
    В съвременните телевизори си има функция самодиагностика.Тя се активира със всеки старт на телевизора.
    Миганията на светлинният индикатор /повече от две/-показват грешки в работата или повреди в самият телевизор. В сервизите трябва да разполагат с таблица с кодове показващи какви са повредите при съответният брой мигания на индикатора.

11. Тук е от
    Aug 2008

но сега след като вече трети ден си работи нормално и не показва признаци на дефект защо е нужно да се отваря.аз си мисля че след като един път е светнал индикатора значи ще светне отново.възможно ли е телевизора просто да се е объркал от няколко поредни натискания на копчето за включване от дистанционното или от интернет кабела?след като всички са единодушни че трябва да се ремонтира тъй да бъде но поне да си намеря логично обяснение на дадения проблем .

12. Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Така като гледам коментарите, не съм направил грешка с Z5500 40'. Точно си го взех, и навлязоха ЛЕД-овете и доста ме беше яд доскоро.

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2009

Хич не се ядосвай за ЛЕД-овете, защото от тях само Direct LED с Local Dimming подсветка панелите работят както трябва.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

но сега след като вече трети ден си работи нормално и не показва признаци на дефект защо е нужно да се отваря.аз си мисля че след като един път е светнал индикатора значи ще светне отново.възможно ли е телевизора просто да се е объркал от няколко поредни натискания на копчето за включване от дистанционното или от интернет кабела?след като всички са единодушни че трябва да се ремонтира тъй да бъде но поне да си намеря логично обяснение на дадения проблем .
    Миганията може да са предизвикани от токов удар по ел. мрежата.Изключваш телевизоре за час от контакта и после пак го включваш.
    Ако при всеки старт на телевизора ти прави този проблем с миганията - носи го в сервиза. Звънни пак в сервиза и питай.
    Цитат Първоначално публикувано от bossorange
    Така като гледам коментарите, не съм направил грешка с Z5500 40'. Точно си го взех, и навлязоха ЛЕД-овете и доста ме беше яд доскоро.
    не си направил никаква грешка- W5500 и Z5500 са най-добрите модели на Сони за миналата година.

16. rds
    rds е офлайн
    Novice
    Тук е от
    May 2009

Здравейте,искам само да попитам моето Сони kdl-37V5500 с DVB-T/ MPEG-4 ли е ,защото по-принцип ефирните от кулата в София ги гледам.Или те излъчват в MPEG-2 та затоваа ги хващам.Благодаря предварително.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

С MPEG4 е.

18. rds
    rds е офлайн
    Novice
    Тук е от
    May 2009

мерси lazarus18 .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 73 от 119 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 44
    Последно: 20-05-24, 18:12
  2. Blu-Ray Player Sony / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 16
    Последно: 07-01-15, 09:01
  3. Sony док станции / FAQ на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Mp3 плеъри, слушалки
    Отговори: 0
    Последно: 27-11-12, 20:34
  4. Sony Home Theater System / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 0
    Последно: 10-11-12, 16:10
  5. Отговори: 1378
    Последно: 04-05-12, 14:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе