Страница 73 от 92 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2010

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Предварително се извинявам за въпроса, но все пак да попитам.Притежавам 22 инчов телевизор Сони ЕХ310. Когато вляза в менюто избор на сцена, защо са активни за насторйка на картината само - спорт, кино, музика и общи, а останлите - автоматична насторика на картината,снимки, игра и графика не са?Прерових цялото меню, но не намерих начин как да ги активирам.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от pesho 11
    Предварително се извинявам за въпроса, но все пак да попитам.Притежавам 22 инчов телевизор Сони ЕХ310. Когато вляза в менюто избор на сцена, защо са активни за насторйка на картината само - спорт, кино, музика и общи, а останлите - автоматична насторика на картината,снимки, игра и графика не са?Прерових цялото меню, но не намерих начин как да ги активирам.
    Това мисля че зависеше от самата програма или сигнала,но не съм сигурен

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Nikolay35
    Преди няколко дена купих новия модел SONY KDL-40HX720 и мога да кажа ,че този телевизор има най-качествената картина ,която съм виждал и на SD и на HD каналите.
    Честито таз година 40 инча, другата 50-60

5. Тук е от
    Jan 2012

zdraveite iskam da pitam imali nqkaf modul li kvo e ot dvb-t na dvb-c

admin
    Пиши на кирилица!

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от pcvirus
    zdraveite iskam da pitam imali nqkaf modul li kvo e ot dvb-t na dvb-c
    Запитването ти не е много ясно. Прочети първият пост на тази тема
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,42823.0.html

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

@Nikolay35 честито и от мен!
    Този модел е може би с най-качествена картина от всичките сонита през 2011. Преките ми впечатления са конкретно за 46' вариант. Абсолютна картина, контраст, черно, мнооого добър ъгъл на видимост без загуби.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Какво ще кажете за този модел KDL-46CX520? Мислех да взимам ЛЕД но почти не намирам около тази цена с PIP функция 46? Много ли се отличава картината/цветорете ако не е с лед подсветка? (примерно ако се сравни спрямо 46EX520 модела)?

10. Тук е от
    May 2010

Някой знае ли на 32EX700, Ethernet порта каква скорост поддържа, интересува ме дали поддържа гигабитова мрежа.

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Проблемът е, че дори и да поддържа гигабитовата мрежа, разликата със 100-мегабитова мрежа ще е много малка. И аз имах надежди, че ако си ъпгрейдна устройствата към гигабитови и всичко ще е супер, но след като четох форуми няколко дни, надеждите ми тотално се изпариха. 100мегабита към гигабит я дадат 15-20% прираст, я не дадат. Дори не ми се и пробва, все пак стотици хора са го пробвали преди мен, не ми се открива топлата вода. На моята 100мегабитова връзка дори изкарвам около 30-40мегабита ако е в добро настроение. Докато между компютрите в същата мрежа, скоростта на прехвърляне си достига максималните 100мегабита.
    За да не остане неясно - говоря за прираст от 15-20% над сегашните ми 30-40 мегабита, т.е. може би 50 мегабита пряко сили (ама надали).

12. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте приятелчета ! Понеже вече със седмици се ровя във какви ли не форуми,споделих това с един приятел и той ми каза да попитам тук за проблема ми...защото тук имало доста хора, които разбират и могат да ми помогнат по проблема който имам аз ! Та... проблема,ако може да се нарече така, е следният.... Преди около месец си закупих телевизор Sony BRAVIA,модел KDL-37EX720,незнам много за него,взех го защото не е много скъп,а и има точните размери които ми трябваха за мястото което съм му отредил....но това няма значение......проблема, е че немога да се оправя да си пусна 3d филм или по точно явно греша в нещо при самото пускане,защото филма си върви ама 3d ефект аз невиждам ! Филмите които пускам са свалени от нета и неса оригинални.(формат mkv.) Пускам ги на телевизора,чрез лаптопа,с помоща на HDMI кабел.Ползвам обикновенни плеари най-често KMplayer.Филма си тръгва на телевизора...натискам 3d бутона на дистанционото, от там избирам и обединявам картината...слагам очилата....но досега несъм видял никакъв 3d ефект.Освен, че картината и субтитрите несе виждат размазани... друго няма ! Пробвах да гледам и 3d ефект и на един филм по HBO, за който в инфото пишеше че е 3d ама и там несе получи нищо ! Моля,ако някой може да ми помогне или поне да ме упъти за нещо по въпроса, каквото и да било то,ще съм много благодарен !!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

13. Тук е от
    Nov 2011

Цитат Първоначално публикувано от sonytoo
    Здравейте приятелчета ! Понеже вече със седмици се ровя във какви ли не форуми,споделих това с един приятел и той ми каза да попитам тук за проблема ми...защото тук имало доста хора, които разбират и могат да ми помогнат по проблема който имам аз ! Та... проблема,ако може да се нарече така, е следният.... Преди около месец си закупих телевизор Sony BRAVIA,модел KDL-37EX720,незнам много за него,взех го защото не е много скъп,а и има точните размери които ми трябваха за мястото което съм му отредил....но това няма значение......проблема, е че немога да се оправя да си пусна 3d филм или по точно явно греша в нещо при самото пускане,защото филма си върви ама 3d ефект аз невиждам ! Филмите които пускам са свалени от нета и неса оригинални.(формат mkv.) Пускам ги на телевизора,чрез лаптопа,с помоща на HDMI кабел.Ползвам обикновенни плеари най-често KMplayer.Филма си тръгва на телевизора...натискам 3d бутона на дистанционото, от там избирам и обединявам картината...слагам очилата....но досега несъм видял никакъв 3d ефект.Освен, че картината и субтитрите несе виждат размазани... друго няма ! Пробвах да гледам и 3d ефект и на един филм по HBO, за който в инфото пишеше че е 3d ама и там несе получи нищо ! Моля,ако някой може да ми помогне или поне да ме упъти за нещо по въпроса, каквото и да било то,ще съм много благодарен !!! БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

Пробвай в менюто на телевизора SONY 3Dexperience да изгледаш някое клипче

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Ще може ли малко да ми дадете съвет относно няколко неща...? Значи ситуацията е следната,свързах си ТВ-то с компа чрез HDMI кабел,а до преди използвах ЛАН кабел да гледам филми с "Домашний медиа-сервер".А сега кайто съм с нов начин пробвах да гледам филми с Kmplayer,и ми направи впечатление,че някак си картината беше по добра като гледах с ЛАН кабел-а,отколкото сега с HDMI.Трябва някоя настройка за цветовете ли да бутна,или да използвам друг плайер ?И за 3Д филмите кой плаъер да използвам,пак Kmplayer-а ли ?

17. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от dbitzepsa
    Ще може ли малко да ми дадете съвет относно няколко неща...? Значи ситуацията е следната,свързах си ТВ-то с компа чрез HDMI кабел,а до преди използвах ЛАН кабел да гледам филми с "Домашний медиа-сервер".А сега кайто съм с нов начин пробвах да гледам филми с Kmplayer,и ми направи впечатление,че някак си картината беше по добра като гледах с ЛАН кабел-а,отколкото сега с HDMI.Трябва някоя настройка за цветовете ли да бутна,или да използвам друг плайер ?И за 3Д филмите кой плаъер да използвам,пак Kmplayer-а ли ?
    Няма логика да ти е по - хубава картината с лан кабела. Аз лично съм тествал , и с HDMI кабела е доста по - добра картината. Относно плеярите - аз бях с КМ плеяр , сега съм с ПОТ плеяр . Вторият вади по хубава картина , поне според мен И при двата плеяра си вървят перфектно 3д филмите. Сподели дали имаш насичане на картината при гледането на 23 и 25 кадъра в секунда без да мърдаш херците от компа към тв-то

18. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Значи пуснах един филм който мисля че е 25 кадъра в секунда,картината нямаше никакъв проблем,но в звука имаше някакво пръщене постоянно като говорят в филма.Обаче не съм сигурен дали не е от филма,че е стар и аз бях бутал точно днеска настройките на аудиото на КМ-а Пробвах същия филм през ЛАН кабела,нямаше пръщене .... Не знам защо така се получи ?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1327484648[/time]_________________________________________________

Пръщенето за което казах го оправих било от настройките както и си помислих.Гледах херцовете на компа ми бяха на 60Hz Аз използвам евтин 10м HDMI кабел ,и нямам проблеми до сега с него,и 3Д сам си пускал,всичко е ОК Ако нещо друго те интересува от носно тези Hz и кадъри в секунда кажи,че на мен не са ми много ясно с тези неща

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 73 от 92 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе