Страница 57 от 92 ПърваПърва ... 747555657585967 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. ndd
    ndd е офлайн

Тук е от
    Sep 2011

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu
    NX720 не бих го препоръчал на никой
    Странно.Аз имам 46NX720.Трепач телевизор.Който не го е видял той не се е възхитил от картината му.Когато пишеш така поне се обоснови по конкретно какво имаш предвид.

п.п Може ли някой да ми каже как мога да гледам няколко програми разделени на отделни квадратчета в един канал?В i-Manual пише за някакви NVOD(близко видео по заявка) и MF(мултипоточно) но нищо не разбирам.Имам приятели с ефтини LG и samsung които гледат по този начин а SONY за 3000лв. няма да може ли?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2009

Цитат Първоначално публикувано от ndd
    Странно.Аз имам 46NX720.Трепач телевизор.Който не го е видял той не се е възхитил от картината му.Когато пишеш така поне се обоснови по конкретно какво имаш предвид.
    Цената му е нереално висока
    гледам един 40NX720 подсветката много зле... втори същата работа
    идва представител на Snoy показвам му казва вземи си HX след това каза че това е EX но със "стъкло"

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от juspar
    Уеб браузър

ДА (не се поддържа дисплей за вградено видео)-Как да го разбирам това тогава?
    juspar модела KDL-46CX520 има уеб-браузър /извинявам се че те подлъгах вчера..
    http://www.sony.bg/product/tv-117-46...eType=Overview
    Използвайте интернет от екрана на телевизора - Посетете любимите си уеб сайтове и търсете в интернет с помощта на стандартен уеб браузър (не се поддържа възпроизвеждането на вградено видео)

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    hristoslav2 излезнаха ли вече тв със пълноценен браузер?
    Ще почакаме още 2-3 години докато стане това.
    До 2 години стандартни ще станат
    - вградените уеб браузъри
    - подръжката на клавиатура и мишка
    - вграденото Wi-Fi
    - тъч-скриин дистанционите във високият клас тв
    - USB 3.0 и HDMI 1.4
    - гланцовите екрани
    - 3D и PVR в моделите от средният клас

Цитат Първоначално публикувано от ndd
    И още един въпрос-Понеже мойте дечковци много ровят из телевизора забелязвам че от настройката за 3Д където се сменя формата е останало само изключено и симулирано 3Д.Другите 2(картина до картина и картина над картина) ги няма.Как да го оправя.Предварително ви благодаря
    Не става ли с въстановяване на заводските настройки ?

5. Тук е от
    Dec 2009

Здравейте
    от 3 години имам LCD SONY KDL 40W4500 до онзи ден никакви проблеми, обаче го загледах отблизо и ми направи впечатление че в един ред пиксели са се появили на две места по 10 см. пиксели които светя по различен начин - на черен фон са бели на друг синеят
    Това значи ли че са изгорели такива ?
    Тв-то беше с 2 години гаранция !
    Това поправимо ли е, има ли допълнителна гаранция някаква за панела и матрицата изобщо какво да правя ?

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Filip75
    Това прилича на заседнали пиксели. Един от най-популярните методи при LCD монитори/тв е да натиснеш леко и внимателно заседналия пиксел (по този начин той се нулира) или рязко да променяш на стойността му (премигващи ярки цветове). Разбира се няма гаранция, че тези методи винаги ще работят.
    http://screenfix.net/
    това е програма за оправяне на блокирали пиксели при LCD телевизори

7. Member
    Тук е от
    Dec 2009

hristoslav2 вчера в техномаркет ми показаха самсунг D8000 и казаха че бил с вграден WI-FI и може да влиза абсолютно на всякъде в интернет и имал дистанционно тъч-скриин но което пък можеш да гледаш това което предава и самият телевизор чрез WI-FI.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от venci79
    hristoslav2 вчера в техномаркет ми показаха самсунг D8000 и казаха че бил с вграден WI-FI и може да влиза абсолютно на всякъде в интернет и имал дистанционно тъч-скриин но което пък можеш да гледаш това което предава и самият телевизор чрез WI-FI.
    Здравей venci79
    Нищо ново не ми казваш всичко това го знам от пролетта на тази година.

https://www.youtube.com/watch?v=ji7fJjm5WX4#ws

http://samsung.de/de/Privatkunden/TV...?atab=features

А темата е за Сони !

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    То и HX720 също е с матов панел ,затова и аз предпочитам NX720 /а и "лъскавите" Самсунг панели / като теб ,имам такъв Самсунг и просто наистина няма място за сравнение .
    Сега ,първо да се поправя , че HX720 модела НЕ е с матов панел ,предният път като съм ги гледал явно "консултантите" в ТМ са сложили табелки 46HX720 пред модела 46ЕХ720 /като дизайн са идентични -разликата е именно "лъскавия" панел в НХ/ . Като качество на картината /за ХД и 3Д ,че нямаше време да пробвам СД/ ще се наложи моделите да се разграничат така -
    1. При 40" осезаемо превъсходство на 40НХ720 ,като то най-много се дължи на "лъскавия" панел и донякъде динамичната подсветка ,с малко но забележимо след него е 40NX720 и с накрая 40ЕХ720 и то с доста голяма разлика ,главно заради отвратителния матов панел.
    2.При 46" ситуацията е малко по различна -там без почти никаква разлика са 49НХ720 и 46NX720 /аз бих предпочел NX720 заради защитния "Горила" панел -на изложения 46HX720 вече имаше сериозен отпечатък от длан по средата /и пак доста след тях 46ЕХ720.
    Сравненията са правени в ненормално осветения ТМ Бургас ,където условията на щандовете на Филипс и Сони са наистина отвратителни -силно осветени и с допълнително синьо светещи неони ниско долу... В домашна среда с нормално осветление ЕХ720 може би няма да е толкова далеч от другите ,но лично за мен вече съм решил ,че ТВ с матов панел е неприемлив вариант. /не че не го знаех и преди ,но... /

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2007

Здравейте,някой да каже нещо за sony google телевизорите.Май ще убият рибата.

12. Тук е от
    Dec 2003

В Америка да, в Европа и специално в БГ няма да е толкова скоро.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Да им са честити на всички собственици новите екстри
    http://presscentre.sony.eu/content/d...6&NewsAreaId=2

превод
    http://translate.google.bg/translate...NewsAreaId%3D2

http://www.sony.bg/hub/600hz-tv-and-200hz-tv-compared

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте , собственик съм на Сони KDL-40EX720. Като цяло съм доволен от телевизора но има един проблем който много ме дразни. Когато гледам mkv формат от пс-то на телевизора доста често картината ми започва да насича , особенно когато на екрана се сменят по мащабни картини. Пробвах доста варианти но без резултат. Компа ми не е слаб , процесора се натоварва на не повече от 15% когато пусна филма. Еинственото което ми остана да направя е да си сменя уиндолса на 7-ца , сега съм с ХР. Всякакъв вид въртене на монитор и телевизор ги пробвах , сменях кабели и тн. Има ли вероятност да е от кабела , моя е обикновен дивиай /ейчдиамай кабел струващ 30 лева (10 метра). Дайте съвет как да оправя това насичане че съм пред изчерпване на всякакви идеи

16. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Проблемът е в компютъра, а не в телевизора. Почисти и преинсталирай кодеците.

17. Тук е от
    Dec 2011

Ползвам нова версия на км плеяр а той си има собствени кодеци , съмнява ме да е от това

18. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Мен, обаче, не ме съмнява - продължавай да работиш по въпроса с кодеците, или драйверите на видеокартата. След като имаш този проблем с КМ плейър и неговите кодеци, аз бих ги деинсталирал, тегля K-lite с Media Player Classic, инсталирам го с опция за Detect and Fix Broken Codecs.

Забравих да питам най-важното - когато същия филм го пуснеш на монитора на компютъра, проблема го има или го няма?

В интерес на истината и аз почнах да се чудя дали може би заради 10-те метра нямаш bitrate errors. Друг вариант за проба, освен проба с по-къс кабел, не се сещам. Освен да занесеш същия кабел на друг компютър и ТВ.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 57 от 92 ПърваПърва ... 747555657585967 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе