Страница 17 от 92 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 1379

Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2006

Re:Sony - LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения /част 2/

Здравейте! И аз да се похваля, от няколко дни съм собственик на 40ЕХ710. Благодарение на форума се бях подготвил предварително за покупката. За моя изненада момчето в ТМ ми разреши свободно да си поиграя с дистанционното и така му видях панела LTU[Z]400HF01 Samsung. Донесе ми неразпечатван кашон и проверих всичко както е описал hristoslav на първа стр. Накрая ми поиска листа за да знае и той как да влиза в сервизното меню!
    За начало впечатленията ми са отлични - ъгъл на гледане, цветове - кефя му се максимално. Неравномерната подсветка се забелязва (ако се загледаш) вечер на тъмен фон, но не ме бърка. Като цяло съм доволен.
    И да попитам, през USB с флашка (FAT32) само снимки и музика ли се възпроизвеждат или аз бъркам нещо?
    Благодарности на всички от форума които помагат - да сте живи и здрави.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Това е сайтът на applicast ,но не работи със стандартни браузъри.
    Благодаря ти христослав но след борба със себе си и английския доколкото го знам не мога да се оправя. Явно пипито ми стига за толкова. Благодаря ти все пак ще правя опити и ако постигна някакъв успех ще споделя.
    В последствие разбрах, че 40nx700 не поддържа applicast

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Официално моделът ти не поддържа applicast
    http://www.sony.bg/search/nsearch.ac...agenum=1&kms=0
    Според мен, щом има Ethernet порт би трябвало да има функция в менюто - да си сваляш и други картини в рамка от сайта на Сони. Прочети внимателно инструкцията.
    http://support.sony-europe.com/tvhc/...g_BG&m=0&acc=0
    Картина в рамка – Показване на фотографии
    “Картина в рамка” показва фотография за избран период от време. Можете да изберете фотография от свързано USB устройство или предварително зададена папка със снимки.
    1.Докато желаната снимка е показана, натиснете OPTIONS, после изберете Опции за файлa > Постави картината в рамка.
    2. Натиснете HOME, после изберете > Картина в рамка.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от alexv
    Здравейте! И аз да се похваля, от няколко дни съм собственик на 40ЕХ710. Благодарение на форума се бях подготвил предварително за покупката. За моя изненада момчето в ТМ ми разреши свободно да си поиграя с дистанционното и така му видях панела LTU[Z]400HF01 Samsung. Донесе ми неразпечатван кашон и проверих всичко както е описал hristoslav на първа стр. Накрая ми поиска листа за да знае и той как да влиза в сервизното меню!
    За начало впечатленията ми са отлични - ъгъл на гледане, цветове - кефя му се максимално. Неравномерната подсветка се забелязва (ако се загледаш) вечер на тъмен фон, но не ме бърка. Като цяло съм доволен.
    И да попитам, през USB с флашка (FAT32) само снимки и музика ли се възпроизвеждат или аз бъркам нещо?
    Благодарности на всички от форума които помагат - да сте живи и здрави.
    Честито дълго да му се радваш
    http://www.sony.bg/product/t32-ex-se...eType=Overview

http://support.sony-europe.com/tvhc/...&m=KDL-40EX710

http://support.sony-europe.com/tvhc/...DL-EX700&acc=0

# Възпроизвеждането на снимки започва автоматично, когато свържете USB устройство за съхранение на данни след включване на телевизора и изберете “Слайдшоу” или “Умалени картинки” от “USB автоматично стартиране” настройките.
    # Когато свържете Sony цифров фотоапарат към телевизора посредством USB кабел, настройките за USB свързване на вашият фотоапарат трябва да са зададени на “Автом.” или “Mass Storage” режим.
    # Файловете от USB устройството трябва да са съвместими със следните файлови формати.
    # - Снимки : JPEG формат или RAW формат (само за преглед)
    # - Музика : MP3 формат
    # - Видео : AVCHD, MP4 (AVC) или MPEG1 формат (не се възпроизвежда в някои случаи)
    # Видео файловете са разположени в следната файлова структура (йерархично разположение) :
    /AVCHD/BDMV/STREAM/00000.MTS
    /PRIVATE/AVCHD/BDMV/STREAM/00000.MTS
    /MP_ROOT/100ANV01/MAHA0001.MP4
    # Предпазете се от загуба на файлове чрез архивиране на всички ваши медийни файлове, записани на USB оборудване. Sony не носи отговорност за загубени или повредени данни, записани на USB оборудване
    http://img641.imageshack.us/img641/861/tabelavideo.jpg

6. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Възможно ли е KDL-46EX710 да е с друга матрица в сравнение с 40ЕХ710 , има видима разлика в картината.

7. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от ste1
    Възможно ли е KDL-46EX710 да е с друга матрица в сравнение с 40ЕХ710 , има видима разлика в картината.
    Не само е възможно, а си е точно така. 40EX710 е с матрица на Samsung, а 46EX710 е с AUO панел.

EX700
    40 SHARP - the old-type panel UV2A Sharp
    46 SHARP - the old type UV2A panel /after September 10 →SAMSUNG PVA panel
    52 SHARP - the old-type panel UV2A Sharp

EX710
    32 AUO MVA type panel
    40 SAMSUNG PVA type panel
    46 AUO MVA type panel

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2006

С каква матрица са SONY KDL-46HX800 и SONY KDL-46NX710 ?

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

46HX800- LTY[Z]460HQ03-001 Samsung
    46NX710- вероятно T460HW04 AUO

11. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    46HX800- LTY[Z]460HQ03-001 Samsung
    46NX710- вероятно T460HW04 AUO
    Добре де, светнете ме и мен - от тези буквички и цифри.... как разбрахте матирцата MVA ли е, PVA ли е и т.н. ?????

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от brabusbg
    Добре де, светнете ме и мен - от тези буквички и цифри.... как разбрахте матирцата MVA ли е, PVA ли е и т.н. ?????
    https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg457037

13. Member Аватара на brabusbg
    Тук е от
    Nov 2010

Благодарности и на Христослав и на Алекс - уж бях прочел цялата тема за SONY, това за означенията на матриците явно съм го чел през пръсти!

14.  

15. Тук е от
    Feb 2006

Файлове от блурей m2ts вървят без проблем от флашка през USB, което беше изненада за мен! Очевидно Сонито има потенциал но, опциите са умишлено орязани - имам предвид divx, mkv!
    Флашката ми е 2гб, интересно дали ще вървят по-големи файлове? Звуковите потоци излизат, без дтс разбира се.

16. Тук е от
    Mar 2011

Здравейте!Имам два телевизора LCD SONY BRAVIA 32 и двата са вече извън гаранция.От 1 месец сме с нови приемници на Blizoo с възможност за гледане на HD канали.Освен големите проблеми ,които си имаме и със сигнала и със самите приемниците, от тогава започнаха и проблемите с единия телевизор.От известно време започна да блокира дистанционното на приемника ,при което се налага да го рестартираме често .Странното е че същото се случва и с дистанционното на телевизора.Преди две седмици от Blizoo променяха някакви настройки и всъщност от тогава започнаха проблемите с телевизора.Същият ден се промениха цветовете му а картината стана силно размазана със забавени движения.След като изключихме телевизора за около 24 часа проблема беше изчезнал.Пропуснах да пиша ,че нещата стояха по същия начин и с аналоговата телевизия и то само с този телевизор.Вчера отново възникна проблема с дистанционното първо на единия приемник, а след около няколко часа и на другия.Съответно и със същия този телевизор.Така ,че той в момента не работи нито на цифрова нито на аналогова.Според вас проблема в телевизора ли е и ако е на какво може да се дължи това?Мислите ,ли че ремонта ще е скъп?Моделите и на двата телевизора са KDL-32P30xx

17. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

...SONY KDL-46NX710 също е с S-PVA матрица на Samsung

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от anelia70
    Здравейте!Имам два телевизора LCD SONY BRAVIA 32 и двата са вече извън гаранция.От 1 месец сме с нови приемници на Blizoo с възможност за гледане на HD канали.Освен големите проблеми ,които си имаме и със сигнала и със самите приемниците, от тогава започнаха и проблемите с единия телевизор.От известно време започна да блокира дистанционното на приемника ,при което се налага да го рестартираме често .Странното е че същото се случва и с дистанционното на телевизора.Преди две седмици от Blizoo променяха някакви настройки и всъщност от тогава започнаха проблемите с телевизора.Същият ден се промениха цветовете му а картината стана силно размазана със забавени движения.След като изключихме телевизора за около 24 часа проблема беше изчезнал.Пропуснах да пиша ,че нещата стояха по същия начин и с аналоговата телевизия и то само с този телевизор.Вчера отново възникна проблема с дистанционното първо на единия приемник, а след около няколко часа и на другия.Съответно и със същия този телевизор.Така ,че той в момента не работи нито на цифрова нито на аналогова.Според вас проблема в телевизора ли е и ако е на какво може да се дължи това?Мислите ,ли че ремонта ще е скъп?Моделите и на двата телевизора са KDL-32P30xx
    Проблема с блокажа на дистанционнто на приемниците и размазаната картина е в софтуерният ъпдейт пуснат от Близуу...
    Смени батериите на дистанционното на телевизора с нови и пиши как се държи.
    Гаранцията не покрива евентуални повреди на дистанционното. Може да си купиш ново от някой сервиз на Сони.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 92 ПърваПърва ... 715161718192767 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. Отговори: 1307
    Последно: 26-05-11, 16:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе