Да имам рутер само на телевизора минава през рутера а на компа ми е сас устроиство за безжичен а Toshiba Places ми работи без грешка от какво може да неми трагва YOU TUBE
26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
Да имам рутер само на телевизора минава през рутера а на компа ми е сас устроиство за безжичен а Toshiba Places ми работи без грешка от какво може да неми трагва YOU TUBE
Ако в настройките за държава си избрал Германия,трябва да върви.Нямам идея от какво може да е проблема.Първоначално публикувано от nedkovt
И при мен е така от известно време незнам защо.нищо не съм барал.помагайте.Първоначално публикувано от kristian93
да на Германия е и аз незнам защо неиска да тръгва ако някой може да помогне да пише
Направи ъпдейт на фърмуера ......Първоначално публикувано от nedkovt
постоянно търся ъпдейт по мрежата но все ми дава че няма незнам защо или наистина просто още няма.
40 РЛ
Доколкото виждам последният за твоят модел е........6.4.0J.1........като не ти го намира по мрежата,инсталирай го от флашка,не е кой знае каква философия.Първоначално публикувано от mecha
,някой специалист няма ли да си каже мнението?Първоначално публикувано от nasko_pld
Според описанието би следвало да е от сигнала /няма го при всички програми/. Пробва ли със сигнал от ДВД ?
Как гледаш телевизия - с външен приемник или с Ка модул и карта ?
При мен инсталирания софтуер е версия 19.2.61.7 и също не намира нов ъпгрейд, а този наистина е последния.
с ДВД не съм пробвал но с флашка няма проблем както и на повечето канали,от скоро го забелязах това но при всяко пускане почти го има,интересно че при канал 1 е в ляво винаги а на бтв е в дясно,на тв 7 ги няма никаде тези точици?Първоначално публикувано от hristoslav2
С САМ ли си или с външен СТБ ? Да не си задал режим "естествен" /native/ за формата на картината /ако си със СТБ през HDMI/?
С молба за помощ, тормози ме подреждането на програмите на Toshiba 42SL863G, може би е лесно, но немога да разбера как става. Ако някой може да ми помогне ще съм много благодарна
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1336325659[/time]_________________________________________________
Подреждане на канали
Преподреждането става на два-три етапа . Първо ги избутвате в реда ,който желаете да бъдат,после на така подредените канали им сменяте номерата (с червеният бутон на ДУ) .Мисля ,че може и в обратен ред,първо сменяште номерата и после ги избутваште така като че ли е по -прегледно. ВАЖНО !!! Преди това трябва да сте освободил желаните номера,иначе ви казва , че номера е зает. Значи ,при сканирането каналите се подреждат автоматично както ги е задал оператора и примерно 1 ви е някакъв куц ,който не е за първи ,а вие искате на 1 да сложите БНТ ,тогава на този куц канал му сменяте номера от 1 примерно с 301 и така преименувате всички канали ,които не са си на местата според вас. Тогава вече ви дава да смеништеномерата на освободените места.Много е важно номерацията да следва подредбата, иначе с бутона P<> няма да следва номерата, а подредбата в списъка . Малко сложно. УСПЕХ и ТЪРПЕНИЕ !
ТОВА НЕ МИ ПОМОГНА ИЗОБЩО
Привет, форума е супер и за доста неща вече се допитвам до него.
Ще купувам втори телевизор, който ще ползва предимно аналоговата носеща на кабеларката. Спрях се на промоцията на Карфур за модела 40RL933G. в началото при обяснението на тази марка няма нищо срещу буквите RL, по-долу пише британски модел. Как да разбера тунерите MPEG4 ли са? Честотното обновяване 100 херца ли е? Цената е 1000 лв и не ме затруднява, но модела заслужава ли си?
Сърдечно благодаря на отговорилите.