Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 21 от 99 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно
Резултати от 301 до 315 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

meri1966
    Запаметяването на каналите е проблем на първоначалният софтуер на Тошиба,и се решава чрез ъпгрейд на същият.Ако телевизора е свързан към интернет........влизаш меню-настройки-ъпгрейд на софтуер-търсене по мрежа.....ако няма нет....става чрез флашка........прочети внимателно на първа страница е описано подробно.Новият софтуер може да се изтегли от тук....http://ibm-network.com/downloadbereich.html като утре се очаква да излезе най новият......TL838 6.4.0P.1

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от johny01
    И кво качва с тоя ъпгрейд?(То захранването(разбирам тоците) няма да спре,ама нета на близу...)
    Ъпгрейда започва след като се изтегли и провери файла, най-важно е тока да не спре като започне ъпгрейда.

4. Member Аватара на peterstamov
    Тук е от
    Dec 2006

През USB като се гледа филм или картинка не разрешава достъп до настройките за картината? Toshiba 40RL933.
    Така ли е?

5. Member
    Тук е от
    Sep 2008

от петък си имам и БНТ1 HD.какво ще кажете а.

6. Тук е от
    Feb 2012

И аз имам .Мачовете се гледат супер

7. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от pci
    Новият софтуер може да се изтегли от тук....http://ibm-network.com/downloadbereich.html като утре се очаква да излезе най новият......TL838 6.4.0P.1
    Някаква идея какви подобрения да очакваме от това "P" или ще си ги откриваме сами във фирмуерната мъгла на Тошиба :X

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от peterstamov
    През USB като се гледа филм или картинка не разрешава достъп до настройките за картината? Toshiba 40RL933.
    Така ли е?
    При TLa е същото,но мен ме дразни затъмняването (посивяването) на субтитрите при по-тъмен фон/картина,а уж съм му изключил автоматичните настройки на картината,само енергоспестяването е включено.Браво на Лескот!

10. Тук е от
    Jun 2012

Здравейте,
    на 09.06.12 си закупих Toshiba 32EL933G от Карфур.Взех го основно за мачовете от европейското,но има един малък проблем,който дразни.При живо предаване на мачовете при преместване на камерата зеленото на терена леко помътнява.Когато камерата е закована на едно място - всичко е наред.Искам да попитам дали това е проблем на тези телевизори или от настройките може да се оправи ?Благодаря предварително.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Проблем на технологията LCD, както и на видеообработката в телевизора. Толкова си може този базов модел.
    При бързи сцени LCD телевизорите губят детайлност на картината. Т.е. вместо подаваните в сигнала 1080 хоризонтални реда - телевизора изобразява максимум 300.
    Затова си има един показател, наречен - Резолюция при движение / Motion resolution/. Този показател показва реално от колко хоризонтални реда се състои къртината при динамичните сцени.

12. Тук е от
    May 2012

Някой пробвал ли е да изтегли новия ъпдейт (6.4.0P.1). Като му дам Network Upgrade и започва да търси и ме връща в менюто Software Upgrade. Като му дам Back и не става нищо, а като дам Exit и ми изписва Download aborted... Пробвах да го оставя за около 30-40 мин., но нищо не изтегля, а нета ми е 34 Mbit и би трябвало да го изтегли тоя ъпдейт за толкова време. Проблема в моя телевизор ли е (40TL838) или още не са го пуснали ъпдейта. Само за инфо, до вчера като го пусках да ъпдейтва и ми изписваше, че няма налични.

13. Тук е от
    Jul 2009
    Живее в
    София

Аз се отказах! Отидох в Метро да си взема 40 TL933, но се отказах. Още като видях сивата рамка 40% от желанието ми се изпари, но след като се приближих и видях как е захваната, според мен с лепило, а е в единят ъгъл между рамката и задната пластмаса имаше фуга около 2 мм напълно ме отказа. Сори, добра цена са 1000 лв, но все пак са пари, които не ми се дават за некачествено изработена пластмаса.

14.  

15. pci
    pci е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    May 2008

Цитат Първоначално публикувано от dobo_d1
    Някой пробвал ли е да изтегли новия ъпдейт (6.4.0P.1). Като му дам Network Upgrade и започва да търси и ме връща в менюто Software Upgrade. Като му дам Back и не става нищо, а като дам Exit и ми изписва Download aborted... Пробвах да го оставя за около 30-40 мин., но нищо не изтегля, а нета ми е 34 Mbit и би трябвало да го изтегли тоя ъпдейт за толкова време. Проблема в моя телевизор ли е (40TL838) или още не са го пуснали ъпдейта. Само за инфо, до вчера като го пусках да ъпдейтва и ми изписваше, че няма налични.
    Ъпдейта е отложен за близките дни,така че споко,нищо му няма на телевизора ти........

16. Тук е от
    Jun 2012

Телевизорът ми е Тoshiba 40TL933 някои може ли да ми каже как ръчно да подредя каналите?

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от keisha
    Телевизорът ми е Тoshiba 40TL933 някои може ли да ми каже как ръчно да подредя каналите?
    За DTV виж в първа страница от темата.За ATV- меню-> настройка-> системна настройка-> ATV ръчна настройка-> влизаш с "ОК" в лентата,първото квадратче е за позицията,другите са за:звук,диапазон/канал,пропускане на канал,търсене,последните квадратчета са за надписване (движението в тази лента е чрез единичните стрелки около 'ок'),запаметяваш с "ок"-виждаш мигновено жълто премигване за потвърждение.

18. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от pci
    Ъпдейта е отложен за близките дни,така че споко,нищо му няма на телевизора ти........
    Ъпдейта пристигна за TL868 засега - 40TL868_599666_INIT_CLEAR.bin

http://ibm-network.com/downloadbereich.html

TL868 6.4.0P.1

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 21 от 99 ПърваПърва ... 1119202122233171 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе