Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 69 от 99 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,021 до 1,035 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

1. става и с жична клавиатура на USB. Имам тук някаква евтина за 10лв на delux, дори с нея тръгна! Та от usb host-a съм доволен за сега.
    2. записите предполагам че работят, но още не съм тествал, ще го направя и ще докладвам иска се правилно форматиране на флешката и тем подобни, ще направя опити и ще пиша. това е лесна работа за мен, за това не съм го почнал още.
    3. ВЪПРОС:
    Моля помогнете ми с това 3Д. Изтеглих тези 2 филма:
    замунда.нет/details.php?id=333057&hit=1
    замунда.нет/details.php?id=308875&hit=1
    Купих си и нова видео карта, подкарах ги, НО!!! Според вас могат ли да се гледат с активните оила на тошибата? Или искат анаглифни? Кажете какво да търся във заглавието на филма за да става за активни очила, който работят на тошибата?
    Колко вида са тези 3д-та? оф, тази чисто потребителска част ми е мъгла! МОЛЯ за помощ

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Ако прочитате първите страници в съответния раздел се спестява доста време и повтарящи се въпроси през страница :D -
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%86%D0%B0.html
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...D1%82-3-a.html

4. Тук е от
    Feb 2013

Чел съм го няколко пъти последните 10 дни. Ако може с прости думи отг. на въпроса ми?

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Side by Side (SBS) - страна до страна , две еднакви картини на екрана разделени вертикално - обедниняват се в 3Д с избиране на съответната опция в менюто на ТВ , включваш очилата и гледаш 3Д .
    Top and Bottom (Over Under) TB/OU - горе - долу същото като предното ,но е разделена хоризонтално - и двата варианта се гледат с почти всеки плеър от комп. , доста модели тв вече ги поддържат и от вградения плеър , но 3Д суб. само от комп. или външен медия плеър .
    3D iso файловете са пълно копие на 3Д блу рей дискове - може да ги гледаш само от компютър (видеокарти на Ати от 5 серия нагоре) или външен медия плеър .
    това най-просто обяснено , не виждам какви файлове си свалил (линка не става) - еето ти пример ,който би трябвало да тръгне и от вградения в тв плеър - Energy-Torrent :: Детайли за торента "Happy.Feet.Two.3D.2011.1080p.BluRay.Full-SBS.DTS.x264-TruHD"

6. Тук е от
    Feb 2013

Благодаря svetlio1
    Едното което съм свалил е анаглифно, вижда се явно и за това не мога да гледам с мойте очила, но 2-рото е това:
    Amazing.Ocean.2012.1080p.3D+2D.Blu-ray.AVC.DTS-HDMA2.0-BLUEBIRD.iso.torrent
    то какво е? че не мога да го видя с очилата? не ми изглежда анаглифно, няма ги "цветните сенки".
    иначе за пускането от комп и т.н. тези неща не са ми проблем. Вчера беше ясно че старата ми картата HD2600XT е проблема, днес вече съм с GTX460 на Nvidia и филма се плейва, но уви не слобявам 3D образ?
    Предполагам че можеш да кажеш защо съдейки по заглавието по горе?
    edit: half over under едно и също ли е с Top and Bottom (Over Under)
    Този пост е редактиран от jijix; 24-02-13 в 22:49.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Това е iso , маунтваш и възпроизвеждаш с ТМТ5 (TotalMedia Theatre 5) - вече в самия плеър има настройки , за да ти го подава в 3Д - прави ги обаче при спрян филм . Също така понякога (ползвах преди време ТМТ5) при пускане на филма от менюто му (както DVD) тръгваше в 2Д , но не се сещам как беше да тръгне директно в 3Д - ползвам външен 3Д медия плеър точно защото ми писна всеки път драйвъри (нямам представа кой модел от картите на Нвидия какво поддържа) , настройки ... :D

8.  

9. Тук е от
    Oct 2008

Здравейте колеги. Ако може малко помощ. Преди два дни закупих (Toshiba 46TL938) и реших да запиша филма по бтв. За целта дадох за държава Германия,форматирах 32гб флашка от менюто на телевизора (пробвах под FAT и NTFS) и в двата варианта записа протича и се записва, във файл с разширение TS. След това като го пусна на телевизора с юсб плеара не го отваря. Изписва ми Неподдържан файл. Пробвах и на лаптопа с КМ плеара, на без успех. Как мога да гледам направеният запис
    Този пост е редактиран от pei466; 25-02-13 в 14:54.

10. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте отново
    Пренаредих програмите на ТВ с Toshiba Edit, но на повечето HD канали изчезна картината и остана само звук... На някой случвало ли му се е подобно нЯщУ?!?!??!?!

11. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от DANSIL Виж публикацията
    Здравейте , имам телевизор Тошиба модел xv500p 37" инча ,та от няколко дни наблюдавам един проблем(само да спомена че това ми е 2-рия ,защото първия се развали и от сервиза не можаха да го оправят и ми дадоха нов) когато го пусна се появява една лента ,която е вертикална и е горе долу през средата на екрана и е широка около 15 см тази лента си мени цвета ту става черна ту лилава или светло зелена ,а понякога показва и картината на това ,което се гледа но поразмазано седи някъде около 10-15 мин и изчезва.Ако някой има идея за какво ще иде реч ще съм му благодарен.
    Забравих да кажа ,че това го прави само като го пусна като позагрее не се появява.

P.S.Извинявам се ако не съм постнал въпроса в правилната тема.
    Здравейте отново значи проблема при мен наистина се оказа един от лентовите кабели, които са свързани към панела в горната част на телевизора-това по думите на техника,та този кабел се разлепва постоянно и вече повече от месец тв-то ми седи в сервиза и не може да го оправят.Отначало, след като го занесох техника го оправи работи 3 дни и пак направи същия проблем след което му се обадих занесах му го и до ден днешен тв-то е при него в сервиза и при обаждане от моя страна той казва, че го оправял но след тестване 2-3 дни пак прави така, та искам да ви питам някой имал ли е същия проблем или подобен и как аджеба се залепва тоя кабел за панела и защо се разлепва?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от DANSIL Виж публикацията
    Здравейте отново значи проблема при мен наистина се оказа един от лентовите кабели, които са свързани към панела в горната част на телевизора-това по думите на техника,та този кабел се разлепва постоянно и вече повече от месец тв-то ми седи в сервиза и не може да го оправят.Отначало, след като го занесох техника го оправи работи 3 дни и пак направи същия проблем след което му се обадих занесах му го и до ден днешен тв-то е при него в сервиза и при обаждане от моя страна той казва, че го оправял но след тестване 2-3 дни пак прави така, та искам да ви питам някой имал ли е същия проблем или подобен и как аджеба се залепва тоя кабел за панела и защо се разлепва?
    Малцина са тези които могат реално да го оправят. В 90% от случаите, сервизите предлагат смяна на целият видеопанел. Така са инструктирани от представителствата.

13. Тук е от
    Feb 2013

Пускам питането за втори път с молба за мниение, от който и да е потребител с подобен клас и рамер ТВ, но особено ценно ще ми е на модератора на темата hristoslav2. Става дума за Тошиба 32RL933, не ми направи впечатление когато ми го пробваха в магазина да има тази особеност, но вкъщи когато натисна копчето за изключване (няма значение дали на самия телевизор или на дистанционното) веднага спира звука, но картината изчезва и преминава в stand by след 15 и повече секунди. Това нормално ли е за марката или серията?
    Благодаря предварително!
    Този пост е редактиран от forkata; 26-02-13 в 13:47.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

За първи път чувам за подобен проблем - прилича на софтуерен.
    Направи му ъпдейт с последната версия на фирмуера и после му върни заводските настройки.

16. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от forkata Виж публикацията
    Пускам питането за втори път с молба за мниение, от който и да е потребител с подобен клас и рамер ТВ, но особено ценно ще ми е на модератора на темата hristoslav2. Става дума за Тошиба 32RL933, не ми направи впечатление когато ми го пробваха в магазина да има тази особеност, но вкъщи когато натисна копчето за изключване (няма значение дали на самия телевизор или на дистанционното) веднага спира звука, но картината изчезва и преминава в stand by след 15 и повече секунди. Това нормално ли е за марката или серията?
    Благодаря предварително!
    Аз гледам през сателитен приемник, който като му дам да се загаси (да отиде в стедбай) спира звука, а картината остава за 3-4сек. забулена от син фон. Вероятно е нещо подобно и при теб. Какво те притеснява това? Картината при теб върви ли си или стой замръзнала? при мен продължава да си върви.

17. Тук е от
    Oct 2008

Преди няколко мнения бях запитал защо ТВ Toshiba 46TL938 не може да си отвори файла който е записал на Флаш памет.
    Но пък TaimShift-а си работи

18. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от jijix Виж публикацията
    Аз гледам през сателитен приемник, който като му дам да се загаси (да отиде в стедбай) спира звука, а картината остава за 3-4сек. забулена от син фон. Вероятно е нещо подобно и при теб. Какво те притеснява това? Картината при теб върви ли си или стой замръзнала? при мен продължава да си върви.
    Картината продължава да си върви. Притесни ме дългия интервал до изключването. Косултант от магазина ме уверява, че това е нормално за марката. Колкото до съвета на модератора, ще се наложи да почета повече за ъпдейта, да видя дали ще се справя. От дрга страна хора ми казват "докато работи,няма за какво да се притесняваш!" ... И така! Благодаря ви за мненията и съвета! С интерес ще следя форума!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 69 от 99 ПърваПърва ... 1959676869707179 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе