Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 60 от 99 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно
Резултати от 886 до 900 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Ruse, Bulgaria, Bulgaria

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Модел на телевизора: Toshiba 46TL933G. Пробвах да запиша 10 секундно видео (използвайки PVR функцията на телевизора) на 4ГБ флашка - нямаше проблем, но после не мога да произведа видеото нито на компютъра, нито на телевизора. Изписва "unsupported file". Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ?
    Този пост е редактиран от egorig; 07-01-13 в 00:15.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

еми конвертирай го,явно камерата ти снима в странен формат.и намери хубави кодеци на компютъра ти,не може да не тръгне там.

4. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от oska Виж публикацията
    о не,не.И така си ме устройва.тънък,евтин а и на кредит с 0лв оскъпяване.ще си ги пускам филмите с кабел

- - - Обновено - - -

хммм.. субтитрите някакси ги подкарах,въпреки че са малки,някой знае ли как да ги редактирам за по-големи.А часовника така и не намерих как да настроя и да изкарам да ми се вижда на екрана.
    Вчера взехме на брат ми такъв телевизор.
    Субтитри на български чете, трябва да са в кодировка UTF-8.
    Часовникът (и датата) се настройват сами, като го пуснеш на някой цифров канал ефирно.
    Извежда се часовникът на екрана от копче на дистанционното, но не стои постоянно, а след 5-6 секунди изчезва.
    Аз лично съм очарован от качеството на картината, като го сравнявам с моя Филипс 4606.
    За парите си е може би най-доброто на пазара!

5. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Добре да как става този номер да гледаш 3Dто без очила за целта?

6. Member
    Тук е от
    Nov 2011

Re: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

някой знае ли защо ми изчезват канали на DTV заедно с номера,например от 1 направо прескача на 5.натискам директно съответния номер,но пак не излиза?

7. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Виж дали липсващите програми ти излизат в менюто, ако са там, то там направи нужните настройки за да излязат.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от DANSIL Виж публикацията
    А ако не те затруднява би ли ми казал колко горе долу ще ми струва тази смяна панел+работа.
    Благодаря предварително.
    Нов видеопанел е 65% от цената на нов телевизор + 50 лева за смяна....

Цитат Първоначално публикувано от venci79 Виж публикацията
    Правилно ли са написали от техномаркет че на този тв 3Dто се гледа без очила и как е възможно това?
    TOSHIBA 55ZL2G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    Правилно е.
    Автостереоскопичният формат на гледане не изисква очила. В този случай, пред дисплея е поставен слой - паралаксна бариера (parallax barrier) и лентикулярна оптика (lenticular lens technology). Всяка от лещите препокрива няколко пиксела. Поради тази причина производители като Тошиба поставят в този тип телевизори дисплей с двойно по-голяма резолюция - за да компенсират. Тези дисплеи не са много практични, защото изискват създаване на специализирано съдържание, което се основава на проследяването на окото. Значителна замаяност и главоболие са общо срещаните странични ефекти от автостереоскопичните дисплеи, които използват лещовидни филтри или паралакс бариери.

Цитат Първоначално публикувано от egorig Виж публикацията
    Модел на телевизора: Toshiba 46TL933G. Пробвах да запиша 10 секундно видео (използвайки PVR функцията на телевизора) на 4ГБ флашка - нямаше проблем, но после не мога да произведа видеото нито на компютъра, нито на телевизора. Изписва "unsupported file". Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ?
    Пробвай с външен хард диск.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 07-01-13 в 18:38.

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Момчета,които имате 40/46TL938G,можете ли да потвърдите и за двата диагонала,че са с "C -> CMO -> S-MVA" матрици?

11. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от egorig Виж публикацията
    Чел съм някаде, че на компютъра няма да може да се възпроизвежда заради авторските права т.е. да не е възможно лесно разпространение на запис от предаване, филм, сериал и т.н.
    Но на същия ТВ трябва да може да се възпроизвежда.

12. Тук е от
    Jul 2012

Цитат Първоначално публикувано от Ivanka Romanova Виж публикацията
    Как да влезна в сервизното меню на TL938 по описания начин от 1ва страница не става?
    На този въпрос никой ли не знае отговора?

13. Тук е от
    Jan 2012
    Живее в
    Стара Загора

Не става защото нямаш на корпуса на телевизора изведе бутон "меню". Комбинацията е друга и явно ще трябва да се изчака . И аз на моя RL938 искам да му видя сервизното и колко време е работил.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

16. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от disrespectful Виж публикацията
    Привет колеги. Искам малко помощ! На моята тошиба искам да сложа родителски контрол цъкам на бутона quick и давам опции канали и третото ми е едно катинарче за заключване, но като се опитам да му сложа отметка и ми дава предупжедение,че вече има въведен пин!? А то няма!! Нито един канал няма заключен, а и на който да пробвам да сложа отметка не ми позвоялва. ПИше,че има зададен? Защо така, как да го оправя? Благодаря предварително

17. Тук е от
    Jan 2013

Първо трябва да зададеш пина, което става по следния начин - Меню - Настройка - Системна настройка - Настройка DTV и там вече има разделче за въвеждане на ПИН. След като вече пинът ти е въведен, тогава от quick менюто и опциите на канали може за всеки канал да избираш дали да е заключен.

18. Тук е от
    Nov 2012

Направих ъптдейт моя LED Toshiba 32ТL933G с последния софтуер за модела,но отново не ми отключи възможността за запис на тв програми на флашка.Как да процедирам?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 60 от 99 ПърваПърва ... 1050585960616270 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе