Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 58 от 99 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2012

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от mecha Виж публикацията
    Здравейте.Аз да питам нещо.за настройките как е по добре.
    1.Задно осветление на колко да ми е зададено
    2.Колор мастер за какво е и вкл. ли да е.
    3.Автом сензор за яркост вкл. или изкл.
    4.Акт.у-ние светлинен фон-вкл. или изкл.
    Мерси предварително.
    Аз в режим Standart използвам следните настройки
    подсветка 65
    контраст 95
    яркост 0
    цвят -5
    нюанс 0
    острота 0
    в разщирени настройки
    температура на цвета 5
    ниво черно/бяло 3

това за модел 42SL863G и незнам дали на теб ще ти свърши работа/така или иначе това е въпрос на вкус/

по принцип подсветката трябва да е по-висока ако гледаш в светло помещение и през деня, но вечер не е необходимо...много ще свети екрана...ще изгубиш черното. Аз лично го настройвам на черен екран /или тъмна сцена/ в затъмнено помещение... намаляш подсветката докато се скрият бликовете по ъглите на екрана/обикновено там са най силни/
    относно 2 колор мастер: като го включиш, ти отключва менюто за настройка на основните цветове RGB - по добре не ги пипай така че да е изкл.
    3.Автом сензор за яркост -при мен е вкл. само в режим autoview и телевизора си сменя яркостта в зависимост от външното осветление. Става за светли помещения. На тъмно обаче, при тъмни сцени много си приглушава яркостта освен това плава заради обратната връзка, която се получава от датчика. Ако решиш да го ползваш можеш да си поиграеш и с настройката на авт. синзор за яркост като си дефинираш твоя крива.
    4.Акт.у-ние светлинен фон При вкл. положение ти дава опция да променяш нивото черно/бяло и стат.гама

Весели Празници и Успех !
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-01-13 в 15:07.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2008

мерсиииииииииииииии

4. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от zekata Виж публикацията
    Здавейте
    от няколко години искам да си закупя телевизор
    чак вчера закупих TOSHIBA 40RL938 - страхотен телевизор като се има в предвид колко пари е.
    Имам 2 въпроса за него обаче.

1. Филмите който пускам чрез флашка - субтитрите към тях не тръгват.
    трябва предварително вграждане - което става бавно
    дали има някаква настройка която трябва да се направи или да се ъпне софтуера - това води към въпрос 2
    2. още не съм ъпнал софтуера - рутера ми е далеч от телевизора, пък и нямам толкова дълъг кабел в момента.
    на описанието за телевизора изписва че има Wi-Fi, но мисля че трябва да се закупи отделно някаква Wi-Fi флашка, която да позволи свързването в интернет чрез рутера
    някой знае ли каква е тя точно, колко пари е и откъде да я закупя.

Здравейте, аз също съм от няколко дни собственик на същия телевизор, но вероятно не мога да направя една настройка. Ще бъда много благодарен, ако някой може да ми отговори на следния въпрос:
    При преместване от един към друг канал НЕЗАВИСИМО, че съм направил настройка 16:9, следващия канал ми излиза във формат 4:3. Ако някой може да ме упъти по какъв начин настройката, която съм задал 16:9 да е перманентна за всички канали, независимо в какъв формат са предаванията на телевизиите. Много е досадно при всеки следващ канал ръчно отново да го преформатирам в 16:9.

Поздрави и щастлива Нова година!

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Предпочитания () - Настройки дисплей-
    Авт. формат -вкл.
    Разтегля 4:3 - вкл.
    поне при моя е така - в новите ще е нещо подобно .

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

mecha
    Потърсих в нета, но не намерих готови настройки за твоят модел.

Провери тук / макар че е за американските модели
    TOSHIBA: Share Your Custom Display Settings - Blu-ray Forum

Toshiba RL838 Firmware, Toshiba - HIFI-FORUM

7. Banned
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Здравейте. Тези дни си купих Toshiba 32AV933G и имам 2 конкретни въпроса:
    1) Има ли начин да настроя часовника ръчно, защото не виждам в менюто никъде опция за това?
    Проблема е, че съм само с кабелна ТВ а часовника ми дава разлика от около 90мин.
    2) В един от първите постове четох, че фърмуер се качвал, само през USB2. А аз като съм само с едно USB, ще може ли да се качи нов фърмуер?

8.  

9. Тук е от
    Jul 2010

Здравейте , имам телевизор Тошиба модел xv500p 37" инча ,та от няколко дни наблюдавам един проблем(само да спомена че това ми е 2-рия ,защото първия се развали и от сервиза не можаха да го оправят и ми дадоха нов) когато го пусна се появява една лента ,която е вертикална и е горе долу през средата на екрана и е широка около 15 см тази лента си мени цвета ту става черна ту лилава или светло зелена ,а понякога показва и картината на това ,което се гледа но поразмазано седи някъде около 10-15 мин и изчезва.Ако някой има идея за какво ще иде реч ще съм му благодарен.
    Забравих да кажа ,че това го прави само като го пусна като позагрее не се появява.

P.S.Извинявам се ако не съм постнал въпроса в правилната тема.

10. Тук е от
    Dec 2011

11. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Здравейте,аз да питам нещо.Защо като дам на guide ми излиза само инфо за 2 предавания напред.така ли трябва да е.И на много канали въобще няма инфо.Това от телевизора ли е или от кабелния оператор.

12. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от disrespectful Виж публикацията
    Привет колеги. Искам малко помощ! На моята тошиба искам да сложа родителски контрол цъкам на бутона quick и давам опции канали и третото ми е едно катинарче за заключване, но като се опитам да му сложа отметка и ми дава предупжедение,че вече има въведен пин!? А то няма!! Нито един канал няма заключен, а и на който да пробвам да сложа отметка не ми позвоялва. ПИше,че има зададен? Защо така, как да го оправя? Благодаря предварително

13. Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от DANSIL Виж публикацията
    Здравейте , имам телевизор Тошиба модел xv500p 37" инча ,та от няколко дни наблюдавам един проблем(само да спомена че това ми е 2-рия ,защото първия се развали и от сервиза не можаха да го оправят и ми дадоха нов) когато го пусна се появява една лента ,която е вертикална и е горе долу през средата на екрана и е широка около 15 см тази лента си мени цвета ту става черна ту лилава или светло зелена ,а понякога показва и картината на това ,което се гледа но поразмазано седи някъде около 10-15 мин и изчезва.Ако някой има идея за какво ще иде реч ще съм му благодарен.
    Забравих да кажа ,че това го прави само като го пусна като позагрее не се появява.

P.S.Извинявам се ако не съм постнал въпроса в правилната тема.
    Някой ще помогне ли ?

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

How to fix / repair vertical lines on half of LCD tv screen - YouTube
    - това се прави в твоя случай , но ако не си уверен по-добре потърси сервиз .

16. Тук е от
    Jul 2010

Благодаря за отговора дано се окаже толкова прост проблем всъщност лентата ми е като тази, която се показва по средата на клипа и доколкото разбрах е от лош контакт, но ще видим.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от mecha Виж публикацията
    Здравейте,аз да питам нещо.Защо като дам на guide ми излиза само инфо за 2 предавания напред.така ли трябва да е.И на много канали въобще няма инфо.Това от телевизора ли е или от кабелния оператор.
    Проблема е в настройките на ЕPG генератора на кабелният ти оператор.

Цитат Първоначално публикувано от DANSIL Виж публикацията
    Благодаря за отговора дано се окаже толкова прост проблем всъщност лентата ми е като тази, която се показва по средата на клипа и доколкото разбрах е от лош контакт, но ще видим.
    Телевизора ти е с дефектирал видеопанел - за смяна.

18. Member
    Тук е от
    Sep 2008

Благодаря Христослав.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 58 от 99 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе