Аз в режим Standart използвам следните настройки
подсветка 65
контраст 95
яркост 0
цвят -5
нюанс 0
острота 0
в разщирени настройки
температура на цвета 5
ниво черно/бяло 3
това за модел 42SL863G и незнам дали на теб ще ти свърши работа/така или иначе това е въпрос на вкус/
по принцип подсветката трябва да е по-висока ако гледаш в светло помещение и през деня, но вечер не е необходимо...много ще свети екрана...ще изгубиш черното. Аз лично го настройвам на черен екран /или тъмна сцена/ в затъмнено помещение... намаляш подсветката докато се скрият бликовете по ъглите на екрана/обикновено там са най силни/
относно 2 колор мастер: като го включиш, ти отключва менюто за настройка на основните цветове RGB - по добре не ги пипай така че да е изкл.
3.Автом сензор за яркост -при мен е вкл. само в режим autoview и телевизора си сменя яркостта в зависимост от външното осветление. Става за светли помещения. На тъмно обаче, при тъмни сцени много си приглушава яркостта освен това плава заради обратната връзка, която се получава от датчика. Ако решиш да го ползваш можеш да си поиграеш и с настройката на авт. синзор за яркост като си дефинираш твоя крива.
4.Акт.у-ние светлинен фон При вкл. положение ти дава опция да променяш нивото черно/бяло и стат.гама
Весели Празници и Успех !