Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 72 от 99 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2013

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Филмът е свален на диск D. Намирам го през домашния медиа сървър и го стартирам. Филмът тръгва, като ми показва 2 картини една до друга (мисля че терминът е SBS). И...?? до там. Бутонът 3D на дистанционното не ми е активен... Вероятно някъде бъркам, но къде?
    Благодаря предварително

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

isman
    Поразрови се из менюто и виж дали имаш избор на 3D. Избери SBS, потвърди и виж дали ще събере картините в една с размазани контури. След това пусни очилата.

4. Тук е от
    Mar 2013

Отговор: Re:Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Наскоро си взех нов ТВ - TOSHIBA 40TL938. Обаче има някакво много гадно и дразнещо насичане като лаг на почти всичко - и на кабелната, и ДВД като пусна и лаптоп като вържа към него. Просто картината не върви плавно, а има едно като леко забързан кадър и леко избягване на синхронизация между звук и картина. Само като вържа XBOX-а към него няма подобно нещо. Ръчках всички настройки на ТВ-то и с никоя не се оправи.

5. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    isman
    Поразрови се из менюто и виж дали имаш избор на 3D. Избери SBS, потвърди и виж дали ще събере картините в една с размазани контури. След това пусни очилата.

В менюто намирам 3Д настройки. Там ми дава "3Д Автоматичен старт", което пък ми дава да избирам между:
    1. 3Д
    2. 2Д
    3. Изкл.
    Никъде в менюто не намирам други опции свързани с 3Д. А дори и тази опция не ми е активна при ДМС.
    Отделно имам бутон, където мога да избирам м/у 2Д и 3Д и там мога да избера дали да са една до друга или една върху друга картините... Но и този бутон не ми е активен при ДМС

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Явно телевизора не разпознава сигнала като 3Д. От тук следва, че проблема е в настройките на ДМС.

7. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Явно телевизора не разпознава сигнала като 3Д. От тук следва, че проблема е в настройките на ДМС.
    Благодаря! Ще се поровя в настройките на медиа сървъра.

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от isman Виж публикацията
    Благодаря! Ще се поровя в настройките на медиа сървъра.

Нищо не успявам да намеря
    Ако някой може, нека помогне, моля!

8.  

9. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте.Имам питане относно тези 2 модела -TOSHIBA 46WL863G и TOSHIBA 46YL863G-каква е разликата между тях,защото аз не виждам такава -да...прочетох поясненията на hristoslav2 от първа страница--WL - флагманска серия 3D Led
    YL - висок клас c LED -въпреки това ми се виждат идентични.Моля за малко разяснение и се извинявам ,ако нещо не съм доразбрал,но от това,което пише за тях не мога да доловя разликата.И не на последно място моля за мнението ви за тези телевизори...

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Само в дизайна - по-точно YL мисля беше бял (или светло сив) - знаеш че моделите са от 2011 г. нали ?

11. Тук е от
    Feb 2013

Да-разбрах,че са 2011 но в Русе няма с (9)-2012,затова и исках мнение дали си заслужават-дали има някаква същественна разлика с тези от 2012.Като искам да поясня,че интернети ,скайпове,,тубета,, и прочее въобще не ме интересуват,...пляъра на тв също не ми е важен-ще използвам лаптоп -интересува ме картината-контраст,цветове-донякъде матрица и т.н.т.Моля за мнения от съфорумците,ако има такива ползващи тия модели тв ще е супер ...

12. Тук е от
    Feb 2013

здравейте,
    как мога да вкарам 2 сигнала, единия от кабелна ТВ, другия от ефирната?

13. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от jijix Виж публикацията
    здравейте,
    как мога да вкарам 2 сигнала, единия от кабелна ТВ, другия от ефирната?
    Взимаш 2 женски и един мъжки куплунги и им връзваш активните жила накъсо и масите накъсо.В 2-та женски включваш кабелната и ефирната,мъжкия в телевизора.
    Ако си пречат (възможно е да има канали от ефирната и кабелната на една честота),няма как да ги обединиш,трябва ти отделен приемник за кабелната,а ефирната ще ловиш с телевизора.

14.  

15. Тук е от
    Feb 2013

Такааааа... Да кажа какво направих с моят ТЛ868.
    Свалих фирмуер от Weiterleitung zu https://portalcp.toshiba-tro.de/doc...2e706ce-1eb2-419b-a2d1-95d31fd62b2e и ъпдейтвах телевизора както е описано на 1 стр. Снощи пробвах един кратък филм през USB плейъра, анимация с бг.аудио - всичко тръгна като по мед и масло. Днес реших да пробвам и нещо със субтитри. Дръпнах от Замундата Титаник(щото ми е малка флашката за Аватар :D :D ), преименувах субтитрите, промених енкодинга на UTF-8 и всичко е СУПЕР!!
    А, фърмуера от посочения линк ми казаха, че е САМО за TL868!
    ЗАБРАВИХ ДА КАЖА, ЧЕ СТАВА ВЪПРОС ЗА 3D ФИЛМИ.

16. Тук е от
    Mar 2013

Колеги вчера забелязах изгорял пиксел на Тошибата ми 40RV733G мисля.. ....в гаранция е какво трябва да направя ? ще признаят ли този пиксел за дефект и подмяна ? от Метро е закупуван и скоро забелязах пикслеа предполагам скоро се е появил, или от 2,5м не съм го забелязал до сега..но от близо го видях ? това върви ли към гаранция ? Даже незнам изгорял ли е как се нарича...само тая точка на черен екран дет няма програма свети зелено

17. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от Petar Manushkin Виж публикацията
    Колеги вчера забелязах изгорял пиксел на Тошибата ми 40RV733G мисля.. ....в гаранция е какво трябва да направя ? ще признаят ли този пиксел за дефект и подмяна ? от Метро е закупуван и скоро забелязах пикслеа предполагам скоро се е появил, или от 2,5м не съм го забелязал до сега..но от близо го видях ? това върви ли към гаранция ? Даже незнам изгорял ли е как се нарича...само тая точка на черен екран дет няма програма свети зелено
    Питал съм в Техномаркет, но предполагам че инструкциите им са от представителите, казаха ми че трябва да има поне 3 изгорели пиксели на площ от 1 кв.см. само тогава има основание за претенции, разбирай подмяна. Това е моята инфо, съжелявам ако съм те разочаровал.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Petar Manushkin Виж публикацията
    https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...tml#post466485

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 72 от 99 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе