Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор Toshiba ?

Гласували
253. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

9 3.56%
  • 32"

52 20.55%
  • 37"

5 1.98%
  • 40"

109 43.08%
  • 42"

26 10.28%
  • 46"

53 20.95%
  • 47"

6 2.37%
  • 55"

5 1.98%
  • 84''

1 0.40%
Отговори на анкетата
Страница 71 от 99 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,051 до 1,065 от общо 1478
Like Tree15Одобрявам

Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2006

Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 3

Цитат Първоначално публикувано от jijix Виж публикацията
    При мен, в директорията на програмата липсва файла ToshibaEdit.ini за който се споменава в ръководството. В него според мен трябва да се направят настройки, на кое IP програмата да търси ТВ-то. Ако някой го има, нека го сподели, без него няма да стане нищо. Не знам защо липсва при инсталация.
    Ама нали отначало каналите трябва да се свалят от TV на флашката? Или греша. Точно от там не мога да ги сваля!

2.  

3. Тук е от
    Feb 2013

и при мен даде грешка като се опита да ги копирам на usb-то. да не би да работи само за дигитални канали? аз съм на аналогови.

4. Тук е от
    Jan 2006

и при мен даде грешка като се опита да ги копирам на usb-то. да не би да работи само за дигитални канали? аз съм на аналогови.
    А аз съм на цифрова и пак...!

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

флашката задължително трябва да е с FAT32 разделена и форматирана. В .pdf-а на сайта е описано как точно и с кои комбинации от бутони на дистанционното и на телевизора става свалянето на списъка на флашка и след това как става качването обратно на редактирания списък. През самото приложение след като се пъхне флашката се ползва Read from Reciever, редактира се и след това - Write to reciever. Така се чете и записва списъка от/на флашката.

6. Тук е от
    Feb 2013

npocmak, моля те кажи къде го пише в ръководството това за FAT32? Чета го вече 3 пъти и не намирам подобно нещо. Вероятно си прав че трябва да е така, което е поредната простотитя, предвид факта че ТВ-то разпознава добре NTFS. Също кажи къде пише как трябва да е разделена флешката? нито в ръководството за работа с програмата, нито в това как се свалят и качват файловете не намирам подобна информация?
    https://portalcp.toshiba-tro.de/en/toshiba-edit

7. Тук е от
    Feb 2013

Моя телевизор е 40TL938G. Имам едни въпроси.

1. Как се форматира usb-то? в менюто няма опция както е описана на 1-а страница.

Меню-Настройки-Предпочитания-Настройка за запис-Форматиране на устройство. тоба с червени го няма.

2. Кой е последния firmware? аз съм с 7.0.21.6.1 sep 13 2012 - 65.8.19.3. има ли по нова?
    3. PVR-а работи ли, при някой?
    Този пост е редактиран от achi; 28-02-13 в 14:25.

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Jun 2007

Цитат Първоначално публикувано от achi Виж публикацията
    Моя телевизор е 40TL938G. Имам едни въпроси.

1. Как се форматира usb-то? в менюто няма опция както е описана на 1-а страница.

Меню-Настройки-Предпочитания-Настройка за запис-Форматиране на устройство. тоба с червени го няма.

2. Кой е последния firmware? аз съм с 7.0.21.6.1 sep 13 2012 - 65.8.19.3. има ли по нова?
    3. PVR-а работи ли, при някой?
    1.Телевизора ти трябва да е на страна ГЕРМАНИЯ и тогава се появява менюто за настройка за запис и функцията запис става активна.При страна България или Други няма такава опция.Друга особеност е,че можеш да записваш само от вградения цифров тунер на телевизора.От аналоговия и от външен източник не става.
    2.Това е последния firmware за този тв за в момента.
    3.При мен си работи без проблем и записа и TimeShift-a

Цитат Първоначално публикувано от pei466 Виж публикацията
    Преди няколко мнения бях запитал защо ТВ Toshiba 46TL938 не може да си отвори файла който е записал на Флаш памет.
    Но пък TaimShift-а си работи
    Записаните програми не могат да се възпроизведат с вградения плеър в телевизора,а се гледат само и единствено от меню ТВ Програми/Библиотека.Там се намират всички записани програми.На външен плеър или на друг телевизор не става гледането,записите са ограничени до този телевизор на който са правени.
    Този пост е редактиран от Nun4o; 28-02-13 в 14:44.

10. Тук е от
    Feb 2013

Цитат Първоначално публикувано от Nun4o Виж публикацията
    1.Телевизора ти трябва да е на страна ГЕРМАНИЯ и тогава се появява менюто за настройка за запис и функцията запис става активна.При страна България или Други няма такава опция.Друга особеност е,че можеш да записваш само от вградения цифров тунер на телевизора.От аналоговия и от външен източник не става.
    2.Това е последния firmware за този тв за в момента.
    3.При мен си работи без проблем и записа и TimeShift-a

Записаните програми не могат да се възпроизведат с вградения плеър в телевизора,а се гледат само и единствено от меню ТВ Програми/Библиотека.Там се намират всички записани програми.На външен плеър или на друг телевизор не става гледането,записите са ограничени до този телевизор на който са правени.
    най точна и полезна информация. всичко стана ясно.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

npocmak, моля те кажи къде го пише в ръководството това за FAT32? Чета го вече 3 пъти и не намирам подобно нещо. Вероятно си прав че трябва да е така, което е поредната простотитя, предвид факта че ТВ-то разпознава добре NTFS. Също кажи къде пише как трябва да е разделена флешката? нито в ръководството за работа с програмата, нито в това как се свалят и качват файловете не намирам подобна информация?
    https://portalcp.toshiba-tro.de/en/toshiba-edit
    Защо трябва да го пише дали да е на FAT32 - установих го за 2 мин. като форматнах флашката с FAT32, иначе като е на NTFS не я "вижда" ТВ-то. Няма нужда да се дели на дялове флашката, може да се ползва и каква да е FAT32 разделена флашка, дори няма нужда да се форматира. Не се качват файлове а списък с програми. Както написах този списък се чете от Toshiba Edit чрез File -> Read from Reciever. Редактира се и след това - File -> Write to reciever.
    Аз как правя: избирам страна Германия, пущам автоматична настройка на DTV каналите. след 10-тина мин. се подреждат в списък в реда както ти ги излъчва оператора. С комбинацията от бутони на дистанционното и телевизора (описани в .pdf-а) се записва този списък на флашката. След това се го чета на компа, трия повечето канали (кодираните и тези които никога не гледам) - от 185 си оставям към 30-35, подреждам в ред който искам и този нов списък записвам на флашката. След това пак с комбинацията от бутони на дистанционното и телевизора импортвам списъка в телевизора и си гледам без повече драми.

12. Тук е от
    Feb 2013

Моя разпознава ntfs форматирана флешка. Сега ще пробвам на фат да видим дали това е бил проблема

13. Тук е от
    Feb 2013

Благодаря ти, оказа се напълно прав, след като обнови се оправи!

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    За първи път чувам за подобен проблем - прилича на софтуерен.
    Направи му ъпдейт с последната версия на фирмуера и после му върни заводските настройки.
    Оказа се прав, вързах го през ЛАН картата, намери си и направи ъпдейт и проблема изчезна! Благодаря ти!

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от forkata Виж публикацията
    Картината продължава да си върви. Притесни ме дългия интервал до изключването. Косултант от магазина ме уверява, че това е нормално за марката.
    Цитат Първоначално публикувано от forkata Виж публикацията
    Благодаря ти, оказа се напълно прав, след като обнови се оправи!
    Оказа се прав, вързах го през ЛАН картата, намери си и направи ъпдейт и проблема изчезна! Благодаря ти!
    Желателно е след покупката да се прави ъпдейт.

16. Тук е от
    Feb 2013

Колеги, някой услявал ли е да пусне 3Д през USB плейъра или през домашен медия сървър на TL 868 ??
    Защото при мен нещо не се получава и ще умра от яд за 100-те лева дадени за очила

17. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2007

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Желателно е след покупката да се прави ъпдейт.
    А още по-желателно е производителя и да пуска ъпдейти, де. Конкретно на моя 40TL938 последния му фърм е 7.0.21.6.1 sep 13 2012 - 65.8.19.3 и по-нов досега няма
    А както писах преди си има бая трески за дялане ...

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от isman Виж публикацията
    Колеги, някой услявал ли е да пусне 3Д през USB плейъра или през домашен медия сървър на TL 868 ??
    Защото при мен нещо не се получава и ще умра от яд за 100-те лева дадени за очила
    Напиши подробно какво правиш, за да видим къде грешиш.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 71 от 99 ПърваПърва ... 2161697071727381 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  2. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  3. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  4. Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1458
    Последно: 14-03-12, 19:58
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе