26" и по-малко
32"
37"
40"
42"
46"
47"
55"
84''
и при мен даде грешка като се опита да ги копирам на usb-то. да не би да работи само за дигитални канали? аз съм на аналогови.
флашката задължително трябва да е с FAT32 разделена и форматирана. В .pdf-а на сайта е описано как точно и с кои комбинации от бутони на дистанционното и на телевизора става свалянето на списъка на флашка и след това как става качването обратно на редактирания списък. През самото приложение след като се пъхне флашката се ползва Read from Reciever, редактира се и след това - Write to reciever. Така се чете и записва списъка от/на флашката.
npocmak, моля те кажи къде го пише в ръководството това за FAT32? Чета го вече 3 пъти и не намирам подобно нещо. Вероятно си прав че трябва да е така, което е поредната простотитя, предвид факта че ТВ-то разпознава добре NTFS. Също кажи къде пише как трябва да е разделена флешката? нито в ръководството за работа с програмата, нито в това как се свалят и качват файловете не намирам подобна информация?
https://portalcp.toshiba-tro.de/en/toshiba-edit
Моя телевизор е 40TL938G. Имам едни въпроси.
1. Как се форматира usb-то? в менюто няма опция както е описана на 1-а страница.
Меню-Настройки-Предпочитания-Настройка за запис-Форматиране на устройство. тоба с червени го няма.
2. Кой е последния firmware? аз съм с 7.0.21.6.1 sep 13 2012 - 65.8.19.3. има ли по нова?
3. PVR-а работи ли, при някой?
Този пост е редактиран от achi; 28-02-13 в 14:25.
1.Телевизора ти трябва да е на страна ГЕРМАНИЯ и тогава се появява менюто за настройка за запис и функцията запис става активна.При страна България или Други няма такава опция.Друга особеност е,че можеш да записваш само от вградения цифров тунер на телевизора.От аналоговия и от външен източник не става.
2.Това е последния firmware за този тв за в момента.
3.При мен си работи без проблем и записа и TimeShift-a
Записаните програми не могат да се възпроизведат с вградения плеър в телевизора,а се гледат само и единствено от меню ТВ Програми/Библиотека.Там се намират всички записани програми.На външен плеър или на друг телевизор не става гледането,записите са ограничени до този телевизор на който са правени.
Този пост е редактиран от Nun4o; 28-02-13 в 14:44.
Защо трябва да го пише дали да е на FAT32 - установих го за 2 мин. като форматнах флашката с FAT32, иначе като е на NTFS не я "вижда" ТВ-то. Няма нужда да се дели на дялове флашката, може да се ползва и каква да е FAT32 разделена флашка, дори няма нужда да се форматира. Не се качват файлове а списък с програми. Както написах този списък се чете от Toshiba Edit чрез File -> Read from Reciever. Редактира се и след това - File -> Write to reciever.
Аз как правя: избирам страна Германия, пущам автоматична настройка на DTV каналите. след 10-тина мин. се подреждат в списък в реда както ти ги излъчва оператора. С комбинацията от бутони на дистанционното и телевизора (описани в .pdf-а) се записва този списък на флашката. След това се го чета на компа, трия повечето канали (кодираните и тези които никога не гледам) - от 185 си оставям към 30-35, подреждам в ред който искам и този нов списък записвам на флашката. След това пак с комбинацията от бутони на дистанционното и телевизора импортвам списъка в телевизора и си гледам без повече драми.
Моя разпознава ntfs форматирана флешка. Сега ще пробвам на фат да видим дали това е бил проблема
Колеги, някой услявал ли е да пусне 3Д през USB плейъра или през домашен медия сървър на TL 868 ??
Защото при мен нещо не се получава и ще умра от яд за 100-те лева дадени за очила