Страница 64 от 98 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    May 2006

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Благодаря ти nkd доколкото за размера остава 32, т.к е за трапезария а и бюджета е ограничен.
    Взех си 32RL838, Дъщерята е много доволна. Има Медиа Плеър

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Нака, първо си кирилизирай както трябва Уиндоуса и след това премини на български с програмата:

[img width=800 height=450]http://www.prikachi.com/images/379/4267379J.jpg[/img]

Както и предположих в един от по-горните си постове като възможен вариант е, че не ти е кирилизиран правилно Уиндоуса.
    Като си кирилизираш както трябва ОС и смениш езика на програмата ще стане работата.
    Алелуя, че сме на финалната права вече.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Малко ревю и технически възможности на ТВ Тошиба. Сайта е от руския форум .
    http://www.scribd.com/doc/54595067/2011-Line-Up-Spec-3

5. Тук е от
    Jan 2012

http://plesio.bg/televizori-c-699800...-p-289566.html струва ли си ?
    ще се гледа само кабелна телевизия

6. Тук е от
    Jan 2012

Искам да поднеса най-искрените си благодарности на InternetZombie за помощта и търпението с което се опита да ми помогне и само да уточня, че грешката е в моя комп., а не в субтитрите. снощи свалих 2-3 филма на компа на голямото отроче, обработих ги с Нодпад, хвърлих на флаш и всичко си беше ок. явно моя комп е пак за преинстал, което пак си е мъка де .

и отново - благодаря ти InternetZombie, с пожелания за късмет в начинанията и все така да си отзивчив за лаици като мен

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от zaxxxone
    Да прав си за 3D Half HD !

А за ъпдеита го направих сега ще обясня точно как стана при мен !

1.Слагате на USB фаиловете
    2.Гасите телевизора и пъхате флашката
    3.Натискате бутона MENU на телевизора , ѝмаѝте предвид че никъде не пише MENU а има символ за програма и за избор на вход -HDMI1 , HDMI2 , PC и тъѝ нататък , наѝ-долния бутон на телевизора след което натискате power бутона коѝто се пада наѝ горния , ДЪРЖИТЕ ДВАТА БУТОНА 10 сек !!!
    4 . Телевизора се активира в нещо като сервизно меню и започва ъпдеита сам !
    5. СЕГА при мен стигна до 100 процента за около 3-5 минути и остана така , чаках го половин час и нищо , после не искаше да гасне дори и след задържане на power бутона за 20 секунди . Ако трябва да съм честен тук се ИЗПОТИХ :-)))
    6. Накрая просто му дръпнете щепсела за 10 секунди и после се молете да тръгне при мен стана !

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326560880[/time]_________________________________________________

Между другото YOUtube пак заби !!!
    Провери в менюто коя е версията - дали е успешен ъпдейта.

Цитат Първоначално публикувано от erik11
    Здравейте искам да попитам за този телевизор http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42vl863g някой да изкаже компетентно мнение. Пускат го от днес на промоция. Прави впечатление че в данните не пише да има 2Д КЪМ 3Д КОНВЕРТОР което в някои други модели го има. Каква е разликата всъщност че не съм много в час?
    toshiba-42vl863g - един от малкото им добри модели и е с пасивно 3Д
    http://de.consumer.toshiba.eu/de/products/tv/42VL863G

Медиен плейър на Тошиба
    http://www.toshiba-multimedia.com/de...latten/tv-pro/

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

А това че няма 2Д към 3Д конвертор какво ще рече?

10. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте! От 2 дни съм притежател на модел 32RL838G и ровейки се в нета попаднах на този форум. Първо, да споделя непрофесионалните си впечатления от ТВ-то. Мисля, че е добър избор за тези пари. Картината ми харесва, макар че изводът ми е основно от гледане на филми. При телевизия картината е размазана, но това се дължи на стария ми сателитен приемник и връзката чрез Скарт. Като цяло телевизорът е бавен, особено при включването пада голямо чакане :D, но се свиква, не е особен проблем. Медия плейърът кефи, първоначално не можеше да плейва БГ субтитри, но благодарение на този форум вече ги плейва, мерси

Сега съм вързал PC-то ми с ТВ-то, но с кабел DVI -> VGA. Тук обаче четох, че това не е оптималния вариант. Видео картата ми не поддържа HDMI, та въпросът ми е с какъв кабел да ги вържа сега: DVI -> HDMI или DVI с преходник към HDMI -> HDMI? И по-важният въпрос е, ще има ли чувствителна разлика в качеството на картината при смяната от VGA към HDMI? Освен това, при смяна на кабела, четох, че може аудиото да не се пренесе, как после да вържа само аудиото? От компа имам само обикновен жак, а в ТВ-то има вход за Digital Audio (с което не съм запознат) и 2 компонентни входа за аудио

Извинявам се ако въпросите са ми тъпи, но не съм особено навътре с ТВ техниката, тепърва навлизам Благодаря предварително

11. Member
    Тук е от
    Feb 2008

Препоръчвам ти направо кабел DVI-HDMI, за да не се занимаваш с излишни преходници. Сигналът е същия като HDMI-HDMI. Освен това, използвайки HDMI вход, ще са ти достъпни всички настройки на картината (ако са ти необходими).
    Обърни внимание, че на телевизора ти отзад DIGITAL AUDIO е със стрелка, сочеща навън от кръгчето - това е аудио изход.
    Въобще, на телевизора не виждам аудио вход, който да може да се използва съвместно с HDMI или VGA входовете. Ще трябва да провериш дали видео картата ти може да пуска аудио през DVI и съответно да си го настроиш ако е възможно.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

12. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Провери в менюто коя е версията - дали е успешен ъпдейта.
    Ъпдеѝта е успешен , датата на софтуера е 15.12.2011 .Но болките си останаха , пак забива при ползване на интернет през телевизора, и другите малки бъгове си ги има !

Остана ми само проблема с CAM-модула не ми пуска HBO-то и това си е ! Когато вляза в настроиките на телевизора ми чете картата номер и всичко , но си излиза надпис No acces и това си е ! Не знам как да го оправя тоя проблем !

13. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте - нужен ми е съвет.
    По кой от двата начина да си ъпдейтна фърмуера ( стар 2.1.69.0 , нов 2.1.77.2 , 37 RV 635D )
    1. От инструкциите на официялният сайт на Тошиба?
    2. Ръгам флашката с фърмуера .EXE на работещ телевизор и чакам докато се инсталира?

П.С. Кои файлове трябва да са на форматираната флашка -сложих само папката eutv9as4 и eutv9as4.prg
    (тези два файла) на работещ ТВ и нищо не се получи?

П.С.С. Нямам цифрови канали , намира ги но нямам картина. Дали ще се оправи?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2008

здравейте.за пръв път пиша тук.днес си закупих -тошиба 40rl838 и искам малко впечатления.999 лв.струва ли си.разглеждам менюто мн просто ми се вижда.например немога да разбера има ли опция за делене на монитора на много програми и тнт.мога ли да си подредя програмите по мой избор,че са 220 и са много разбуркани,благодаря предварително или книжка на български ако имам че на руски ми е най добрият случай.аиде чакам помощ.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от purkinie

По кой от двата начина да си ъпдейтна фърмуера ( стар 2.1.69.0 , нов 2.1.77.2 , 37 RV 635D )
    Аз съм с 42SL863G и го ъпдейтнах през менюто от официалния сайт.Избрах го от менюто,изтегли го през нета,предупреди ме ДА НЕ ИЗКЛЮЧВАМ захранването,докато трае самия ъпдейт,всичко мина ОК. Друг е въпроса,че не виждам никаква разлика от преди а и никъде не видях инфо,какво точно е новото в новия фърмуер.

17. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от boy123
    Аз съм с 42SL863G и го ъпдейтнах през менюто от официалния сайт.Избрах го от менюто,изтегли го през нета,предупреди ме ДА НЕ ИЗКЛЮЧВАМ захранването,докато трае самия ъпдейт,всичко мина ОК. Друг е въпроса,че не виждам никаква разлика от преди а и никъде не видях инфо,какво точно е новото в новия фърмуер.
    А направи ли system reset след ъпдейта?
    И при мен нищо не се промени преди да върна заводските настройки, имай предвид, че ще ти нулира цялата информация.
    Относно промените, имаше инфо в мрежата, койт са премахнали
    http://portalcp.toshiba-tro.de/docum...B6727C890FB799
    имам само инфо за номерата на фърмуерите
    http://portalcp.toshiba-tro.de/docum...C3D2F03B5EF0F5
    Според мен присетите на картината са по-добри с новият. При предишният синьото страшно избиваше.

18. Тук е от
    Oct 2009

Колеги , моля ВИ кажете как да инсталирам този фърмуер?
    Сега пробвах стъпките от официалния сайт на тошиба ( при изгасен тв , се слага флашката, задържа се Menu и се натиска и задържа Power за 10 сек от бутоните на ТВ, НО НИЩО НЕ СЕ ПОЛУЧАВА )

П.С. На флашката е файла 2_1_77_2_001.EXE
    П.С.С. Вчера пробвах на пуснат ТВ и пак греда!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 64 от 98 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе