Отделно се купува сензора, работи с всякакви сензори (май), но резултатите са много слаби - ако се интересуваш повече може да си потърсиш професионални ревюта на модели, които имат функцията Auto Calibration.
Отделно се купува сензора, работи с всякакви сензори (май), но резултатите са много слаби - ако се интересуваш повече може да си потърсиш професионални ревюта на модели, които имат функцията Auto Calibration.
Оправи ли се?Първоначално публикувано от consul73
Да попитам може ли с времето проблема с неравномерната подсветка да стане по-голям?
И друг въпрос е как мога да вляза в сервизното меню, защото искам да видя колко часа е работило тв-то и дали е било мостра, а начините описани на първата страница не стават?
Две седмици по-късно , вече съм с цифрови канали.
Причината е била в кабелният ми оператор - ТВ е наред.
Благодаря на колегите,които ми помагаха.
защо суб.т на филм са ми квадратчета.от тв то ли е и може ли да се оправи.или субт трябва да са друг формат рл838г.
Аз на моя филми не съм пробвал със субтитри обаче като избера в менюто език български и в Toshiba Places много от нещата ми излизат с квадратчета. Моя е SL833.Първоначално публикувано от mecha
За субтитирите пробвайте от друг компютър да ги свалите, после пак там да им смените енкодинга .Аз имам два компа,единият е с XP- там всичко е наред, на другият е с уиндоус седмица и там винаги са на маймуни.
Здравейте, искам да попитам как да си подкарам 3Д-то, на ТВ Toshiba 40W768, като пробвах да пусна Avatar 3D, от компютъра но при натискане на бутона от дистанционното и на очилата никакаъв ефект. Съмняваме ме кабела, който може да е версия под 1.4, като за видеокартата съм сигурен че е с версия 1.4а. Ако може някой да помогне с настройки или някакви насоки, как да го подкарам?
Забравих да спомена, че използвам Media Player Classic, ако това има някакво значение.
Здравейте.Видях, че няколко човека питат за това, но явно никой не може да каже нещо по въпроса, та реших и аз да питам отново, пък да видим дали ще има някакво развитие.Всичко съм направил по инструкцията, всички регистрации, акаунти и глупости, телевизора ме намира като потребител, но при опит да вляза във фейсбук излиза въпросното съобщение.Първоначално публикувано от stefanusis
И да питам за youtube - има ли възможност за разширени опции на търсенето - по дата , последно добавени и др.Тука излизат само по рейтинг резултати и няма възможност за друг вид търсене.На Сони например дава възможност за търсене по различни критерии.
Пробваи с Total media theatre или с Cyberlink PowerDVD от последните , има опции вътре 3D enable или autodetect , тогава телевизора сам ще си покаже че засича 3D ! ако не стане смени кабелапри мен от него беше проблема !Първоначално публикувано от serpentiny
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1328547186[/time]_________________________________________________
Аз си купих 838ТL ето и общтото впечатление :
+ ЦЕНАТА !!!
+ Картината е общо взето много добра , за хора като мен които много много не заглеждат подсветки и не човъркат по настроиките детаилно , всичко ми е на Autoview и пак казвам картината е много добра !
+ HD каналите и 3D във никакъв случай не са по лоши от на Samsung-ите
Ето ви и минусите :
––– Всичко е добре докато не пожелате да използвате екстрите по този телевизор , Mедия плеъра е мнооого незадоволителен , мнооого проблеми с интернета и разните му там Toshiba places, Youtubе , Facebook ...
Kато заключение мога да кажа че телевизора си е просто много хубав телевизор,само телевизор :-))) Ако искате останалите функции си купете друг. Не знам но си мисля че определено Toshiba имат проблем с USB входовете и поведението на софтуера !!!
Когато пише че ти изпратило емейл за фейсбука трябва до 5 мин да цъкнеш на линка в емейла иначе не става, изтича времето на действие на линка.Първоначално публикувано от popov77
1) се регистрираш в тошиба плейсис с емейл адреса с който си се регистрирал във фейсбук
2) атачваш успешно в тв-то този акаунт
3) отиваш на Manage my account и избираш facebook, казва ти да си видиш пощата
4) предварително се логваш в фейсбук
5) до 5 мин трябва да копираш и заредиш Link my Facebook account with Toshiba Places от е-пощата в същия браузер с който си се логнал в facebook
6) трябва да разрешиш на Toshiba Places application да има достъп до профила на фейсбук
7) даваш ок на тв-то трябва да върже без грешка facebook
при мен проработи
Успех
Колеги успях да вляза в сервизното меню, но като натисна 9 ми излиза всичката информация без тази колко часа е работило тв-то. Искам да попитам проблема с неравномерната подсветка може ли да бъде решен в сервиз, естествено със заплащане, понеже прочетох, че гаранцията не го покрива този проблем?
Ако може някой да ми помогне с това подкарването на 3D на Toshiba 40W768, че какво ли не опитах вече(най-напред подмених видео картата с HDMI 1.4 изход). Инсталирах си най-новия Cyberlink PowerDVD, и след като пуснах на ТВ-то плейъра, опитах да активирам и 3D-то, като преди това зададох от настройките - че връзката е с кабел HDMI 1.4 + 1080p/24, и ми изписва следното съобщение: "Power DVD could not enable 3D playback. Try to choose a different 3D display", като филма тръгва но без 3D. След което опитах и Auto detect, но никакъв ефект дори не тръгва филма. Имам съмнение че е кабела, който е закупен от Китай, но уж с Premium качество и дължина 5 М, но не съм сигурен за стандарта, който по изисквания трябва да е 1.4.
Здравейте
С няколко дневно четене из форума сведох избора си до тези два телевизора
http://www.technomarket.bg/products/...ips-42pfl5405h
http://www.technomarket.bg/products/...shiba-40xv733g
като ще се ползват главно за телевизия, но и за филми през USB или двд плеар, тъй като четох че вградените плеари са доста проблемни, та може би едно плеарче за 30-40 лв ще ми спести ядовете.
Моля помагайте СПЕШНО !!!
Благодаря предварително
Нали знаеш че това са модели от 2010 година?!?!Първоначално публикувано от ico_-_
Но ако все пак това не ти пречи от тези двата аз определено бих се спрял на Тоshiba-та. Много добра картина при SD каналите.