Страница 38 от 98 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно
Резултати от 556 до 570 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

Сега стана ясно защо 46' вариант на модела е с много по-слаба картина от 40'.
    След проверка на матриците в магазина се оказа, че:
    Toshiba 40TL838G - K -> SAMSUNG -> S-PVA (може би най-добрата картина за 2011 на тази цена)
    Toshiba 46TL838G - A -> AUO -> A-MVA

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от 4o4o
    Колеги, собственици на сериите SL863 WL863 YL863 YL875 ZL1, има нов firmware 19.5.49.236. За повече инфо
    http://portalcp.toshiba-tro.de/docum...B6727C890FB799

Няма да мога да го инсталирам на моят 42SL863G, понеже ще съм доста зает тези дни, интересно дали се активира функцията за запис на външен HDD. Като се освободя ще го инсталирам и ще пиша какви промени има(евентуално).
    4o4o благодаря за линка - поставих го в поста за фирмуера
    http://portalcp.toshiba-tro.de/

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Пуснахме SD сигнал на Toshiba 40TL838G и резултата е отлично качество, а за HD голям кеф! Много, много подробна, остра и детайлна картина с дълбоко черно с илюзия за триизмерна картина при гледане на 2D - HD сигнал. Незнам какво подобрява Resolution + , но при този модел са направили нещо което е по-добро от тази екстра.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Никой ли не се е осмелил да качи новия фърмуер? Аз нямам този,който е зареден в ТВ-то (няма го за Даунлоуд в сайта на Тошиба) и ако новия не ми хареса,няма да мога да върна стария.

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Вчера качих новият firmware 19.5.49.236, като се бях подготвил с записани всички настройки на TV-то и кабелната и за мое ОГРОМНО учудване след рестарта всичко се беше запазило. Ъпдейта стана през мрежата, много бързо и без проблеми. Преди около 4-5 дни телевизора почна да се стартира без звук и трябваше да го включвам наново, за сега мосля че съм се отървал от този бъг, другото, което ми направи впечатление е картинката, стана някак по-изчистена и по-цветна, въпреки че според собствената таблица за настройки наситеността на цветовете е същата. Разбира се всичко е много субективно. След още няколко дни ще пиша пак.

7. Тук е от
    Nov 2009

Искам да закупя Тошиба, която ми трябва за цифрова телевизия и връзка с компютъра за гледане на филми.Ще се гледа от 3-4 метра в осветена стая.
    Какво бихте ми препоръчали?

8.  

9. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте колеги. По нагоре pipe82 е поискал информация за TOSHIBA 32RL838G.
    Аз също се загледах в него, но ненамерих никакви ревюта из нета освен рекламни филмчета. В Техномаркета има изложен 40RL838. Изглежда добре и е с добър дизайн. Има сякаш нов процесор и цялата платформа на електрониката е друга. Няма функциите на RL833. Нищо не се споменава за Resolution + например. Това е сравнението http://eu.consumer.toshiba.eu/en/pro...=on&32RL833=on
    Търси се информация. Благодаря ви.

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Тази серия х38 излезе още миналата година и се явява нещо като дизайнерска . Очевидно е на друго шаси и не ползва процесинга от х33 обозначен като Meta Brain и Resolution+ функцията . Иначе RL838 сe представя добре , но не съм ги сравнявал детайлно , за да се отчете до колко липсата на Resolution+ влияе на SD сигнала . Важен критерий за избора е с каква матрица са снабдени , лично аз мисля , че матриците MVA на AUO , които тази година Тошиба слагат в доста модели трябва да се избягват най-вече заради лошия ъгъл на гледане.

11. Тук е от
    Jan 2011

Стикера със серйния номер се намира точно по средата под дупките за стойката и е невъзможно да се види буквата на матрицата

12. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Ами отиди в друг магазин или ги помоли до го свалят от стойката. Всъщност погледни под ъгъл като очите са на нивото на панела , ако контраста и цветовете намаляват силно с увеличаване на ъгъла значи е AUO , ако почти не се променя значи е LG

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivailo136
    Искам да закупя Тошиба, която ми трябва за цифрова телевизия и връзка с компютъра за гледане на филми.Ще се гледа от 3-4 метра в осветена стая.
    Какво бихте ми препоръчали?
    А бюджета с който разполагаш и диагонала който търсиш ?

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Днес купихме и четвъртия Toshiba 40TL838G и до сега всички се представят като една капка вода - БРИЛЯНТНО!
    Наистина са на друг процесор и шаси и Resolution+ липсва, но обработката на сигналите е безупречна, даже имам усещането, че е една идея по-добра. Ако беше така и с по-големия панел (46') това щеше да е най-добрия евтин модел за тази година справящ се с двете резолюции по най-обедителния начин, който съм виждал до сега. Най-добрата покупка, която сме правили до сега в размера 40'. Много, много добра матрица!!!
    soon
    Престани с тези реклами... Толкова телевизори си "купил" последните три години, че може да обзаведеш половин София...

14.  

15. Тук е от
    Jan 2011

Въпрос към soon. Каква е буквичката на серийния номер определяща вида на матрицата.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

При нашите покупки за хотела на четирите 40' Тошиби буквата е K -> SAMSUNG -> S-PVA

17. Member Аватара на ronnie72
    Тук е от
    Dec 2009

От 1.12.2011 в Метро :

Прикачени изображения Прикачени изображения

18. Member Аватара на p0ckata
    Тук е от
    Apr 2009
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ronnie72
    От 1.12.2011 в Метро :

RL833 Заслужава ли си не е ли мострен демдек стар модел че парите са му хубави и се замислям доста.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 38 от 98 ПърваПърва ... 2836373839404888 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе