Страница 63 от 98 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно
Резултати от 931 до 945 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

2.  

3. Тук е от
    Sep 2008

Накичка и Пашкул, свалете това филмче със субтитрите, ако Ви ги изкарва пак на кльомби значи най-вероятно софтуерът ви е друг т.е може да липсва мултикодекът, който пък го има при мен.Не ми се вярва, но...
    Друго, за което се сещам, ако не ви разчете субтитрите от флашката - взимате флашката с този филм и субтитри и отивате в магазинът откъдето сте си закупили ТВ-то.
    Поискайте от консултанта да пробвате флашката на същия модел и ако тръгнат значи го връщате обратно в магазина.Пробвайте флашката и на други модели на Тошиба да видите как е положението.

Филм - http://dox.bg/files/dw?a=8551f445bb
    Субтитри - http://dox.bg/files/dw?a=faf93fdb31

Преименувайте филма с буквата "A", че забравих!

В менюто на програмата за конвертиране на субтитри в полето "формат на субтитрите" независимо, че ви пише subrip пак с курсура на мишката ги посочвате, след което субтитрите ще "премигнат за секунда", след това се прехвърляте на другото поле и избирате формата UTF-8.След това вече ги записвате с ново заглавие - буквата "А"...аз така си ги правя за по кратко.Преименувате и филма с "А" да са с едно и също име филма и субтитрите и не би трябвало да има проблем.
    Аз нямам проблеми от такова естество.Свалям си филми Blueray-Rip, обработвам субтитрите, мятам ги на флашката и ги боцкам в ТВ-то, след което се настаняваме удобно на дивана и с жената почваме да зяпаме флимчето.

4. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от InternetZombie
    Накичка и Пашкул, свалете това филмче със субтитрите, ако Ви ги изкарва пак на кльомби значи най-вероятно софтуерът ви е друг т.е може да липсва мултикодекът, който пък го има при мен.Не ми се вярва, но...
    еее това мисля, че е при мен. веднъж успях да оправя субовете на един филм и тръгна. с твоите които вчера прати при мен нямаше проблем, което значи, че не е от флашката. та в такъв случай какъв мултикодек трябва да имам та да стане работата?

5. Тук е от
    May 2006

Здравейте от днес пускат в техномаркет на промоция TOSHIBA 32RL838G на 799лв.Четох до сега но моля ако някой има наблюдения за този модел да ми даде малко инфо.
    Благодаря Ви предварително за отзоваването.
    Лек Ден

6. Тук е от
    Sep 2008

Цитат Първоначално публикувано от naki4ka
    еее това мисля, че е при мен. веднъж успях да оправя субовете на един филм и тръгна. с твоите които вчера прати при мен нямаше проблем, което значи, че не е от флашката. та в такъв случай какъв мултикодек трябва да имам та да стане работата?
    Щом с моите субтитри става, значи не работиш правилно с програмата...тва е!
    При мен как ставата всеки път?
    Аз предимно свалям от zamunda.net филми BRRip-XviD и субтитрите, които са дадени на самия торент малко по-долу.
    Досега съм нямал филм, който да ми е тръгнал на маймуници.
    Значи на програмата Subtitle Edit, от полето на формата на субтитрите, нищо че си е зададено по подразбиране формата на отворените субтитри...ти пак трябва наново да ги избереш с мишката, иначе нищо не правиш.Вероятно това е някакъв бъг в самата програма. Ти явно като видиш в менюто: формат на сибтитрите, че ти subrip и направо преминаваш на следващото меню откъдето избираш UTF-8.Аз поне така си го обяснявам.Няма да правиш така! Като отвориш субтитрите веднага отиваш, кликваш върху черната стрелкичка на менюто: "формат на субтитрите", след което посочваш с мишката първия формат най-горе и тогава се прехвърляш на следващато меню ца UTF-8.След това ги записваш с ново име...може и със старото няма да е проблем - просто ще те пита дали ги замени и ти се съгласяваш.Само после си ги правиш с едно име да бъдат филма и субтитрите...иии това е.Не може един път да стане, а друг път - НЕ. Или чете субтитри, или не чете.
    [img width=800 height=450]http://www.prikachi.com/images/179/4263179M.jpg[/img]

7. Тук е от
    Jan 2012

Такаааааааааа , и аз имам TL838 46" сега да ви споделя моя опит !!!

1. За 3D си купих нова видео карта Ati 6750 с функция 3D-AMD HD3D , после нов HDMI 1.4a , после очила естествено ! Такааааа дотук с хардуера !

2.Инсталирах Total media Theatre i Power DVD не знам кое точно последното ! С коя от двете програми ще гледате е въпрос на лични предпочитания и хардуер на PC - то защото PowerDVD ми се струва по тежка !

ПРЕДИ ДА СТЕ ИЗПЪЛНИЛИ ТЕЗИ ИЛИ ПОДОБНИ УСЛОВИЯ НА ТОЗИ ТЕЛЕВИЗОР 3D НЯМА ДА ГЛЕДАТЕ !!!
    Осбен ако нямате Blu Ray естествено тогава работата е ДРУГА !!!

ТОЗИ КЛАС ТЕЛЕВИЗОРИ НЯМАТ ПРЕРАБОТКА НА 2D КЪМ 3D СИГНАЛ !!!

2D-3D Conversion - NO !
    2D - 3D Conversion incl. Depth Control - NO !

Сега малко за проблемите които не можах да разреша и бих се радвал ако получа малко помощ !!!
    1.Как се ъпдеитва Firmware през USB - никъде не видях опцията - МНОГО БЪГАВ Е ТОЗИ ТЕЛЕВИЗОР !!!
    2.Имам оптичен изход от които по никакъв начин не можах да изкарам сигнал до рисивъра !!!
    3. CAM- модул на CONAX не ми подкара HBO и другите oт Софииска кабелна компания или TVNET както сега маи се казват , опитах с два модула на две Тошиби и нищто !!! На Самсунг веднага става - ИДЕИ ????

8.  

9. Тук е от
    Dec 2011

Напротив през хдми от всякаква видео карта може да се гледа 3D Half HD -> SBS, TB/OU
    В твоя случай можеш да гледаш и 3D Full HD -> FP

За ъпдейта от флашка - форматираш на fat32 и записваш *.bin файловете и ръгаш в тв-то и трябва ти излезе съобщение и да потвърдиш за ъпдейт.

10. Тук е от
    Jan 2012

Да прав си за 3D Half HD !

А за ъпдеита го направих сега ще обясня точно как стана при мен !

1.Слагате на USB фаиловете
    2.Гасите телевизора и пъхате флашката
    3.Натискате бутона MENU на телевизора , ѝмаѝте предвид че никъде не пише MENU а има символ за програма и за избор на вход -HDMI1 , HDMI2 , PC и тъѝ нататък , наѝ-долния бутон на телевизора след което натискате power бутона коѝто се пада наѝ горния , ДЪРЖИТЕ ДВАТА БУТОНА 10 сек !!!
    4 . Телевизора се активира в нещо като сервизно меню и започва ъпдеита сам !
    5. СЕГА при мен стигна до 100 процента за около 3-5 минути и остана така , чаках го половин час и нищо , после не искаше да гасне дори и след задържане на power бутона за 20 секунди . Ако трябва да съм честен тук се ИЗПОТИХ :-)))
    6. Накрая просто му дръпнете щепсела за 10 секунди и после се молете да тръгне при мен стана !

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1326560894[/time]_________________________________________________

Между другото YOUtube пак заби !!!

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от Angel Marinov
    Здравейте от днес пускат в техномаркет на промоция TOSHIBA 32RL838G на 799лв.Четох до сега но моля ако някой има наблюдения за този модел да ми даде малко инфо.
    Благодаря Ви предварително за отзоваването.
    Лек Ден
    Ами мога само да отбележа , че няма Resolution+ , което е характерно за тези серии 838 , всъщност моделът е почти същия като TL838 , но без 3D. Ето сравнение с RL833 , който бих ти препоръчал както и да вдигнеш размера :
    http://de.consumer.toshiba.eu/de/pro...on&40RL838G=on

12. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от isich
    Може ли някой да ми напише стъпка по стъпка как точно да сменя софта, за да не оплескам нещо и ако може линкче за точния софт, отново за да няма грешки. Благодаря за разбирането.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Здравейте искам да попитам за този телевизор http://www.technomarket.bg/products/...shiba-42vl863g някой да изкаже компетентно мнение. Пускат го от днес на промоция. Прави впечатление че в данните не пише да има 2Д КЪМ 3Д КОНВЕРТОР което в някои други модели го има. Каква е разликата всъщност че не съм много в час?

14.  

15. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от InternetZombie
    Щом с моите субтитри става, значи не работиш правилно с програмата...тва е!
    При мен как ставата всеки път?
    Аз предимно свалям от zamunda.net филми BRRip-XviD и субтитрите, които са дадени на самия торент малко по-долу.
    Досега съм нямал филм, който да ми е тръгнал на маймуници.
    Значи на програмата Subtitle Edit, от полето на формата на субтитрите, нищо че си е зададено по подразбиране формата на отворените субтитри...ти пак трябва наново да ги избереш с мишката, иначе нищо не правиш.Вероятно това е някакъв бъг в самата програма. Ти явно като видиш в менюто: формат на сибтитрите, че ти subrip и направо преминаваш на следващото меню откъдето избираш UTF-8.Аз поне така си го обяснявам.Няма да правиш така! Като отвориш субтитрите веднага отиваш, кликваш върху черната стрелкичка на менюто: "формат на субтитрите", след което посочваш с мишката първия формат най-горе и тогава се прехвърляш на следващато меню ца UTF-8.След това ги записваш с ново име...може и със старото няма да е проблем - просто ще те пита дали ги замени и ти се съгласяваш.Само после си ги правиш с едно име да бъдат филма и субтитрите...иии това е.Не може един път да стане, а друг път - НЕ. Или чете субтитри, или не чете.
    виж как ми идват субтитрите още преди да почва да ги обработвам [img width=800 height=500]http://prikachi.com/images/593/4266593G.jpg[/img], то няма и смисъл да ги обработвам де защото излизат на маймунки. явно проблема нещо е в компа за да се свалят така. снощи пробвах да си сваля филм от другия комп. всичко си беще ок. качих ги на флашка за да ги обработя през моя, но когато ги отморих пак излизат на кльомби.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

може би проблема ти е в шрифтовете и кирилизацията на самият компютър

17. Moderator Аватара на periel
    Тук е от
    Jun 2006

Задай от контролният панел регионалните настройки да са България навсякъде.

18. Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от periel
    Задай от контролният панел регионалните настройки да са България навсякъде.
    на последната настройка от регионалните каквото и да правя не иска да ми го промени на БГ, през цялото време ми иска диска на уиндоуса май.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 63 от 98 ПърваПърва ... 1353616263646573 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе