Страница 86 от 98 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1459

Toshiba LCD TV / Faq - обсъждане и мнения - част 2

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2

оправих го

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2008

някой да ми каже моля ако си ъпдейтна телевизора тошиба 40rl838g ще се оправят ли бъговете за настройка при слийп (не се изключва всеки път),като си наредя каналите както аз си искам преномерирам,размествам след ден два се връщат пак както той си ги е намерил преди това.И ако може някой да ми даде тестван ъпдейт с инструкции как се прави че несъм мн в час и да не прецакам нещо.
    или да си карам така и да свиквам.
    Мерси предварително

4. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от mecha
    някой да ми каже моля ако си ъпдейтна телевизора тошиба 40rl838g ще се оправят ли бъговете за настройка при слийп (не се изключва всеки път),като си наредя каналите както аз си искам преномерирам,размествам след ден два се връщат пак както той си ги е намерил преди това.И ако може някой да ми даде тестван ъпдейт с инструкции как се прави че несъм мн в час и да не прецакам нещо.
    или да си карам така и да свиквам.
    Мерси предварително
    При мен слийпа се оправи след ъпдейта, но каналите си ги нарежда както си знае при мен специално ми изкарва първо немските канали, защото съм му задал държава Германия, преди това беше на Финландия и този проблем го нямаше.

5. Member
    Тук е от
    Sep 2008

ок но на коя държава трябва да е.в магазина ми казаха германия.имам 236 канала.ако г о пусна на финландия кво става.кво губя и кво печеля.и при мен нарежда първо немските.а тогава опциите преместване и преномериране за кво са кат не работят.при задаена друга държава ще хващам ли същия брой канали,субтитри и т.н.т същото ли ще е.

6. Тук е от
    Feb 2012

Здравейте!Бих искал да споделя нещо относно субтитрите-с Toshiba32TL838 съм и използвам HMS-този руския-събрал съм всички субтитри в една папка,така както е указано на 1-ва страница,показал съм папката на HMS-а и независимо как са кодирани-ANSI или UTF-8,ми ги отваря всичките...това нормално ли е,при положение,че чета за невъзможно възпроизвеждане на субтитри някъде във форума!

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от marfi62
    Здравейте!Бих искал да споделя нещо относно субтитрите-с Toshiba32TL838 съм и използвам HMS-този руския-събрал съм всички субтитри в една папка,така както е указано на 1-ва страница,показал съм папката на HMS-а и независимо как са кодирани-ANSI или UTF-8,ми ги отваря всичките...това нормално ли е,при положение,че чета за невъзможно възпроизвеждане на субтитри някъде във форума!
    С Медия сървъра няма проблеми със субтитрите.При възпроизвеждане от USB с вградения медиа плеър се появява проблем (конкретно за SL863 модел,при 838 не знам как е).

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2008

от къде да си сваля Subtitle Edit 3.2.3

10. Тук е от
    Jul 2011

ок но на коя държава трябва да е.в магазина ми казаха германия.имам 236 канала.ако г о пусна на финландия кво става.кво губя и кво печеля.и при мен нарежда първо немските.а тогава опциите преместване и преномериране за кво са кат не работят.при задаена друга държава ще хващам ли същия брой канали,субтитри и т.н.т същото ли ще е.
    Като е на Германия в менюто излиза Ютюб, на никоя друга държава не излиза.

11. Тук е от
    Sep 2007

Това за кодирането в ANSI или UTF е за възпроизвеждане от флашка. Когато ползваш HMS, мисля, че кодировката не е от значение. Отделно, когато си с HMS, поставянето на всички субтитри в една папка и посочването й в HMS е необходимо когато ТВ-то ти не може да възпроизвежда субтитри, както е при мен (37XV743G). Тази работа се върши при транскодирането. Мисля, че ако ТВ-то е в състояние да възпроизвежда субтитри от флашка, при ползване на HMS, субтитрите може да не се поставят в специална папка, а само да са в една папка с филма, с едно и също име. Тогава дори би трябвало да може да се плейва без транскодиране. Но това трябва да го потвърди някой с ТВ, който поддържа субтитри.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329586498[/time]_________________________________________________

от къде да си сваля Subtitle Edit 3.2.3
    http://code.google.com/p/subtitleedit/downloads/list

12. Тук е от
    Jul 2011

Във връзка с мрежовия пелър при мен не подкарва филмите, с музиката и снимките нямам проблем, но филмите не тръгват. Нещо от настройките ли е или трябва просто да чакам повечко време докато зареди или нещо такова?

13. Тук е от
    Feb 2012

Значи махнах папката със субтитри от HMS-а,сложих ги във всяка папка с филм с едно и също име-като на филма и ...тръгнаха.Какво означава това?

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

Значи махнах папката със субтитри от HMS-а,сложих ги във всяка папка с филм с едно и също име-като на филма и ...тръгнаха.Какво означава това?
    HMS-а вкарва субтитрите в кадрите на филма по време на транскодинг, тв-то не обработва субтитрите, компа ти прави цялата магия.

От флашка тв-то ги обработва и показва ако може изобщо да подържа субтитри.

16. Тук е от
    Feb 2012

И още нещо-защо при всяко пускане на филм,дори един и същи филм чрез HMS-а се появява надпис "Декодиране"-какво всеки път се декодира?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329589774[/time]_________________________________________________

От флашка ги показва когато са с код UTF-8!Това значи ли,че ТВ-то поддържа субтитри?

17. Тук е от
    Feb 2012

Цитат Първоначално публикувано от El_Nino
    Като е на Германия в менюто излиза Ютюб, на никоя друга държава не излиза.
    При мен и на Великобритания излиза ютюба. На другите страни не съм пробвал.

18. Тук е от
    Feb 2012

Като си пусна филм през домашния сървър след известно време прекъсва филма и започва следващия.Струва ми се даже,че след едно и също време ги прекъсва,но не съм го засякъл още.С руската програма съм.Дали е от програмата или от телевизора - ТЛ 838.Или пък интернет връзката нещо да се бъзика???

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 98 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1477
    Последно: 11-09-13, 19:47
  2. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  3. Отговори: 1389
    Последно: 20-07-12, 20:09
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе