3D Builder скачать бесплатно на русском для Windows 10
Пробвай тука....Ама май има само реклами....Иначе го дръпнах от МС, но не знам как да го кача, понеже не мога да намеря директорията и файла.. Инсталира се без да пита незнайно къде.....
![]()
3D Builder скачать бесплатно на русском для Windows 10
Пробвай тука....Ама май има само реклами....Иначе го дръпнах от МС, но не знам как да го кача, понеже не мога да намеря директорията и файла.. Инсталира се без да пита незнайно къде.....
![]()
Този пост е редактиран от preparatos; 13-04-18 в 21:14.
Оказва се,че версия 1803 ще се забави заради сериозен бъг, а аз преди 2 дена го очаквах.
Windows 10 Spring Creators Update has been delayed by a serious bug
preparatos, и тук е линкнат към М$
мерси все пак...
Малко по малко успяват да превърнат старт менюто в нещо което не може да се използва. не знам как но стават все по-добри в унищожението на работещите неща в уиндоус и добавянето на нови непотребни функции. А и неглежирането на хубави нови неща като виртуалните десктопи.
Старт менюто напоследък ми е голяма болка нищо не си е по-местата - днес вече реших да търся нещо с което да го сменя.
с колко windows-а назад имаш база за сравнение?
Младичък си бил по негово време, ако данните в профила ти са верни![]()
Android и той нарои маса версии вече, Tapatalk също... Време е да се научиш как се маха досадното "Sent from my ненамсикво using Tapatalk", което следва всяко мнение, което си решил да напишеш от телефона.
Аз пък си мислех, че това с тапаталк нарочно го слагате.![]()
за жалост моят опит е от dos 3.1 насам (демек правец 8) и за много хора следващото ми изявление може да прозвучи кощунствено, но по критерий "надеждност" за мен 10-ката е на кантар с Millennium - може да тръгне, може и да не тръгне след инсталация. може да се срине след 30 минути, може и да не се срине. може да работи безотказно и перфектно маса време, но неминуемо ще дойде моментът "WTF", когато ще се чудиш какво се е случило
последният "честито баня" момент беше днес, когато на един юзър, логващ се с пин, поиска парола и нямаше възможност да се избере логване с пин, защото, познайте..... login options го нямаше на екрана
поне засега мисля да почакам до Windows 11![]()
Помня и HP-UX, Sun Solaris и OS/2 . Windows 10 е най-доброто ,което съществува.
извинявам се, вие по какви критерии класирате операционните системи?
да е шарена и от тази година на мен не ми стига. искам няколко елементарни неща:
1. да е стабилна от момента на:
а) инсталиране до момента на преинсталиране
б) от стартирането на компа до гасенето му
2. навигирането из нея да е лесно и поне донякъде интуитивно
3. да не отказва да разпознава хардуер, защото е прекалено стар, пък било то и в перфектно състояние
4. аз да командвам нея, а не тя мен, или с други думи да ме пуска да човъркам зад декстопа, защото, за разлика от милениалите, аз знам къде е декстопът, а не мисля, че всичко се намира НА него
5. да има МНОГО програми за нея, за да мога да правя всичко, което се наложи, а не да има малко и да се чудя кое да избера и дали е съвместимо с 90% от останалите потребители...
а дали има старт бутон или не, изобщо не ми пука, защото първата програма, която се пуска на компютъра ми след зареждането, е Total Commander.