Първоначално публикувано от
kris11 @...ммм... нали тук няма катаджиии?
Имам има -Седят на отбивките за Побити камъни, широката част на магистралата / уж аварийното летище/и Невша.
Веднъж правиха опит да ме спрат, ама докато излязат и махнат с палката ... иии как се спира като си с 220?
@Техното - ами какво да правя ? дали са ми я да я карам - е аз и това правя. Ама се грижа за нея.Когато ходя по лична работа надалеч от града бензина си е от мен.
Голфа е пълна инжекция но и не мисля да го газифицира. Там работата е за газов инжекцион/ най -евтин е БГ 1200 лв.Монтажа е отделно.Колко км трябва да мина за да ги избия? Г.инжекцион - ами защото е АЕЕ мотор с пластмасови см.колектори
И като казвам, че германските коли не са вече това с което се славят. Имам познати с Венто и Г 3 с дупки в багажното отделение -легена за резервната гума.Венто с изгнили като на Орел калници.За Сеат да не говорим -още са по -гнили от VW.Но при вноса вс. се маскира.
Икономията е майка на мизерията -пластмасовите колектори вече са хит : има ги в VW,Skoda,Seat,Renault - виждал съм бензинов Сценик с такива. И по дизелите ги слагат - Дървондел С15, Berlingo и т.н.
Относно майсторите - там не ми говори .Алфата я гледат като самолет или косм.совалка. Бисери от сорта : "я какъв малък 8 цилиндров двигател: я има 2 вала значи е 16 клапанна; я къде е на тази кола делкото ??" Просто тук в Бг няма сервизи както трябва да е .Ако пък припариш в Вантотрейфд -главата на дръвника / за несмки коли е VW i Audi/.