kris11, не разбрах само поста ти истински ли е (демек, ти ли си реалният "герой") или иронизираш ония шофьори, които си мислят, че са безсмъртни?
Ако е първото:
Ами сори, баце. Хората си карат с чистата идея, че всеки би трябвало да се съобразява с ограничението на магистрала - 130, а не 200! Плюс това нищо не ме задължава да карам с повече от 50 км/ч на магистралата, нали се сещаш? Освен това в Германия, където по магистралите няма ограничение на скоростта, каращите в най-лявата лента (т.е. изпреварващите!) се съобразяват с всички останали, а не обратното!Първоначално публикувано от kris11
Идеални пътни условия няма, приятелю. Прочети си собствения пост малко по-надолу и ще се убедиш, че сам си противоречиш. Магистралите ни не са по-хубави от междуградските пътища.Първоначално публикувано от kris11
Лично аз съм карал със 160 км/ч по немска магистрала и няма да ви разправям какво усещам - как 2-тонният (че и повече) Chrysler Grand Voyager почва да губи стабилност и се налага да коригирам посоката с волана непрекъснато заради елементарните неравности по платното, които при тая скорост имат бая значителен ефект върху колата! И това е по немска магистрала, какво да говорим за българските...Първоначално публикувано от kris11