Ето малко смях
Намерих статия на немски за тест на CS-7070, но тъй като съм скаран с немският, доверих се на чудните възможности на translate.google com. Ето го резултата. Само разбрах, че се срещат и мнения на потребители:
"Вид / Принцип: 3 - лентов говорител / бас рефлекс
Музика мощност: 190 Уотс
Честотен диапазон: 35Hz - 20.000Hz
Импеданс: 8 ohms
Ефективност: 90dB/W/m *
Размери (Ш x В x Д): 33,4 cm х 69,5 cm х 27,3 cm
Тегло: около 10 кг
Диаметър на звънене:
- Бас: 25-cm конусовиден
- Средносрочен: 7,7-cm конусовиден
- Пищялка: 6,6-cm конусовиден
Дизайн / Обработка
В категорията "статут кутии", кутиите са трудно да категоризирам, защото те (като повечето кутии Pioneer) са доста малки. Въпреки това, те са в никакъв случай истински очи Ловецът. В частност, бас е много видно от използването на винтове. Дизайн умерено добра. Pioneer щандове за качество в областта на аудио. Обработката е много добро, както се очаква.
»Инсталиране
Инсталацията е много проста. Там е малко да се спазват:
- Кутиите за плочки не трябва да бъде, но по-добре на терена е мека (килим, плат, хартия)
- The аудио кабел от двете кутии, трябва да бъде абсолютно еднаква дължина (иначе изисква смяна ефект (напр. левия кабел дълъг от правото, певицата се движи в следствие на правото, тъй като сигналът пристига първият отдясно))
- Той трябва във всеки случай, само висококачествени кабели са използвани (растение е само толкова добро, колкото му кабел!) Препоръчвам тази система говорители за 4 мм аудио кабел.
»» »Звук качеството« ««
Като цяло, качеството на звука е добро.
Баса е в нормално положение на завода и хранени стая-пълнене без ШАПЕР или нещо такова.
В средночестотен (най-вече гласовете в една песен) е наред. Той е относително ясно. The Bucket остава далеч ефект (средата на бедните, на звуков "кофа ефект". Смятаме звука като "глупави" и "неясна")
Надморската височина, но не са толкова добри. Се дължи на пищялките. В по-новите модели, този тип пищялка, вече не е инсталиран. Докато Heights "относително" ясни, но най-висок обем много агресивно.
»» Хол / фитнес партия
За хол кутиите са подходящи.
Въпреки слабото слабост в по-високите честотни ленти, може да бъде добро за тях Höhr на спокойствие и / или използването на класическа музика.
Едва наскоро го върне кутии за малък рожден ден употреба. Аз винаги съм изненадан при ново колко добре високоговорителите са поставени. Дори и най-високите обеми качеството на звука е изненадващо добро.
(Съвет за страните: Висока тонове rausdrehen напълно, баса wegdrehen лесно - така е по-висок обем на възможно най-приемливо качество)
»» »Дългосрочни удоволствие
Имам кутия вече от средата на 2002 г. и чувам около седмица 3-4 пъти 1/2 час по музика. Особено, Хип-хоп е много говорители системи проблематично, колкото бас в песните се случи. В Pioneer SC-7070 предлага, но и за всеки достоен музикален звук - дори и през годините. »» »Заключение« ««
Тази двойка кутии е категорично препоръчва. Аз съм го вече текат от доста време по Техника усилвател (Техника = Партньор o. сестра дружество на Pioneer) и съм напълно удовлетворени. Междувременно там са по-добри системи, но те се погрижили за тяхната цена и в тази ценова категория са Pioneer наистина най-кутии. С поглед отвъд незначителни недостатъци остават, те са добри на всички кръгли кутии.