Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е вашият ресийвър ?

Гласували
374. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Pioneer

47 12.57%
  • Onkyo

54 14.44%
  • Denon

52 13.90%
  • Yamaha

103 27.54%
  • Sony

59 15.78%
  • Marantz

27 7.22%
  • Tehnics

9 2.41%
  • Panasonic

7 1.87%
  • Harman Kardon

7 1.87%
  • Thunder

3 0.80%
  • NAD

3 0.80%
  • Anthem

0 0%
  • Integra

1 0.27%
  • Kenwood

2 0.53%
Страница 13 от 63 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно
Резултати от 181 до 195 от общо 931
Like Tree107Одобрявам

Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Ако наистина вече си избрал колоните то е абсолютно все едно какъв ресийвър ще вземеш.
    Те са на такова ниво, че няма смисъл да инвестираш в скъп ресийвър.
    Няма да имаш проблеми с 5.1 Dolby Digital звука от приемника.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Отговор: Помощ при избор на AV ресивър / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от gsm13 Виж публикацията
    ... Друг въпрос: някой знае ли, филмите, които се пускат по HBO HD дали са действително със звук 5.1? Защото преди началото на всеки филм излиза логото на Dolby Digital 5.1...
    Да, действително за тези филми, които преди началото излиза логото на Dolby Digital 5.1 са с такъв звук. Аз съм абонат на Близу и Dolby Digital върви на отделен аудио поток. Мой приятел, обаче, който е абонат на Булсатком преди време се беше оплакал, че не може да избира въпросното второ аудио. От оператора му обяснили, че каналите се предлагат с един аудио поток.

4. Тук е от
    Mar 2006

Значи, задължително трябва да проуча дали филмите, които се пускат по HBO HD канала на Булсатком са с необходимото качество на звука, за да има смисъл да се гледат чрез AV ресивъра.
    А по отношение на настройката на системата: ще бъде ли достатъчно сам да я настройвам съобразно размерите и обема на помещението (както четох из форума някъде), следвайки user manual-а на устройството и колоните? Или ще се наложи да търся човек, който е работил вече с подобна техника и знае как точно се правят нещата?

5. Member Аватара на Ulfhedinn
    Тук е от
    Nov 2011

Ако целта ти е само за звук от Булсатком - не си харчи парите напразно. Аз съм с HD пакета на Булсат и аудиото е отвратително. Ако си решил да гледаш филми от друг източник - например БлуРей дискове/iso или .mkv контейнери, тогава си струва да си направиш аудиосистема в зависимост от бюджета ти. Тези пластмаси на НК, които си избрал не си струват парите, според мен. По-добре е да чуеш Focal Sib&Cub 5.1 като готов комплект и в сходен ценови клас: Озвучителни тела :: Комплекти за домашно кино :: Focal Sib&Cub 5.1 - AV Store - онлайн магазинът на AV Guide
    Като добавиш и подходящ ресийвър ще се получи сносна аудиосистема от начален клас.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Фокалчето също е пласмасонка и се съмнявам да звучи много по добре , а лично съм слушан Хармана само , че по малкия модел вдига гирлотия в 20 кв стая и на стопанина му много му харесва .

7. Member Аватара на Ulfhedinn
    Тук е от
    Nov 2011

Така е, прав си, въпрос на вкус е. Но питащият ще има още една алтернатива и по-голям избор.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от digital11 Виж публикацията
    Фокалчето също е пласмасонка и се съмнявам да звучи много по добре , а лично съм слушан Хармана само , че по малкия модел вдига гирлотия в 20 кв стая и на стопанина му много му харесва .
    Разликата между въпросния HK и Sib&Cub е огромна. Нищо, че и двете са
    HK свири точно като всяко домашно кино за 300-400 лв. Само събуфера му е малко по-добър, но сателитите са все едно биеш ламарина. Все пак са с 3" говорителчета, а Focal-a е с 5".

Разликата в цената обаче също не е малка.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2010

На мен не ми звучаха на ламарина , но както и да е . Има ги в технополис Младост и могат да се чуят при интерес от питащият.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Ако много са ти харесали може да ги разменим срещу твоите.

Иначе, да, най-добре е да се чуят и двата /или повече варианта/.

12. Member
    Тук е от
    Dec 2010

На мен не ми харесват , ама за толкова пари толкова. На приятел му взехме слим маранца и тия тупалки и стана страшна дандания у тях . Абе най добре да се ходи и слуша , общо взето не са много вариантите , но е добре да се знаят и вече купувача си отсява . Фокала не съм слушал това трябва да се знае .

13. Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

На обмислящия за H/K -HKTS бих препоръчал да помисли за варианта с 2 комплекта dali zensor 1 и фронт колоната от серията ... като цена ще излезе колкото HKTS-а, само след време ще добави суб, а може и нещо бюджетно до към 300-400 лева. Спрямо Focal cub/sib не мога да кажа, но смятам, че зенсор-ите звучат доста прилично за парите си.
    Just my 2 cents

14.  

15. Тук е от
    Jan 2012

Здравейте! Бих искал да закупя следните компоненти за подмяна на сегашната ми озвучителна техника: PIONEER VSX-922-K (VSX922, VSX 922) и PIONEER CS-7070 (CS7070, CS 7070) . Моля за мнение дали е добра комбинация или предложения за други компоненти като макс. бюджет = 1500 лв. Стаята е малка, около 20 кв/м ,разстояние от ОТ около 4м. Ще се свърже с тв Самсунг,лаптоп Тошиба и двд плеър нисък клас Очаквам отговори до понеделник когато ще направя поръчката.Предварително Благодаря на отзовалите се.

16. Тук е от
    Dec 2011

Привет,carpenter разгледай това Avitel | Home Hi-Fi, Car Audio and Security има какво да се види.

17. Тук е от
    Jan 2012

Може би поради новия модел на ресивъра още няма достатъчно отзиви и коментари.Ще заложа на това като оценка-
    European HT Receiver 2012-2013 - Pioneer VSX-922.

18. Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    София

Музика ли ще се слуша, или ще се надгражда до 5.1 за гледане на филми и концерти. Ако няма да се случва второто, мисля че по-добре да се насочиш към стерео усилвател/ ресийвър. от там нататък може да помислиш и за други говорители - в сайта на авител има доста говорители които ще свирят по-добре от тези пайнерки. Примерно Pioneer A-30K/S, който е 500 лв за усилвател и тонколони за остатъка, което ти дава доста възможности. Ако ще градиш многоканална система, да 922 не е лош ресийвър, но говорителите по-добре ги смени.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 13 от 63 ПърваПърва ... 3111213141523 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5417
    Последно: 28-12-24, 17:40
  2. Blaupunkt LCD Телевизори - обсъждане и мнения
    От avalon4o във форум Други телевизори
    Отговори: 224
    Последно: 01-06-21, 14:50
  3. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 18:05
  4. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 20:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе