Здравейте,
Предстои ми избор на пералня за вграждане. Бюджет около 1200лв.
Харесал съм следните два модела:
- Electrolux EWG147410W
- Teka LI4 1480 E.
Някакви мнения и съвети?
Благодаря.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Здравейте,
Предстои ми избор на пералня за вграждане. Бюджет около 1200лв.
Харесал съм следните два модела:
- Electrolux EWG147410W
- Teka LI4 1480 E.
Някакви мнения и съвети?
Благодаря.
Този пост е редактиран от avenger; 16-11-17 в 18:29.
Здравейте,
Търся си пералня Slim, до 45-50 см дълбочина. Изискванията са: с инверторен мотор, 7 кг, миниум 1200 об/м, отложен старт, регулиране на градусите, да е от добрите марки (AEG, Bosch, Siemens и т.н.), цена до 700-800 лв. Може и да е с транспортен дефект. Ако може да препоръчате линк или направо магазин във Варна.
Благодаря предварително!
Аз също не виждам кой знае какви разлики - лошото е, че не знаем как е изпълненеито от вътре на машините вече...
Питай колегата Viking72, , той има наблюдения може да сподели кое е по добро , за пералните е много на Ти човека!
Инаече мен ми се струва пък, че Тека-та прилича на ОЕМ изпълнение на AEG моделче ама не съм сигурен...
"dobo_d1 - Здравейте,
Търся си пералня Slim, до 45-50 см дълбочина. Изискванията са: с инверторен мотор, 7 кг, миниум 1200 об/м, отложен старт, регулиране на градусите, да е от добрите марки (AEG, Bosch, Siemens и т.н.), цена до 700-800 лв. Може и да е с транспортен дефект. Ако може да препоръчате линк или направо магазин във Варна.
Благодаря предварително!"
При сина ми е този модел и е много доволен. Дават я за 6кг и 36см дълбочина, но реално е около 40см. Има възможност за избор на температура и обороти на центруфугата. Три кратки програми : 14; 30 и 44минути- ПЕРАЛНЯ CANDY GVS34 126TC3 / 2-S | Перални | Перални | Домакински
Този модел е за 7кг и по спецификация 42см дълбочина - ПЕРАЛНЯ CANDY GVF4 137 LWHC3 /2-S | Перални | Перални | Домакинскl
У дома съм със същата марка пералня над 11г. и до сега не съм имал проблем.
Може на място да ги погледнеш.
Този пост е редактиран от brotzki; 21-11-17 в 14:52.
Брачед,много лачен тоз Самсунг.Цената сигурно ще е около 2000 долара.
Иначе лампички,музика и връзка с извънземните.Допълнително има вратичка за отваряне на долната пералня.Малка горна за 3.5кг.
Направо в някоя детска градина ще заспи.
Иначе в панелка без сервизно не знам как ще се побере в кухнята.
В крайна сметка между ELECTROLUX и TEKA избрах и си купех BOSCH WIW28540EU Перална машина За пълно вграждане - Серия | 8 - WIW28540EU | BOSCH
Този пост е редактиран от hristo69; 28-11-17 в 00:53.
Честито,добро попадение!
За Тека другаде е силата на марката.Иначе в Тека Груп влиза един от лидерите на битова техника-Кюперсбуш.Но техниката си продават на Запад,защото е цифра.Старите модели пералки на Тека бяха много добре направени,за новите не знам.Другото е,че не са масови в БГ.
Този пост е редактиран от Viking72; 28-11-17 в 14:35.
грешна тема....
Здравейте Имам няколко въпроса:
1. Интересуват ме пералните LG как са като качество и надеждност, раавностойни ли са на AEG?
2. Какво представлява програмата Wave (Waveforce)
3. Има ли смисъл от пара, и ако да, изхабява ли повече дрехите?
4. Има ли смисъл от Ecobubble
IMG_20171204_162515.jpg
Последното чудо на техниката...
Перални с две отделения има от няколко години. За големи семейства са удобни, защото може да ползваш отделенията отделно или заедно според вида и количеството пране.
LG са едни от лидерите при пералните в световен мащаб. За съжаление не внасят сушилни в България.