Дано още преди да му дойде времето на лагера, да не протече и да замине мотора. Ако е с 5 г. гаранция - поне няма да я мислиш.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Дано още преди да му дойде времето на лагера, да не протече и да замине мотора. Ако е с 5 г. гаранция - поне няма да я мислиш.
Е, ти да не мислиш, че в Разград има и едно Миле (в магазин ).по обраните по празниците магазини в Русе няма никой от препоръчаните от вас модели
Този пост е редактиран от ccankov73; 27-12-20 в 21:59.
На промоция с хубава цена само Техномаркет, иначе във Варна в мола Мийле имат фирмен магазин, ама цените .....
https://www.technomarket.bg/produkti...ejdane;b=MIELE
Сравни цените с тези в Миле България - online shop:
https://shop.miele.bg/peralni-sushil...achni-sistemi/
https://www.miele.bg/m/index-h.htm
Не знам дали имат доставки до дома, иначе да , в момента са еднакви
Ами попитай.
Има форма за контакти, както и търсене за физически магазини по региони.
Да рапортувам...
Купихме тази от 6 та серия-ЕКСКЛУЗИВно за нас:
Пералня BOSCH WAT28491BY А+++, 9.0 kg, 1400 1/min
Понеже беше последна бройка ,та се пораздумахме с момичето и предложи 5% отстъпка-добре дошли.
Коледни от Снежанка...
Ще попълня и 5 те години за гаранция и да и пожелаем безпроблемни връцкания на барабана.
Весело посрещане на Новата година.
Е, успяха да докарат тая година Милето.Не беше дядо Мраз, ами куриер .
Абе тежи си dodo, но двама я вкарахме без проблем - десетина стъпала са до пералното.
След тестовата програма за самонастройване сега вече е пълна с пране.
Вдигнах всички настройки за вода на макс. + допълнително изплакване, т.е. което ме инересуеаше при избора.
Заредих и капсули за вълна и пухени изделия и ще я тествам по-нататък с двойна завивка пух, дето не се изпираше
добре в старата(6кг).Доста тиха е.На центрофуга не трепва.
Здравейте, моля за съвет за опростена пералня на цена до 400-450 лева макс. Ще се ползва от 60+ годишна жена. Без втора употреба. Няма нужда от много програми и.т.тн
Капсулите ги разкарай нанякъде или ги подари на някой, който ти е неприятен. Големи мизерии отлагат, после топлата обратна вода от прането мирише на кенеф. Аз минах изцяло на прахообразни детергенти, въпреки проблема при разтварянето им през зимата, когато е много студена водата. Вече нямам проблем с миризми или запушване на сифон.
Toва си миризмата и на мен ми направи впечатление и то на нова пералня, но се ползва течен препарат, предполагам е като капсулите.
Като цяло отдавна съм само на прахообразни препарати -от години. Бях я докарал до там, че изходящия маркуч се беше запушил на 95% - дупчицата която бе останала беше колкото пълнител за химикал(от тънкте ).Тогава майстора каза - без омекотители и течни препарати - полушах го и на старата като откачах маркуча беше идеално чист.
Само че за вълна и пух (естествен) не съм виждал прахообразни.
Абе 1, максимум 2 пранета на месец, и то само зимата ще изкара.Другите пранета все ще я промият.
От 20 години ползваме само течни перилни препарати и нямаме подобни проблеми. Стария Самсунг по едно време вонеше и мисля, че точно от разните омекотители - откакто го забелязах повече не се ползват такива, но понякога пак се усещаше миризма. Между другото още по-старата Зероват се ползва със същите препарати и в същата къща (на същия водопровод), но при нея никога не са се появявали миризми. Може би и защото на нея по-често се пускат на 60 градуса.