И аз мисля, че си заслужава. Насочих се към Beko най-вече заради гаранцията. Наясно съм, че повечето от вас не са фенове на марката. Лично аз съм много доволен - имам сушилня вече повече от година. Работи прекрасно, разлика в сметката за тока нямам, а я ползваме всеки ден. Знам, че е въпрос на късмет с тази марка, но се надявах и с пералнята да имам такъв
Оказа се обаче, че имам близък, който работи с Техномаркет и ще мога да взема нещо от там с голяма отстъпка, та съм се насочил точно към Bosch.
По всяка вероятност още утре ще успея да я взема и ще споделя точният модел и впечатления от него по-късно.
Edit: От марка на марка... в крайна сметка взех LG. Не ми се изпада в детайли защо, но не съжалявам въобще. Договорих я за под 700лв. с удължена гаранция от 5г. и застраховка за първите 2. Успяхме даже да я пробваме на два пъти и е изключително тиха. Пере чудесно и дрехите излизат почти сухи. Изкуственият интелект също работи добре. Бързо разпознава тъканите и килограмите и намаля времето на програмата.