Doncho , не се занимава с щуротии една сушилня сиеменс 2У и една пералня сиеменс 2У са в пъти по-качествени, а и ще излезнат 600 лева и двете.
AEG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Electrolux
Gorenje
Haier
Hoover
Hotpoint-Ariston
Indesit
Miele
LG
Neo
Panasonic
Samsung
Siemens
Whirpool
Fagor
Еdesa
Bauknecht
Franke
Privileg
Siltal
Други
Човекът иска нови технологии, не втора ръка.
Привет на всички! Взехме пералнята! Споделям мнения след 3 перални пълни до горе с дрехи.
1.Наистина не можах да повярвам жена ми колко пране вкара в барабана. отличен 6
2.Програмите са много добре комбинирани - времетраене, градуси , сила на центрофугата - отличен 6
3. Функцията сушене първия път работи около 2ч. на стандартно автоматично сушене , втория път го нагласихме за 1час - много добър 5+
4.Вградените технологии - изкуствения интелект, вградение wifi modem , 3-те амортисьора , допълнителна помпа за разпенване на праха в началото бяха огромна енигма. Свиква се след първото пускане на пералнята. отличен 6
Смело препоръчвам пералня със сушилня LG W4WR70961.
Благодаря на всички за отделеното време по моя казус.![]()
Дааа. Винаги съм се впечатлявал от пералня с Wifi. Ако ми обясниш един случай, в който това нещо има полза, ще ти дам 1000лв. Само не се напъвай много. Фенерче има ли?
Дончо, предполагам че е абсолютно съвпадение на имената със Дончо Богойски - собственика на фирма Империя Трейд ООД - линка който си пуснал за пералнята....
Оставете го човека да гради империя![]()
Тоя що не е с бан?
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Темата ( поне последните десетина страници, по назад ме мързеше да чета) е разтягане на локуми. Празни приказки и нито една конкретна препоръка. Кой на баба си, кой на майка си, на кой жена му кво си купила- и никаква конкретика по същество.
Заглавието е доста общо и непретенциозно, така че не може да се очакват научни трудове. Пишеш/питаш - отговарят ти.
Здравейте мили хора,
набелязал съм този Whirpool - WHIRLPOOL FFD 9469 BV EE.
Нямам никакъв опит с тази марка. Ще е в шкаф с предна врата, и бих се радвал да е тиха, тъй като гардеробът на мокрото ми помещение дели стена с всекидневната.
Стрелям малко на сляпо, тъй като е с доста килограми и ОК обороти.
Попринцип бих взел и комбиниран уред, но не знам колко би било удачно, предвид факта, че ще е в затворено помещение, и честно казано, бих сушал само бельо, едва ли бих се доверил на такъв уред за хубави тениски, ризи.
Другите ми варианти са Горение, има ли някаква особена разлика в брандовете, или в диапазона 700-800 лева всичко е един дол дренки?
Поздрави.
Хубавото е гаранцията, която е безусловна. По назад бях писал, при мен на 3г. лагерите се предадоха. Смениха ми целия казан по гаранция. Просто ако се товари по-малко мисля няма да има проблем.