Първоначално публикувано от
Ina Момчета, влизам специално при вас да потърся съвет. Предстои ми обзавеждане с нова кухня. По проект пералнята излиза от помещението и отива в една ниша в коридора, където е и бойлера. Проблемът ми е, че тази ниша е дълбока 50см. и моята Privileg не влиза там. От няколко месеца оглеждам за нова пералня и съм отчаяна. Изчетох почти целият ви форум и аз съм горе-долу на вашето мнение, че Miele е най-доброто за перални, но ... както каза един продавач " те такива изгъзици, като плитки перални не правят". Аз пък не искам да си купя пералня от Техномаркет и Технополис, които са правени за нашия пазар(специално) и ровя по сайтове и обикалям магазини за втора употреба и такива с транспортни дефекти. За съжаление без успех. Единствено на едно място попаднах на една Hoover, нова, 50см. , но като отидох да я видя, се оказа, че размера е без копчетата и люка. Аз бях склонна и на пералня с горно зареждане, но мъжа ми е против.
Моля ви, ако някой знае, къде може да се открие плитка пералня от марки, които не се внасят в България, нека ми помогне с адрес, сайт или нещо друго. Нацяло изключвам асортимента на Техно-тата.