Страница 27 от 36 ПърваПърва ... 172526272829 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 533

Перални,Препоръки 2006г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от popeye

пералнята е AEG LAVAMAT 400т (или нещо такова) = няма а и едва ли ще има друга такава машина

има има - това е Перла 73, както се досещате модела е наименован на годината когато е излязъл .... а това са 33 години !!!!

2.  

3. Тук е от
    Oct 2005

Перални,Препоръки 2006г

Имам следните изисквания:
    Да е мин. 800 об центрофугата
    Електр. програматор
    Отложен старт
    Да пере повече от 5 кг
    Едната страна да е макс 55см (тясна ми е вратата на мокрото)
    Да е под 600 лв.

Харесах LG WD-80150 TP
    -560лв в техномаркета във Варна.

Моля за компетентен коментар на избора ми преди да съм го грабнал или алтернативни предложения.

Мерси предварително.

4. Тук е от
    May 2006

Перални,Препоръки 2006г

Коя е най-добрата пералня до 600 лв. при спазване на принципа: най-добро съотношение цена/качество?

Моля, за спешен отговор защото старият ми Fagor най-накрая издъхна след 12г. зверска употреба и има нужда от подмяна. Имам готварска печка Gorenje и съм много доволен, но добро ли е това:

http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=60&f=3669

Благодаря Ви, предварително!!

5. Тук е от
    Oct 2006

Перални,Препоръки 2006г

Моля някой да ми каже за пералните на AEG дали са тихи. Чета то коментарите че BOSH са добре със шума. Как е при AEG?

6. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Перални,Препоръки 2006г

И AEG са тихи.

7. Тук е от
    May 2006

Перални,Препоръки 2006г

Тъй като не получих отговор купих ЕLECTROLUX EWF-1255.
    Според Вас добър ли е изборът ми?

8.  

9. Тук е от
    Oct 2006

Перални,Препоръки 2006г

Здравейте, може ли да помоля за професионално мнение относно пералните на KORTING, нещо ме съмнява да не са "олекотени" варианти на Gorenje.
    Ориентирал съм се по специално към тази:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09023327

Също така ме интересува дали някои знае какво производство е този Bosch:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09014392

В техномаркета пише, че е Турски(527лв), в Технополис - немски(599 лв) и в Метро "консултанта" каза, че е немски(527 лв).
    Има ли разлика в качеството и ползваните части на различните сглобки и дали има ли начин да се разбере в действителност къде е сглобявана

Благодаря предварително

10. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от Tai_pan
    Здравейте, може ли да помоля за професионално мнение относно пералните на KORTING, нещо ме съмнява да не са "олекотени" варианти на Gorenje.
    Ориентирал съм се по специално към тази:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09023327

Също така ме интересува дали някои знае какво производство е този Bosch:
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09014392

В техномаркета пише, че е Турски(527лв), в Технополис - немски(599 лв) и в Метро "консултанта" каза, че е немски(527 лв).
    Има ли разлика в качеството и ползваните части на различните сглобки и дали има ли начин да се разбере в действителност къде е сглобявана

Благодаря предварително
    KORTING не са "олекотено" Gorenjе,а и самото Gorenje не е върха на сладоледа че да го имитрат.Боша само Бог знае къде е сглобен,но това няма значение.Качеството е същото.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Перални,Препоръки 2006г

mordo
    никои тук не длъжен да отговори
    потърси ли някъде другаде или само чакаш на готово
    ако ли чакаш вземи първата
    ти от какво се интерисуваш ???
    от параметри или от мнение на хора, които притежават тези продукти
    защото само си задай въпроса колко човека имат от тези перални и колко от тях пишат в този форум

12. Тук е от
    Oct 2006

Перални,Препоръки 2006г

Здравейте! От вчера съм собственик на ARISTON AVF 109 - http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=60&f=3656
    Първите ми впечатления са добри - много е тиха, мотора на практика не се чува докато пере, когато центруфугира се чува само едно свистене. Имам обаче един въпрос: на дисплея има знак за зумер(тя си има вграден такъв, който сигнализира при различни ситуации) и този знак свети постоянно - това нормално ли е, защото от ръководствата и на български, руски и аглийски не става ясно пти нормално състояние трябва ли да свети този знак.. Ако някой има впечатления моля да сподели.. Благодаря предварително!

13. Тук е от
    Oct 2006

Перални,Препоръки 2006г

Привет на всички. Имам следния проблем с пералнята, която още не съм закупил Мога ли да включа изходящата вода от пералнята в 1 цол тръба или задължително трябва да разбивам и да монтирам по-голяма такава. Ако това е необходимо, то какъв да бъде размерът й?

14.  

15. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Перални,Препоръки 2006г

Цитат Първоначално публикувано от evgeni_bb
    Мога ли да включа изходящата вода от пералнята в 1 цол тръба или задължително трябва да разбивам и да монтирам по-голяма такава. Ако това е необходимо, то какъв да бъде размерът й?
    Не се налага подмяна.

16. Тук е от
    Oct 2006

Перални,Препоръки 2006г

Здравейте от мен и честит ми 1ви пост
    За съжаление става дума за проблем.От вчера моя ментак beko 6004 ns отказа да центофугира и не източва водата.Гледах дали не е притиснат или запушен отходния маркуч и не е там проблема Не е натиснат и бутона за спиране на центрофугата.Да имате идея дали мога да ръчкам още някъде или да викам техник?

17. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Перални,Препоръки 2006г

Проблема е в помпата,докато не се изхвърли водата пералнята не може да центрофугира.Ако не е гаранционна отвори помпата.Най вероятно е запълнена.На кабела захранваш помпата сложи крушка 15в.Пусни пералнята на изпомпване на водата.Ако крушката светне значи до нея стига напрежение.Провери и маркуча от казана към помпата,често там засядат тънки чорапи.След почистването пробвай дали водата ще се изпомпи.При положение че до помпата стига захранване,почистена е и не изпомпва се сменя помпата.

18. Тук е от
    Oct 2006

Перални,Препоръки 2006г

тъй като спешно ми се налага да купя пералня, а нямам възможност да намеря много пари, някой би ли ме посъветвал за някаква марка и модел в рамките на до около 400 лева. екстрите не се от значение, да има механичен програматор и термолегулатор е достатъчно. важното е да е здрава и надежна.
    примерно между тези, коя би била най-добра: http://www.technopolis.bg/scat.php?id=60&p=1
    бях в технополис и там ми препоръчаха тази Веко: http://www.technopolis.bg/big_prod.p...=680406&cat=60
    дали това е добър избор.

благодаря предварително на всички, които споделят някакъв опит или ми дадат съвет.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 36 ПърваПърва ... 172526272829 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Перални,Препоръки-2010
    От Danri във форум Бяла техника
    Отговори: 267
    Последно: 23-11-16, 18:51
  2. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  3. Перални,Препоръки 2009г
    От vermouth във форум Бяла техника
    Отговори: 297
    Последно: 31-12-09, 13:04
  4. Перални,Препоръки 2008г
    От tyo_bg във форум Бяла техника
    Отговори: 244
    Последно: 28-12-08, 22:07
  5. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе