badr какво ти е мнението за ELECTROLUX EWF-840 ?
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09020531
badr какво ти е мнението за ELECTROLUX EWF-840 ?
http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09020531
Какво ви е мнението за пералните на Gorenje?
Има ли някоя едновременно с терморегулатор и регулиране на оборотите?
Можете ли да ми препоръчате нещо до 600 лева?
Нямам преки наблюдения от този модел.Първоначално публикувано от ivailots
Че има модел с рег. на температурата и оборотите има.Точно модел не мога да ти посоча защото аз а и предполагам всеки нормален човек не помни моделите наизуст.Първоначално публикувано от mooncow
препоръчайте ми пералня до 600-650лева
1000+ оборота
5+ килограма
казан от карборан? (такъв ли трябва да е)
да не гълта чорапи(като нашата Перла05 която май е с мен на годинки)
марки, модел..
майка ми си хареса тези
ARISTON AVL-129 цена с ДДС: 629.00 лв.
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09008073
INDESIT WIL-1200OT цена с ДДС: 599.00 лв.
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09020549
SAMSUNG WM-F1245AV цена с ДДС: 599.00 лв.
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09014747
така като ги гледам, самсунг е като лимузина с всички тези екстри, но на мен най ми допада Индезит-а.
Знам че не му е тук мястото, но просто тук ми се видя най удачно.
Пералня Перла05 по време на центрофугата върти бавно все едно че е още в режим нормално пране. По това време двигателя много загрява!!!
Стария двигател е изгорял. сменен с подобен от друга Перла
Кондензатор? двигател? или програматор????????? заяли лагери???
някой да е имал подобен проблем???
Не е от лагерите.Възможно е кондензатора да има утечка.На програматора трябва да се проверят връзките м./у клеми 3-3В,3-3Т/9-9В,9-9Т/7-7В,7-7Т.Необходимо е също да се проверят и кабелите.
Здравейте!
Аз съм още една неориентирана в необятния свят на пералните.Имам нужда от съвет и помощ.Толкова се обърках от мнения и препоръки,че си мисля,че е по-лесно да си избереш жилище отколкото пералня
Та...спряла съм се на Gorenje 1184,препоръчаха ми я заради механичния регулатор и стабилната марка.Можете ли да ми кажете дали съм на прав път?
И още един въпрос-какви са тези казани от ДЮРАПРОБ?
Благодаря сърдечно!!!
Здравейте , прочетох всичко до момента и питането ми е следното: Изникна ми възможност да купя WHIRLPOOL AWM 6122 за 350 с една година остатъчна гаранция , заслужава ли си пералнята, не е ползвана много и е от познат.
Благодаря.
Здрасти на всички!!
Вярно ли е,че Gorenje 1184 е вече спряна от производство?И че този модел е от преди 10-на години?Вече не съм сигурна,че това е пералнята която искам.Какво ще кажете за Ariston AVF 129?Препоръчаха ми и нея има много екстри,с ръчен терморегулатор.Коя е по-добра?Badr, какво мислиш?Освен това дочух,че ремонта е еднакво скъп и на електронните и на механичните перални....Така ли е?
Моля за съвета ви!
Незнам дали е спряна от производство Gorenje 1184,но не е от 10г.От аристон по-лошо може да бъде само индезит и силтал.И трите марки са на мерлони груп.Цената на ремонта за различните марки е различна.Механичния програматор е в пъти по-надежден.Особено сега,когато по знайни и незнайни причини захранващото напрежение в мрежата на моменти излиза извън нормалните стойности.Първоначално публикувано от Rura
Обиколих цяла стара загора всички сервизи и там ми искаха баслословни цени за ремонта на програматор и подмяната от 140 - 180 с 2 месеца чакане. Един познат ме прати в "ПЕРЛА СЕРВИЗ" в стара загора.
Отидох там, момчетата ми взеха пералнята, ремонтираха програматора и ми излезна 80лв. цялата работа с 6 месеца гаранция за извършената работа. Аз съм много доволен.
Обърнах се към ПЕРЛА СЕРВИЗ още по няколко проблема които ми се появяваха с хладилника и климатика и ми беше оказана бърз ремонт и момчетата много любезно ми обясниха това което ме интересуваше за климатик и хладилника. Горещо Ви ги припоръчвам. Аз лично съм много доволен от този сервиз.
Ето ви и номера на момчетата : 0898452632, 0898491918, 042/254196
Благодаря за информацията,Badr!!!
А някой може ли да ми каже нещо за перални произведени в Испания,не съм сигурна за името,но е нещо от рода на Едеса или Адеса или нещо такова.Препоръчаха ми ги като много качествени
Пак ще направя запитване за моят казан. Ако някой има или знае от къде да намеря ще съм му много благодарен.
Вече съм собственик на пералня Whirpool АWM 6105.Надявам се всичко да й е наред!!!
В ръководството за експлоатация пише,че не трябва да се свързва към ел.мрежата посредством удължители или разклонители,но ми препоръчаха от магазина,за да се избегнат проблеми с напрежението и да не изгори електрониката да си поставим стабилизатор,който от своя страна се включва посредством удължител....Какво да правя?Ако сложим стбилизатор да не си причиним главоболия?
Очаквам съвета ви!
Благодаря!
Откъде ще вземеш стабилизатор примерно три киловата? Та това да не е телевизор или хладилник. Е може и да има, но със сигурност ще е по скъп от пералнята. Тези продавачи вече са станали и големи консултанти. Това според мен са пълни глупости за стабилизатор на пералня.