Здравейте!
Решила съм да си купя ето тази пералня
http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=60&f=3670
Моля Ви за коментари!
Здравейте!
Решила съм да си купя ето тази пералня
http://www.technopolis.bg/big_prod.p...&cat=60&f=3670
Моля Ви за коментари!
ЗАЩО?АЗ ДОКОЛКОТО ЗНАМ ИНДЕЗИТ ГИ ПРАВЯТ В ИТАЛИЯ И ПОЛША.Първоначално публикувано от badr
АЗ СЕ СПРЯХ НА ТАЗИ МАРКА ЗАЩОТО ИМАМЕ ФРИЗЕР ОТ 10 Г.И РАБОТИ СУПЕР И ХЛАДИЛНИК ОТ 2 Г. И ТОЙ Е БЕЗ ПРОБЛЕМИ.
КАЖИ МИ КАКВИ ПРОБЛЕМИ ПРАВЯТ ПЕРАЛНИТЕ ОТ МАРКАТА ИНДЕЗИТ И КАКВА МАРКА МИ ПРЕПОРЪЧВАШ И ЗАЩО?
БЛАГОДАРЯ!
Аз си взех Gorenje WA-63120 в петък от Техномаркет.
Сложих я, закачих маркучите - всичко окей.
Мина една програма безпроблемно.
Снощи я пускам да пере, обаче пра един час и изведнъж спря и на дисплея ми се изписа "Грешка 4".
Рестарт, пак я пуснах - пак пра известно време - и пак "Грешка 4"
Баис, свързах се с триста зора със сервиза и в сряда ще дойде техника да види кво става.
Ама на някой ако му се е случвало нещо подобно или има идея за кво иде реч - моля да помага.
Нямам кодовете за грешки на това Горение,но най-вероятно това е проблем с захранващото напрежение.Особено като се има предвид електроснабдяването във Варна.
Пусни пералнята късно вечер и виж дали пак ще спре.За пробата я пусни без дрехи.
Някой знае ли откъде мога да намеря казан за "Siltal SL 048",защото вече от 1 год. стои разглобена, а не ми се изхвърля все пак служи 12 год. вярно. Благодаря предварително!
Все пак ако знаем за кое населено място става въпрос ще е по-лесно.А и защо ще сменяш казана?Първоначално публикувано от taralion
Предполагам, че въпросът ми е доста обсъждан, но не можах да прочета всичките мнения затова питам направо - какво мислите за варианта пералня и сушилня 2 в 1, какво трябва да гледам при покупката им и бихте ли ми препоръчали конкретна марка и модел на цена 700-800 лв. (ако въобще има такива). Благорадя!
Здравей "badr", става дума за гр. Ботевград, но не е проблем доставката може да отскоча до София или да се изпрати с наложен платеж по куриерите ако е от по далече. Миналата година когато протече казана съм ровил из нета и по всички открити от мен телефони се обаждах, но всички казват, че модела (Siltal SL 048) е стар (12 години) и нямало. От опита ми с ремонт на бойлера съм установил, че това е само временно решение на въпроса за 1-2 месеца и затова съм решил да го сменя с нов. Казана тече на много "кофти" място - ръба където се захваща предният фланец, също и силно е корозирало мястото където са заварени планките, които придържат нагреватела. Ако някой знае някъде да е останал резервен казан или да става от друг модел може да ми пиши на e-mail: taralion@abv.bg или GSM:088/982-12-18, за което ще съм много благодарен.
утре мислех да купя -SAMSUNG WM-P1053 сега като помисля май ще помисля още малко.помогнете с избора.
Там където се захваща предния капак има скоба,а между ваната и предния капак има уплътнение.Демонтирай ваната и предния капак и когато поставяш уплътнението го намажи с силикон по цялата му дължина.Ще попитам колегите от региона дали имат такава вана.Първоначално публикувано от taralion
@kristianhristov
А някакви критерии при избора ще посочиш ли?
Проблема е, че точно в сгъвката под скобата е буквално изгнило около 2 см. и почти е немислимо за ремонт. Имах идеята да го изпиля понеже е поцинкован и огъна медна ламаринка след това да я запоя, но се отказах и си взех нова "Whirlpool" с механичен програматор. Критериите са да става за този модел и да е нов.
Здравейте!
Да живеят форумитеБлагодаря за съветите!
Днес влезнах в магазин ЗОРА в Пловдив и казах, че си търся пералня до 500лв. с механичен програматор и терморегулатор, до 800 оборота, плавно регулиране, с предно отваряне, и оная джаджа за праха и омекотителя да се маха лесно за измиване..../тези изисквания ги научих от 3-часовото изчитане на всичко в този форум - пак да си благодаря/.
Оказа се пред мен доста добре осведомен служител /което рядко се среща в големите магазини/, който след като ме запозна с Индезит, ми показа Whirlpool AWO/D-41115 за 509 лева.
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09022408
По принцип реших да огледам Зануси, GE, Електролукс.../нали било по доброто/... обаче някакси ми звучи по добре сглобено в Словения отколкото сглобено в Китай или Турция... Затова мисля да се спра на посочения вече модел на Whirlpool AWO/D-41115. Пък и в ТОП 10 на някакъв сайт за статистики на най-добрите перални, Whirlpool е на 2-ро място...сигурно има защо...
Очаквам ЗА и ПРОТИВ !?!
Благодаря ви
/Някой да каже и колко кила ще трябва да мъкнем до 7-мия етаж/
![]()
@kristianhristov
А някакви критерии при избора ще посочиш ли?
ами тази има:
1000 оборота,
ДИГИТАЛЕН ДИСПЛЕЙ
-ПЛАВНА РЕГУЛАЦИЯ НА ОБОРОТИТЕ
-КЛАС "АА"
-ОТЛОЖЕН СТАРТ
-6 КГ.
-ПРОГРАМА ИНТЕНЗИВНО ИЗПЛАКВАНЕ
-ПРОГРАМА СЪКРАТЕНО ПРАНЕ
гледам цена /екстри.
чесно да си кажа ако беше монитор или тв-нямаше да питам ама пералня самсунг????
@Dezire,
Вече 5-та година съм с Whirlpool с горно зареждане, 700 об/мин. Досега само веднъж изгоря нагревател, смяна за към 20-25 лв, никакви други ядове, доволен съм от марката. Имам и съдомиална машина Whirlpool вече 3-та година - също много доволен.