star_t прав си, няма вече немски сглобки никъде, вчере доста обикаляхме в Пловдив с баща ми и накрая се спряхме на
АЕГ Л 60610.
На стикера(бар-кода) номера започваше с 5-ца, което както ми обясни баща ми и както и предполагах отговаря на бар-кода на продукт произведен във Чехия/Полша/Словакия/Унгария, тия надписи на табелките производство Испания или Италия са си чиста проба заблуда. Сиеменса в Техномаркет си беше Полски и направо си пишеше на табелата.
И аз бих ти дал съвета на Caesar, бягай надалеч от турска сглобка бих добавил и румънска(баркода започва с 3-ка или 4-ка).
gsm13 скоро ще дам първи впечатления пич, ама тя твоята е същата, надали ще забележа нещо различно в работата и.
Взехма 60610 заради степените на центруфуга 600/800/1000, майка ми не хареса другия модел 62610 чиито степени са 600/1000/1200 точно заради липсата на междинната степен 800 оборота.
Между другото един продавач в Техномаркета много похвали Електролукса, сравнявайки нашето АЕГ с модел на Електролукс за 700 лв със 100 по-евтин от АЕГ-то, но със същите функции, та Електролукса бил 1 към едно като качество с АЕГ-то. Не му повярвах че са еднакви, надали цената от 100лв е само заради табелата АЕГ. Знам че и двете марки са на един и същ консорциум.