Страница 6 от 20 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 298

Перални,Препоръки 2009г

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2008
    Мнения
    174
    #76

    Перални,Препоръки 2009г

    Имам подозрения за Бош-а че е китайски, а Електролукса - в Италия.
    Аз съм за Електролукс-а !
    Успех !

  2.  
     
  3. il
    il е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009
    Мнения
    20
    #77

    Перални,Препоръки 2009г

    взехме Електролукс-а. изглежда добре но ще можем да го ползваме чак утре. мерси за съветите

  4. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009
    Мнения
    20
    #78

    Перални,Препоръки 2009г

    Здравейте! Пералнята ми е модел Индезит WIDXL 126 със сушилня. Купих я нова декември месец. Още при първото пускане забелязах че е ужасно шумна при пране и особено при центрофугиране. Шума на центрофугата напомня точно излитащ самолет. Идваха от сервиза- нищо и нямало. Има ли някой с такава, как е при вас. Мисля че са ми я продали с износени лагери или някакви евтини и сега от сервиза не признават.


  5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2009
    Мнения
    27
    #79

    Перални,Препоръки 2009г

    Да е с по-голяма гаранция, и менюто да е удобно, защото инструкциите на всички електро уреди за работа с тях са непълни /лошо написани на всички езици/.

  6. geriko
    Guest
    #80

    Перални,Препоръки 2009г

    Здравей _belladonna_
    *****Аз притежавам съвсем същата перална, която по точно същият разказан от теб начин е шумна и си е такава от както съм я купил просто за този модел съм абсолютно сигурен ,че са много шумни. Но се радвай ако само това остане проблемът ти. Защото при мен на 3тата последна година от гаранцията ми изгоря някаква платка и техника от сервиза ми каза ,че струвала около 140лв. и то 2007г. сега може да е и повече. А пък в момента ми се прецака сушилната и се чудя дали да я правя или да чакам да се развали и пералнята и да я сменям с нова. Не искам да те плаша но това е действителността при мен с Idesit WIDL 126

  7. il
    il е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009
    Мнения
    20
    #81

    Перални,Препоръки 2009г

    здравейте отново, след известни пречки с глупавите по-дълги маркучи които се продават по магазините, вече се наслаждаваме на пералнята. чудесна е няма силни шумове, пере и суши идеално. явно Електролукс са добри, а сащо и форума

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009
    Мнения
    20
    #82

    Перални,Препоръки 2009г

    Здравей geriko, благодаря за бързия отговор. Прогнозата не е добра значи... Да, засега само шума ми е проблема от техническо естество. Иначе още не мога да и свикна на сушилнята. Стигам до заключението че само чаршафи, пижами и бельо мога да суша в нея. Съжалявам, че се спрях на този модел и марка, но в последния момент решихме да вземем комбинирана пералня и тази отговаряше на бюджета в момента. Алтернативата беше Канди без сушилня за тези пари, но решихме, че Индезита е с повече екстри. За сега се спасявам от шума с функцията отложен старт. Настройвам я след полунощ, че иначе не се трае.

  10. geriko
    Guest
    #83

    Перални,Препоръки 2009г

    Аз също се подлъгах по многото екстри и добрата цена, като тогава смятах,че Idesit е добра марка но не бях влизал в този форум и нямах представа коя марка какви + и - има. Какъв ти е проблема със сушилната тя има два режима на работа един за обикновена материя и един за деликатни материи. Пиши какъв ти е проблема със сушилната ,че моята изгоря

  11. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009
    Мнения
    20
    #84

    Перални,Препоръки 2009г

    Проблема със сушилнята е по скоро в моята нагласа за този уред. Мислех че всичко ще суша с нея, обаче уви...дънките ги мачка, нямат изглаждане, анцунзите също, за плетени неща не става, изтъняват и се отпускат. Незнам дали е в неправилната експлоатация. Имам познат в чужбина, който пере на обществена пералня там и от него знам, че всичко от пералнята после мести в голяма сушилня и се връща в къщи със сухи и изпрани дрехи. Та нещо такова си представях и аз)) Но и за бельото съм благодарна на сушилнята. Поне гащи и чорапи не простирам.
    Виж колко ще ти струва ремонта, то така и така сме се набутали с тази покупка, поне да използаме на max всичките и възможности. Ако искаш сподели твоя опит със сушилнята, в периода когато сте я ползвали.

  12. geriko
    Guest
    #85

    Перални,Препоръки 2009г

    Сушилнята ми се скапа преди една седмица тоест съвсем скоро. Но в периода когато я ползвахме установих че трябва да се суши по-малко количество дрехи за да е минимално намачкването и плетени и подобни материи въобще не суши защото ги прецаква такъв е моят опит. Спазвай инструкциите за сушилнята там пишат за какви материи какво количество дрехи да се суши и когато имаш деликатни материи използвай съответната програма. Дано съм ти бил полезен. А ,колкото до мен аз при всички положения за сега ще ремонтирам повредата тъй като смятам ,че няма да е скъп ремонта но в последствие ако се скапе нещо скъпо я сменям с друга.

  13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2009
    Мнения
    20
    #86

    Перални,Препоръки 2009г

    По отношение на количеството дрехи и материите и аз стигнах до същите изводи. А деликатни тъкани като коприна да речем не бих рискувала да суша. Имайки пред вид злочестия ми опит с вълната Лошото е че нямам инструкция на български, най близкия говорим език в книжката за експлоатация ми е руския. Но все пак никъде не пишат да не си прецакваме пуловерите. Намирам го за некоректно към потребителя
    Благодаря ти за отзивчивостта! И безаварийно ползване на пералнята ти желая.

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Mar 2008
    Мнения
    263
    #87

    Перални,Препоръки 2009г

    Относно сушилните:
    Бях предубеден негативно към тях,но съпругата ми ме убеди да купим отделно от пералнята AEG.
    Никога не съм предполагал,че кърпи,чаршафи и всичко ще излиза толкова пухкаво от машината.Ризите директно може да се носят...естесвено не изглеждат като гладени ,но не са смачкани.Добре, че прочетох някъде ,че комбинираните машини не са ефективни и е точно така.
    Барабана на сушилнята е с 1/3 по-голям и дрехите от пералнята едва го пълнят до половината и дрехите се "веят на воля".Когато свърши сушенето дрехите периодично се премятат за да не се степват.
    Съшо така няма смисъл да ползвате омекотител за прането.Той просто се "издухва" и нищо не остава.Продават се ароматизиращи кърпи/антистатични/и спрей за сушилни.
    Като извод смело мога да кажа ,че сушилнята след съдомиялната ми е любима битова машина

  16. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008
    Мнения
    111
    #88

    Перални,Препоръки 2009г

    Idesit със сушилня на 9месеца( 2ри път ми гърми платка )просто нямам думи...

  17. geriko
    Guest
    #89

    Перални,Препоръки 2009г

    Какво ти струва подмяната на тази платка на Idesit със сушилня.

  18. Member
    Тук е от
    Mar 2008
    Мнения
    263
    #90

    Перални,Препоръки 2009г

    За "Индезит"има писано доста във форума.Имал съм проблеми със съдомиялна и пералня такава.....от тогава просто не поглеждам.Още повече сервиза им беше кошмарен като стане нещо.Тези дни имах проблем с 120л. бойлер "Аристон".С гаранция 5г. е но не издържа и 1г.Този вече ми е третият.Добре,че ги сменят,но клечането в трафика и загубата на време?!?
    P.S.-Извинявам се ,че пооспамих темата

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 20 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Перални,Препоръки 2010г
    От gpp във форум Бяла техника
    Отговори: 152
    Последно: 14-12-10, 23:56
  2. Газов котел - мнения и препоръки 2009г
    От Saint във форум Отопление
    Отговори: 821
    Последно: 30-12-09, 00:43
  3. Перални,Препоръки 2008г
    От tyo_bg във форум Бяла техника
    Отговори: 244
    Последно: 28-12-08, 22:07
  4. Перални,Препоръки 2007г
    От badr във форум Бяла техника
    Отговори: 362
    Последно: 31-12-07, 14:23
  5. Перални,Препоръки 2005г
    От veszxr във форум Бяла техника
    Отговори: 27
    Последно: 13-12-05, 00:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе