АЕG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Daewoo
Electrolux
Fagor
Gorenje
Hotpoint-Ariston
Indesit
Midea
Neo
Siemens
Whirpool
Zanussi
Conegliano
Идеята на поста ми е малко по-различна. Примерно:
1. Вземаш телевизор JVC. Много джиджана марка. Да, ама четейки упътването, четеш - "VESTEl Ви поздравява за покупката нс продуктите JVC и KENWOOD"
2. Купувайки климатик DAIKIN, фирмата GREE Ви поздравява с покупката на продукт на DAIKIN
3.Купувайки съдомиялна CANDY, MIDEA Ви поздравява за покупката на продукт на CANDY
П.П. Микровълновата е ползвана години като основно средство за приготвяне на храна, когато бях свободен електрон, а когато се появиха децата, жена ми топлеше по 20-30гр. мляко непрестанно. Не знам дали си наясно какво значи топлене на 20-30 мл течност за микровълновата фурна?
Този пост е редактиран от avast3; 16-02-16 в 23:36.
Здравейте, бихте ли си казали мнението за тази съдомиялна ?
http://www.technopolis.bg/bg/Dishwas...26020/p/680620
Виждам,че има защита от преливане и мисля,че има и изсушаване или се лъжа ? Също така може ли да предложите някаква подобна /45см/,но по-евтина ?
По принцип ми се иска по-малка - от тези тип "кубче", но такива за вграждане уж няма. А и май в тях, по-голяма тенджера или тава трудно ще вкараш. Изобщо заслужават ли си тези тип "кубче" ? Разпитвам и за тях понеже за нормална за вграждане,ще трябва да поръчвам нова врата за нея, понеже мястото на което искам,а и е единственото възможно да се сложи в момента е шкаф с чекмедже от горе /чекмеджето е ясно,че ще го разкарам,че иначе няма да се събере на височина съдомиялнаа. Така,че няма да мога да ползвам вратата на шкафа да я сложа на съдомиялната.
Изобщо кухнята с много странни размери са ми направили шкафовете - този в който искам да я сложа светлия отвор на ширина е 51 см /55см врата/, а този до него 55см /60см врата/
Кухнята е подобна, съдомиялната ще бъде на мястото на левия шкаф,който под мивката. Само,че той не е цял, а е такъв като тези другите отляво шкаф и чекмедже над него.
![]()
Този пост е редактиран от nqmapa; 25-02-16 в 11:32.
Единствено ако няма достатъчно място, тогава си заслужават тези тип "кубче" (то нямаш и друг избор), но са на цените на високите, че и по-скъпи даже.
От 45-см имам в офиса една такава на БЕКО, доволно върши работа. Функция "изсушаване" имат всички съдомиялни. Защита от преливане това БЕКО няма, но предполагам си е полезна екстра.
Има 45-см и за вграждане. Имай предвид, че стандартните са със 60 см дълбочина, независимо от ширината. Ако позволява, може да "вградиш" и стандартна.
Останалите уреди не зная как ще ги вкараш, обаче, при тия врати...
ПП. Не разбрах първоначално, че ставало въпрос за вратите на шкафа...
Този пост е редактиран от podredko; 25-02-16 в 12:30.
Те останалите уреди са вградени вече, и съдомиялнята ще се вгражда - то кухнята е на 5-6 години,не е нова.
Иначе знам,за дълбочината и това мерих, та тая затова съм я и загледал..че е 55см, а при мен е някъде 57 макс.
Как да няма защита от преливане ?!
Или тия от ТП лъжат ?!
Имах предвид, че моята няма защита от преливане, ама тя е модел 2008-2009.
Въпрос на късмет, гаранция като има...
У дома имам 15 годишна 60 см OCEAN, още си работи.
Аха ясно.![]()
Притеснявам се как ще стане с вратата, че на шкафа е по малка/ниска/ отколкото на съдомиялнята. Единственото което ми идва като идея е, да захвана двете плоскости - тази на вратата на шкафа и тази на чекмеджето с планки и да стане като една цяла...То има и друго - вратата на съдомиялнята е 45см, а на шкафа 55см... но си мисля,че няма да има проблем,че е по-широка ...ама дали е така.... Другия вариант е да правя врата по поръчка,но не ми се иска,че парите са кът в момента
Нищо не пречи да пробваш с наличната, ако не стане - нова. Парите се изкарват, живи и здрави да сме само.![]()
То с наличниТЕ трявбва да пробвам,че ще трябва да съединя тази на шкафа с тази на чекмеджето,за да се получи височината на миялната![]()
Пиша от телефон, затова допускам грешки.
Така, вчера закупихме въпросната съдомиялня за която питах по-горе.
BEKO-DIS-26020
Както написах там - шĸaфoвeтe на кухнята са изработи със странни размери - тoзи в ĸoйтo трябва да се сложи /той е и единствения възможен вариант/ cвeтлия oтвop нa шиpинa e 51 cм /55cм вpaтa/. Ако извадя целия шкаф, ширината става 55см
Кухнята не се монтрира или изработва сега - на 5-6 години е,просто сега решихме да сложим съдомиялна и единственото възможно място е този шкаф отляво на мивката,който вече споменах е със светъл отвор 51см. Пада се краен и вчера като го вадих видях,че няма плоскост отляво/откъм стената/ сложили са само едно парче 15см широко колко да отбият номера
Мисля си да оставя шкафа, да му изрежа само дъното и гърба със зегето. Така,ще мога да захвана към страниците му някакви дървени плоскости на точките за захващане на миялната,за да може да стесня отвора до 45см.
Kyxнятa e пoдoбнa, cъдoмиялнaтa щe бъдe нa мяcтoтo нa лeвия шĸaф,ĸoйтo пoд мивĸaтa. Caмo,чe тoй нe e цял, a e тaĸъв ĸaтo тeзи дpyгитe oтлявo шĸaф и чeĸмeджe нaд нeгo.
За врата на съдомиялнията мисля, зaxвaнa двeтe плocĸocти - тaзи нa вpaтaтa нa шĸaфa и тaзи нa чeĸмeджeтo c плaнĸи и дa cтaнe ĸaтo eднa цялa... Малко ме притеснява,че вpaтaтa нa cъдoмиялнятa e 45cм, a нa шĸaфa 55cм... нo cи миcля,чe нямa дa имa пpoблeм,чe e пo-шиpoĸa ...aмa дaли e тaĸa....
Предварително Благодаря на отзовалите се![]()
Моля за препоръка за 45см миялна в средния ценови диапазон, която има няколко цикъла на изплакване или поне да плакне добре, защото китайската "Мидея" която ползвам след втората година започна да не се справя добре и понякога изплакваме ръчно... Остатъчната миризма на препарат е много неприятна за мен. Аристон и Уърпул го имат същия проблем(може би не всички модели).
Предварително Благодаря!
Има си специални "ароматизатори" за съдомиялни машини. Зареждате ли редовно гланц (и сол)?
Използването на качествени препарати е основия фактор за доброто измиване (извинявам се ако прозвучава като философстване).
Редовното почистване на филтъра за дребни отпадъци също е препоръчително.
Иначе има читави модели на БЕКО на прилична цена (имам една подобна в офиса и се справя доста прилично).
Пробвал съм всички видове сол, гланц, препарати - на прах, таблетки, течни... Мие идеално, просто измитите съдове имат миризма на препарат. Може би и липсва още един цикъл на изплакване...
Привет колеги. Нужна ми е помощ за избор на съдомиялна. За първи път ми се налага да купувам подобна техника и съм доста бос. Ширината е 45см. Знам, малка е но няма и сантиметър повече място. Та избора се сведе до тази
http://www.technopolis.bg/bg/Freesta...2115X/p/682618 или това Беко http://www.technopolis.bg/bg/Freesta...020-W/p/680617
Примам и други предложения до 600лв. За момента това е тавана за 45см машина.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Този пост е редактиран от dasoviq; 11-04-16 в 12:39.