Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е съдомиялната ви ?

Гласували
331. Не можете да гласувате в тази анкета
  • АЕG

39 11.78%
  • Beko

59 17.82%
  • Blomberg

8 2.42%
  • Bosch

68 20.54%
  • Candy

4 1.21%
  • Daewoo

3 0.91%
  • Electrolux

36 10.88%
  • Fagor

3 0.91%
  • Gorenje

20 6.04%
  • Hotpoint-Ariston

20 6.04%
  • Indesit

10 3.02%
  • Midea

14 4.23%
  • Neo

0 0%
  • Siemens

14 4.23%
  • Whirpool

22 6.65%
  • Zanussi

8 2.42%
  • Conegliano

3 0.91%
Страница 33 от 73 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно
Резултати от 481 до 495 от общо 1092
Like Tree131Одобрявам

Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Отговор: Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения

Цитат Първоначално публикувано от avast3 Виж публикацията
    Ако трябва да съм честен,имах опасения при покупката,че хвърлям 300лв на вятъра. Или съм голям късметлия или за пореден път се окава, че бранд и цена не означават автоматично качество и дълголетие.
    П.П. Микровълновата печка, която ползвам близо 15г.е от същата куча марка. Е, голямо куче излезе тази Мидейка
    То микровълновата не мисля,че е база за сравнение поне при мен защото я пускам макс 2 пъти седмично за по 10 минути.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от presar Виж публикацията
    То микровъгодини не мисля,че е база за сравнение поне при мен защото я пускам макс 2 пъти седмично за по 10 минути.
    Идеята на поста ми е малко по-различна. Примерно:

1. Вземаш телевизор JVC. Много джиджана марка. Да, ама четейки упътването, четеш - "VESTEl Ви поздравява за покупката нс продуктите JVC и KENWOOD"

2. Купувайки климатик DAIKIN, фирмата GREE Ви поздравява с покупката на продукт на DAIKIN

3.Купувайки съдомиялна CANDY, MIDEA Ви поздравява за покупката на продукт на CANDY

П.П. Микровълновата е ползвана години като основно средство за приготвяне на храна, когато бях свободен електрон, а когато се появиха децата, жена ми топлеше по 20-30гр. мляко непрестанно. Не знам дали си наясно какво значи топлене на 20-30 мл течност за микровълновата фурна?
    Този пост е редактиран от avast3; 16-02-16 в 23:36.
    DUNDURMA одобрява това.

4. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Здравейте, бихте ли си казали мнението за тази съдомиялна ?

http://www.technopolis.bg/bg/Dishwas...26020/p/680620

Виждам,че има защита от преливане и мисля,че има и изсушаване или се лъжа ? Също така може ли да предложите някаква подобна /45см/,но по-евтина ?

По принцип ми се иска по-малка - от тези тип "кубче", но такива за вграждане уж няма. А и май в тях, по-голяма тенджера или тава трудно ще вкараш. Изобщо заслужават ли си тези тип "кубче" ? Разпитвам и за тях понеже за нормална за вграждане,ще трябва да поръчвам нова врата за нея, понеже мястото на което искам,а и е единственото възможно да се сложи в момента е шкаф с чекмедже от горе /чекмеджето е ясно,че ще го разкарам,че иначе няма да се събере на височина съдомиялнаа. Така,че няма да мога да ползвам вратата на шкафа да я сложа на съдомиялната.

Изобщо кухнята с много странни размери са ми направили шкафовете - този в който искам да я сложа светлия отвор на ширина е 51 см /55см врата/, а този до него 55см /60см врата/

Кухнята е подобна, съдомиялната ще бъде на мястото на левия шкаф,който под мивката. Само,че той не е цял, а е такъв като тези другите отляво шкаф и чекмедже над него.

Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от nqmapa; 25-02-16 в 11:32.

5. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Единствено ако няма достатъчно място, тогава си заслужават тези тип "кубче" (то нямаш и друг избор), но са на цените на високите, че и по-скъпи даже.
    От 45-см имам в офиса една такава на БЕКО, доволно върши работа. Функция "изсушаване" имат всички съдомиялни. Защита от преливане това БЕКО няма, но предполагам си е полезна екстра.
    Има 45-см и за вграждане. Имай предвид, че стандартните са със 60 см дълбочина, независимо от ширината. Ако позволява, може да "вградиш" и стандартна.

Останалите уреди не зная как ще ги вкараш, обаче, при тия врати...

ПП. Не разбрах първоначално, че ставало въпрос за вратите на шкафа...
    Този пост е редактиран от podredko; 25-02-16 в 12:30.

6. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Те останалите уреди са вградени вече, и съдомиялнята ще се вгражда - то кухнята е на 5-6 години,не е нова.

Иначе знам,за дълбочината и това мерих, та тая затова съм я и загледал..че е 55см, а при мен е някъде 57 макс.

Как да няма защита от преливане ?!

Или тия от ТП лъжат ?!
    Прикачени изображения Прикачени изображения

7. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Имах предвид, че моята няма защита от преливане, ама тя е модел 2008-2009.
    Въпрос на късмет, гаранция като има...

У дома имам 15 годишна 60 см OCEAN, още си работи.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Аха ясно.

Притеснявам се как ще стане с вратата, че на шкафа е по малка/ниска/ отколкото на съдомиялнята. Единственото което ми идва като идея е, да захвана двете плоскости - тази на вратата на шкафа и тази на чекмеджето с планки и да стане като една цяла... То има и друго - вратата на съдомиялнята е 45см, а на шкафа 55см... но си мисля,че няма да има проблем,че е по-широка ...ама дали е така.... Другия вариант е да правя врата по поръчка,но не ми се иска,че парите са кът в момента

10. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Нищо не пречи да пробваш с наличната, ако не стане - нова. Парите се изкарват, живи и здрави да сме само.
    mirandi одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2012

То с наличниТЕ трявбва да пробвам,че ще трябва да съединя тази на шкафа с тази на чекмеджето,за да се получи височината на миялната

12. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Пиша от телефон, затова допускам грешки.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2012

Така, вчера закупихме въпросната съдомиялня за която питах по-горе.

BEKO-DIS-26020

Както написах там - шĸaфoвeтe на кухнята са изработи със странни размери - тoзи в ĸoйтo трябва да се сложи /той е и единствения възможен вариант/ cвeтлия oтвop нa шиpинa e 51 cм /55cм вpaтa/. Ако извадя целия шкаф, ширината става 55см

Кухнята не се монтрира или изработва сега - на 5-6 години е,просто сега решихме да сложим съдомиялна и единственото възможно място е този шкаф отляво на мивката,който вече споменах е със светъл отвор 51см. Пада се краен и вчера като го вадих видях,че няма плоскост отляво/откъм стената/ сложили са само едно парче 15см широко колко да отбият номера

Мисля си да оставя шкафа, да му изрежа само дъното и гърба със зегето. Така,ще мога да захвана към страниците му някакви дървени плоскости на точките за захващане на миялната,за да може да стесня отвора до 45см.

Kyxнятa e пoдoбнa, cъдoмиялнaтa щe бъдe нa мяcтoтo нa лeвия шĸaф,ĸoйтo пoд мивĸaтa. Caмo,чe тoй нe e цял, a e тaĸъв ĸaтo тeзи дpyгитe oтлявo шĸaф и чeĸмeджe нaд нeгo.

За врата на съдомиялнията мисля, зaxвaнa двeтe плocĸocти - тaзи нa вpaтaтa нa шĸaфa и тaзи нa чeĸмeджeтo c плaнĸи и дa cтaнe ĸaтo eднa цялa... Малко ме притеснява,че вpaтaтa нa cъдoмиялнятa e 45cм, a нa шĸaфa 55cм... нo cи миcля,чe нямa дa имa пpoблeм,чe e пo-шиpoĸa ...aмa дaли e тaĸa....

Предварително Благодаря на отзовалите се
    podredko одобрява това.

14.  

15. vv3
    vv3 е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Dec 2013

Моля за препоръка за 45см миялна в средния ценови диапазон, която има няколко цикъла на изплакване или поне да плакне добре, защото китайската "Мидея" която ползвам след втората година започна да не се справя добре и понякога изплакваме ръчно... Остатъчната миризма на препарат е много неприятна за мен. Аристон и Уърпул го имат същия проблем(може би не всички модели).
    Предварително Благодаря!

16. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Има си специални "ароматизатори" за съдомиялни машини. Зареждате ли редовно гланц (и сол)?
    Използването на качествени препарати е основия фактор за доброто измиване (извинявам се ако прозвучава като философстване).
    Редовното почистване на филтъра за дребни отпадъци също е препоръчително.
    Иначе има читави модели на БЕКО на прилична цена (имам една подобна в офиса и се справя доста прилично).

17. vv3
    vv3 е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Dec 2013

Пробвал съм всички видове сол, гланц, препарати - на прах, таблетки, течни... Мие идеално, просто измитите съдове имат миризма на препарат. Може би и липсва още един цикъл на изплакване...

18. Novice Аватара на dasoviq
    Тук е от
    Apr 2016

Привет колеги. Нужна ми е помощ за избор на съдомиялна. За първи път ми се налага да купувам подобна техника и съм доста бос. Ширината е 45см. Знам, малка е но няма и сантиметър повече място. Та избора се сведе до тази
    http://www.technopolis.bg/bg/Freesta...2115X/p/682618 или това Беко http://www.technopolis.bg/bg/Freesta...020-W/p/680617
    Примам и други предложения до 600лв. За момента това е тавана за 45см машина.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    Този пост е редактиран от dasoviq; 11-04-16 в 12:39.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 33 от 73 ПърваПърва ... 23313233343543 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Бойлери / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Бяла техника
    Отговори: 1734
    Последно: Вчера, 22:24
  2. Ютии и гладачни машини / FAQ - избор ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 100
    Последно: 07-01-25, 22:21
  3. Сушилни машини / FAQ - мнения, обсъждане
    От mvarbanov във форум Бяла техника
    Отговори: 1317
    Последно: 17-12-24, 18:21
  4. LCD матрици /FAQ - мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 23
    Последно: 06-04-18, 19:32
  5. Мнения и обсъждане на tv LG LCD 37LD420
    От pacho-gr във форум LG телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 08-07-10, 19:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе