Ако разкараш сушилнята може да се обзаведеш и с 60 сантиметрова за 12-14 комплекта.
АЕG
Beko
Blomberg
Bosch
Candy
Daewoo
Electrolux
Fagor
Gorenje
Hotpoint-Ariston
Indesit
Midea
Neo
Siemens
Whirpool
Zanussi
Conegliano
Ако разкараш сушилнята може да се обзаведеш и с 60 сантиметрова за 12-14 комплекта.
Точно натам отиват нещата. Ще пиша допълнително, когато избера нещо. Много благодаря на всички за отделеното време.
Mission accomplished. Купих Miele G 4620, но още не съм го монтирал и не мога да дам отзиви. Благодаря ви, че ме вразумихте, иначе щях да си купя кубчето.
Здравейте, съдомиялна бош дойде с една част която незнам за какво се ползва. Изглежда като гумена четка за обиране на вода или уплътнение някакво, Ето я:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
В книжката е описана е показано как се монтира. Слага се отпред пред краката на миялната.
Честно да ти кажа не знам за какво служи. И аз много се чудех за какво ми е.
Перваз за естетика
Сигурно миялката става за полувграждане-монтаж под плот.
Този пост е редактиран от Viking72; 22-01-18 в 14:47.
Премествам си въпроса от раздел "ремонт,сервиз съдомиялни" тук,защото там никой не пише и не отговаря вече 1 година.Та въпроса ми е следният:
Здравейте,съдомиялната е daewoo ddw-m0611 - https://www.technomarket.bg/mialni/d...m0611-09093283
Започна да не загрява водата.Съдовете излизаха мръсни и студени (преди това излизаха горещи).Открих и извадих нагреватела,разцъках му защитата и го замерих-показа 44.Според мен не е изгорял.Върнах го на мястото му и я включих и тогава започна друга тъпотия:изхвърля първоначално остатъка от стара вода,взема новата вода и започва едно бучене като на блокирал електромотор,помпа или нещо подобно-представете си как бръмчат старите зарядни за акумулатори или трансформатор.Това продължава около 5 мин. и спира. След това нищо не се случва.Всички лампи си светят нормално.Къде трябва да пипам или направо да се спасявам от нея?
О.К. ще видя ,но не съм сигурен как ще намеря помпата и какво да я правя после.Преди да я отворя си работеше въпросната помпа.
Възможно е остатъци от храна да са я блокирали.На помпата може да се подава директно 220v за проба.
Някой да има някаква информация за марка Hanseatic?
Виждам, че ги продават и в Германия, но не мога да намеря информация кой ги произвежда.
Това,че се продава в Германия не означава,че е немска и качествена!
Предлага ги Ото фирма за онлайн пазаруване.
Пералните им са производство на Вестел.
Предполагам,че всичките бели уреди се произвеждат от турците.
Досега не съм виждал „немска” пералня с моторетка на Вестел!
Дали ще е Краун,Нео,Хансей-производител Зорлу груп.
Този пост е редактиран от Viking72; 09-02-18 в 15:11.
Знам, че нищо не означава, че ги продават в Германия, затова питам дали някой знае нещо за тях. От един продавач разбрах, че са китайски, така че може да са ребрандирани Мидея, което не е лошо.
Една колежка беше взела някаква Мидея от тези дето са за 6 комплекта. За 3г и ръждясаха ламарините вътре и я хвърли.