Вижте резултатите от анкетата: Каква марка е съдомиялната ви ?

Гласували
331. Не можете да гласувате в тази анкета
  • АЕG

39 11.78%
  • Beko

59 17.82%
  • Blomberg

8 2.42%
  • Bosch

68 20.54%
  • Candy

4 1.21%
  • Daewoo

3 0.91%
  • Electrolux

36 10.88%
  • Fagor

3 0.91%
  • Gorenje

20 6.04%
  • Hotpoint-Ariston

20 6.04%
  • Indesit

10 3.02%
  • Midea

14 4.23%
  • Neo

0 0%
  • Siemens

14 4.23%
  • Whirpool

22 6.65%
  • Zanussi

8 2.42%
  • Conegliano

3 0.91%
Страница 65 от 73 ПърваПърва ... 15556364656667 ... ПоследноПоследно
Резултати от 961 до 975 от общо 1083
Like Tree131Одобрявам

Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2012

Отговор: Съдомиялни машини / FAQ - обсъждане, мнения

Ами всъщност модела е SPV4EKX20E, защото този от горния линк, вече не се предлагаше. Цената им беше същата. Не съм обръщал внимание колко е шумна и не ми е правило впечатление, че е такава.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2013
    Живее в
    София, кв. Белите брези

Привет, най-горната перка на миялната ми се откачи и не мога да разбера износена ли е или липсва някакво уплътнение. Не може просто да се закачи обратно, защото има луфт. Някой има ли идея? Горение на 8-9 години

Прикачени изображения Прикачени изображения

4. Member Аватара на NeRoX
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Пловдив

Здравейте! Живот и здраве скоро ще ми се налага да обзавеждам ново жилище и започвам да се образовам на тема битова техника и електроуреди. Сравнително бос съм по темата, защото не ми се е налага да купувам до сега. Избора, както при всичко останало е доста голям и ценовите категории варират доста. И както и преди - пак съм в любимия ми форум, за да се консултирам с по-компетентните съфорумници. И така... Съдомиялна! Направих една консултация като за начало в големите вериги. Нееещо все пак да понауча, въпреки, че ми е ясно, че там рядко са компетентни и им се занимава да обясняват подробно. От това, което видях и чух ми хареса ето този модел на Hotpoint Ariston - Hotpoint-Ariston HSIP 4O21 WFE . Както и модела подсказва - за вграждане с широчина 45см. Мисля, че размера ще ми е достатъчен. Хареса ми, че има горна дюза за вода и трета кошница за прибори. Хареса ми, че има специална пръскалка под ъгъл в долната част за големи съдове/тигани. Хареса ми и, че могат да се сгъват част от стойките за чинии, като така се освобождава отново място на големи тенджери и тигани. Цената е горе долу по средата, като гледам това, което се предлага на пазара. Не ми хареса, че е само с 2 години гаранция. Виждам, че има марки предлагащи 5, а Whirlpool в момента дори 6 години. Какво бихте ме посъветвали? Екстри, които се заслужават задължително? Излишни неща? Някой по-евтин модел ще ми свърши ли същата работа? Мисля, че е излишно да се изхвърлям с много повече пари от това. Евентуално нещо близко като цена, ако си заслужава повече... Кое е важно и кое не? Приемам всякакви съвети. Благодаря предварително!

5. Senior Member Аватара на kokovox
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Пловдив

Няколко съвета като цяло - под 1000лв уредите са с турско-китайски части. Проектират се да изкарат към 10 години. Частите са евтини. Стават. Заради изискванията на ЕС всичките са икономични. Не си казал, колко човека сте, но 60см може да събере много и малко, а 45см само малко. Аз лично бих избрал 60см ако е възможно.
    Ако искаш качество вземи Мийле. Те си правят частите и качеството е несравнимо. Проектирани да изкарат 20 години. Частите са скъпи, но здрави.

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2014

Здравейте . Закупих Bosch SMS4HTW33E , но още не е монтирана . Вълнува ме един въпрос , на който не намирам отговор . Тъй като в населеното място , рядко но все пак се случва , прекъсване на тока за секунди , какво се случва с машината в тази ситуация когато тече програма ? Дали ще "помни" до къде е стигнала и ще продължи или трябва да се пуска програмата от начало ?

7. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

Би трябвало да помни, но все пак може да пробваш за по-сигурно. Така или иначе вече си я платил - ако не помни ще я върнеш ли? И като забележка: Масово хората смятат, че "закупи" е израз на възпитание, а "купи" е по-просто. Истината е, че по-правилната дума е "купи", а "закупи" пишат неграмотните.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2014

Цитат Първоначално публикувано от i486 Виж публикацията
    - ако не помни ще я върнеш ли?
    Не, разбира се .
    Забележката няма да я коментирам .
    Поздрави!

10. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

Забележката е вярна, дори и да не ти допада. Написах я, защото в последно време има лавина от "закупуване" и явно хората се учат един от друг и подражават.
    CubanLinx одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Псоледния път като направих подобна забележка в темата за климатиците ми изтриха коментара

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2014

Цитат Първоначално публикувано от achodemo Виж публикацията
    Здравейте . Закупих Bosch SMS4HTW33E , но още не е монтирана . Вълнува ме един въпрос , на който не намирам отговор . Тъй като в населеното място , рядко но все пак се случва , прекъсване на тока за секунди , какво се случва с машината в тази ситуация когато тече програма ? Дали ще "помни" до къде е стигнала и ще продължи или трябва да се пуска програмата от начало ?
    И нещо по темата в полза на други интересуващи се. Пробвах, помни . След възтановяване на захранването (пауза 2-3 мин) програмата продължава.

13. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

Има ли някакъв стандарт за диаметъра на дренажния маркуч? Слагам нова съдомиялна (AEG ако има значние) и следва изненада - маркучът по-тънък от стария и от извода на сифона на мивката. Преходници М-Ж май няма доколкото търсих.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Има-няма, при теб е свършен факт, търси решение.
    Примерно това https://tonex1.com/%D0%B0%D0%BA%D1%8...28%D0%BC%D0%BC

16. Member
    Тук е от
    Oct 2012
    Живее в
    ВТ

Не съм сигурен, че тая муфа ще свърши работа - по-скоро няма.

17. Member
    Тук е от
    Nov 2009
    Живее в
    Попово

Обикновен парцал на 1 време

Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk

18. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011

Здравейте.
    Някой да се е сблъсквал с грешка Е01 на Съдомиялна за вграждане Beko BDIS38120Q? Нова е, току що монтирана.
    Първия път на празна машина програмата си мина, втория път вече заредена програмата си мина. На третото пускане обаче някъде на 15та минута започна да шуми по-особено и се появи тази грешка - Е01. И няма махане.

Sent from my Pixel 7 Pro using Tapatalk

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 65 от 73 ПърваПърва ... 15556364656667 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Бойлери / FAQ - обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Бяла техника
    Отговори: 1710
    Последно: 05-01-25, 11:33
  2. Сушилни машини / FAQ - мнения, обсъждане
    От mvarbanov във форум Бяла техника
    Отговори: 1317
    Последно: 17-12-24, 18:21
  3. Ютии и гладачни машини / FAQ - избор ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Малки домакински уреди
    Отговори: 99
    Последно: 16-12-24, 14:52
  4. LCD матрици /FAQ - мнения , обсъждане
    От hristoslav2 във форум Ремонт, сервиз и калибрация на телевизори
    Отговори: 23
    Последно: 06-04-18, 19:32
  5. Мнения и обсъждане на tv LG LCD 37LD420
    От pacho-gr във форум LG телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 08-07-10, 19:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе