Купувай Мийлето , защото на тая промоция свършват за дни. Няма по-добро.
Купувай Мийлето , защото на тая промоция свършват за дни. Няма по-добро.
Здравейте имам питане свързано с темата (почти). Проблем ли ще да е над уреда да има шкаф почти като вградена, но отпред ще е свободно няма да има врата.
При мен е така - без проблеми.
Виж само минималните отстояния в инструкцията за монтаж.
Здравейте едната е А+++ другата А++ но пък с 36 месеца гаранция
HOTPOINT-ARISTON NT M11 92SKY EU
WHIRLPOOL FT M22 8X3B
Вие коя бихте взели ?
Здравейте, моля за предложение за сушилня. Честно казано повече от 1200лв не ми се дават. Гледах и за такива с транспортни дефекти, но избора не е голям. Ще съм благодарен за предложения.
ПП:След допитване тук взех Пералня Сименс - все още не успявам да я нивелирам и е по-шумна от Whirlpool на 8 години..... Не знам дали пак бих взел Бош.. От друга страна мой приятел е с перална и сушилня на Бош и не иска да чува за други...
Това ?
Ние сме с Горене 8кг. за 1028 лв. с 5г. гаранция го купихме малко преди нова година. За сега сме много доволни. Моделът е Gorenje DA 83il/ i.Не е имало неизсушени или свити дрехи. Програмите са доста, ползваме основно микс и памук. Има и такива за време, функция 1/2 , отложен старт, настройка на сухота, въртене на барабана в две посоки ( така не се оплитат дрехите), въртене на барабана след приключване на програмата до 1,2 или3 часа - в случай, че не вадите веднага прането да няма гънки.
Е донади още 100 лв и вземи Мийле....
Под 1800 не виждам нови. А някак си втора употреба спрямо нова с 5 години гаранция ми изглежда по-скоро необосновано при цена пак 1000лв
Имаше до скоро промоция, ако не бързаш изчакай малко, пак ще я пуснат.
Не, не бързам. Кой и каква промоция? Може и на лично да не стане реклама.
Мнение за MIELE TSB143 WP
? И защо да не купя Беко с 5г гаранция примерно? И евентуален ремонт на морето след някакво време златен ли или по-скоро оправдан според времето на експлоатация?
Първото ти изречение след питанката.... добре, разбрахме го. И до там.....
Нищо лошо няма, да си купиш беко-то с гаранцията. Ще върши основната задача на уреда, за която е проектиран - поне 5-те години.
Само да те попитам - от какъв език превеждаш мислите си с гугъл преводача и после ги постваш директно тук...?!
Автоматично коригиране на Google клавиатурата съчетано с вървене - резултатът е плачевен.
Отговорът на първия въпрос не ми помага с повече информация Функциите описани по табелите на уредите също нищо не ми говорят тъй като - първо, не съм имал сушилня, второ, налична функция и нейното реално приложение могат да са непостижими.
За втория въпрос - и двете машини са на вече 5 години, чупят се - могат ли да се ремонтират и скъп ли е ремонта или по-скоро гледам за нов уред. Не съм запознат със сушилните.
Освен, че мога да си позволя по-скъп уред то следва да е, защото си заслужава, а не за престиж, какъвто не гоня. Четох ул преди известно време, че Миеле не е това, което е било, но също и че компонентите вътре са по-добре дори от AEG или BOSCH.
Сега сме 3ма вкъщи. Дай боже да станем 4ма. Нямаме домашни любимци (алергичен съм за съжаление). Няма да я използваме да душим пердетата и покривките на ресторантчето(което нямаме). За съжаление и е трудно да сортиране дрехите заради малкия обем, но не слагаме ежедневните дрехи с 2 халата за баня и покривалото на спалнята.
Предпочитам практичен съвет, от колкото - вземи това, добро е. Ако е дискутирано да заравям главата в темата и да чета.
Напъни се и вземи 9 или 10кг сушилня. Ефекта е, че много по-добре се сушат и не се мачкат. При мен от 7кг пералня като има по-малко дрехи излизат идеално изгладени. Като е пълна стават леко намачкани.
Гледай поне 2кг да имат разлика с пералнята ти.