Страница 113 от 159 ПърваПърва ... 63103111112113114115123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,681 до 1,695 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. KFC
    KFC е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Re:Втора употреба климатици

Предлагат
    Национал CS-G28K-W, CS-G28S-W
    Тошиба RAS-281 GAD, RAS-285YDR
    Мицубиши MSZ-WX28J-W

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2007

От днес съм собственик на Toshiba 225 UDR .
    Искам да благодаря на всички, които ми помогнаха със съвети и мнения - най-вече на Мmitaka и на Aleksandаrs !

4. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Честито! Със здраве да му се радваш! Добра находка!

П.С. На Емерсона, колко му искаш? Ако си склонен да се разделиш с него, де...

5. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от rumo
    някой може ли да ми каже за какво е следният бутон ( тоя дето съм го оградил в червено )
    [img width=450 height=600]http://media.snimka.bg/4644/015544160-big.jpg[/img]
    Дано да е разбераем тоя иероглиф . Не е май нито турбо нито за сън , както ми беше преведен и въобще 24 ч. го държах включен и никаква разлика не видях.
    Май трябваше да снимам и дисплея ама да кажа - като го натисна се намества същия иероглиф на мястото на вентилатора и там си стой докато не го изключа
    Комфортна струя водят го като на дайкина има същата финкция би трябвало да ти изчезне степента на вентилация и да ти се покаже същи ямалък иероглиф горе в ляво самта турбина утихва

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от KFC
    Предлагат
    Национал CS-G28K-W, CS-G28S-W
    Тошиба RAS-281 GAD, RAS-285YDR
    Мицубиши MSZ-WX28J-W
    Много труден избор между Мицубишито и Тошибата. Първото е по-ново с 2 години и ако е запазено си заслужава много, но Тошибата пък е култов модел от 2000-1 година.

7. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

RAS-285YDR - грабвай е и няма да съжаляваш.....

8.  

9. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от peshew
    Здравейте пичове, не съм влизл в този форум отдавна,защото не съм имал проблеми,но от няколко дена не е така, за съжаление.Знам че тук имаше спецове по климите и дори когато го купувах се съветвах тук, дори превод на дистанционното ми дадоха пак от тук.Мисля че беше от форумец с ник blue1.Имам дайкин втора употреба от 2 години модел AN40BDP и до скоро работеше перфектно.Топля две стаи с него общо около 38 кв.м с обща врата помежду им.Малкия който е вече на година и 7 месеца на него сме го отгледали и зиме и лете и се чувстваше прекрасно,но от както взе да бръмчи навсякъде из къщата взеха и ел.уредите да страдат.Та както си работи климатика на отопление,малкия дърпа щепсела от контакта и го изключва и така няколко пъти и сега климата като се включи на топло,бачка около 5 минути и се изключва.Почва там дефрос ли как му се казваше и после пак заработва на топла,но отново за 5 минути и така през цялото време.Някой има ли идея какво може да е станало и какво трябва да се прави
    Имаш съобщение на лични.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2007

Имам превод на дистанционното, но има 2-3 копчета които са пропуснати .
    Някой има ли инфо за 225UDR ?

11. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от G.Matakov
    VeleV.Klima, разбирам ентусиазма ти да продаваш нови китайски климатици от нисък клас, но на много хора вече им е ясно, че рециклираните японски инветорни климатици държат най-доброто съотношение цена/качество! В повечето от тях има въведени технологии, които дори ги няма и в климатиците от висок клас предлагани за европейския пазар!
    Предполагам не знаете но съм се занимавал с такива климатици цели 5години. Имаше от тях и доволни и не доволни клиенти но който продава стари клими няма как да знае а че новите дори и китайски са по добри от една амортизирана машина макар и Японска. И това че има релкама на Мидея над главата ми не значи че продаваме само тази марка. Предлагаме и даикин,фуджи,хитачи,митсубиши,хаер,тошиба и др.

12. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Знаем бе Велев, как да не знаем. Всеизвестен е факта че си слязъл и от мерцедеса втора употреба, за да се качиш в чисто нов трабант. Но тук не става въпрос за това. Просто помолих, да се въздържаш от такива постове, защото не ти плюем машините в секцията за мидейките. А можем...

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Мерси на Mmitaka за отговора за функцията на бутона .
    Имам един друг въпрос към всички които разбират , а той е :
    До колко е вредно (за компресора ) да си държим в това време инверторните клими да работят , защото моя включва за около 3-4мин. спира за 5-6мин и пак така денонощно . Ако беше конвенционален добре ама не е и като се има напредвид че не са нови - да не си прецакаме нещо хубавите машинки ей .

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от rumo
    Мерси на Mmitaka за отговора за функцията на бутона .
    Имам един друг въпрос към всички които разбират , а той е :
    До колко е вредно (за компресора ) да си държим в това време инверторните клими да работят , защото моя включва за около 3-4мин. спира за 5-6мин и пак така денонощно . Ако беше конвенционален добре ама не е и като се има напредвид че не са нови - да не си прецакаме нещо хубавите машинки ей .
    какво се получава когато понижиш амперажът на максимален старт

16. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Няма разлика даже сега като не го пипам и ми е заковал градусите на 24 и не мърда , а преди ги надхвърляше с по-2,3 и върти въздуха само , което по - не ми харесва . Не виждам разлика и по косумацията на електромера , който му лепнах с намален и нормален ампераж все същата косумация ми вади - малко под 130В/ч

17. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Това за каква машина е?

18. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Знаем бе Велев, как да не знаем. Всеизвестен е факта че си слязъл и от мерцедеса втора употреба, за да се качиш в чисто нов трабант. Но тук не става въпрос за това. Просто помолих, да се въздържаш от такива постове, защото не ти плюем машините в секцията за мидейките. А можем...
    Като ти се повреди някое Санио дето диагностиката им е отврат ще узреш за каво съм ги зарязал тия скрападжийски историй.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе