Предлагат
Национал CS-G28K-W, CS-G28S-W
Тошиба RAS-281 GAD, RAS-285YDR
Мицубиши MSZ-WX28J-W
Предлагат
Национал CS-G28K-W, CS-G28S-W
Тошиба RAS-281 GAD, RAS-285YDR
Мицубиши MSZ-WX28J-W
От днес съм собственик на Toshiba 225 UDR .
Искам да благодаря на всички, които ми помогнаха със съвети и мнения - най-вече на Мmitaka и на Aleksandаrs !
Честито! Със здраве да му се радваш! Добра находка!
П.С. На Емерсона, колко му искаш? Ако си склонен да се разделиш с него, де...
Комфортна струя водят го като на дайкина има същата финкция би трябвало да ти изчезне степента на вентилация и да ти се покаже същи ямалък иероглиф горе в ляво самта турбина утихваПървоначално публикувано от rumo
Много труден избор между Мицубишито и Тошибата. Първото е по-ново с 2 години и ако е запазено си заслужава много, но Тошибата пък е култов модел от 2000-1 година.Първоначално публикувано от KFC
Имаш съобщение на лични.Първоначално публикувано от peshew
Имам превод на дистанционното, но има 2-3 копчета които са пропуснати .
Някой има ли инфо за 225UDR ?
Предполагам не знаете но съм се занимавал с такива климатици цели 5години. Имаше от тях и доволни и не доволни клиенти но който продава стари клими няма как да знае а че новите дори и китайски са по добри от една амортизирана машина макар и Японска. И това че има релкама на Мидея над главата ми не значи че продаваме само тази марка. Предлагаме и даикин,фуджи,хитачи,митсубиши,хаер,тошиба и др.Първоначално публикувано от G.Matakov
Знаем бе Велев, как да не знаем. Всеизвестен е факта че си слязъл и от мерцедеса втора употреба, за да се качиш в чисто нов трабант. Но тук не става въпрос за това. Просто помолих, да се въздържаш от такива постове, защото не ти плюем машините в секцията за мидейките. А можем...
Мерси на Mmitaka за отговора за функцията на бутона .
Имам един друг въпрос към всички които разбират , а той е :
До колко е вредно (за компресора ) да си държим в това време инверторните клими да работят , защото моя включва за около 3-4мин. спира за 5-6мин и пак така денонощно . Ако беше конвенционален добре ама не е и като се има напредвид че не са нови - да не си прецакаме нещо хубавите машинки ей .
какво се получава когато понижиш амперажът на максимален стартПървоначално публикувано от rumo
Няма разлика даже сега като не го пипам и ми е заковал градусите на 24 и не мърда , а преди ги надхвърляше с по-2,3 и върти въздуха само , което по - не ми харесва . Не виждам разлика и по косумацията на електромера , който му лепнах с намален и нормален ампераж все същата косумация ми вади - малко под 130В/ч
Като ти се повреди някое Санио дето диагностиката им е отврат ще узреш за каво съм ги зарязал тия скрападжийски историй.Първоначално публикувано от Kasap