Страница 101 от 159 ПърваПърва ... 519199100101102103111151 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,501 до 1,515 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Re:Втора употреба климатици

мерси @ deian годината е 2002 то се вижда на снимката вече @ zzz аз в тоя отбор членувах и отпреди сигурно да го има тоя форум . 5 г експлоатирах едно саньо 92г. модел и бях безкрайно доволен и въпреки че се прецака се убедих че е с класи на новите китайци . Понеже имам и една мидея вкъщи направих огромната разлика между това нещо да те топли и това да ти създава комфорт . Още повече тоя модел го взимам за детска стая 12кв. м. Там е абсурд да се слагат духалки .

2.  

3. Тук е от
    Mar 2008

Едно предложение,може ли някой от по запознатите да изброи моделите от известните производители след 2000г. на които да обръщаме внимание когато купуваме климатици 2-ра употреба.Да се изброят моделите които са сполучливи и на които си заслужава да се обърне внимание.

4. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Моделите са прекалено много за да се обхванат всичките...То затова е форума - споделяш какво ти е направило впечатление и получаваш отговор дали си заслужава или не...

5. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Моделите са много, но марките... не чак толкова. grubi81 вчера ходих на гости на Mmitaka от Пловдив / да си купя поредната добра машина/и ми направи впечатление следното. Митака имаше много климатици, но изобилстваха предполагам най-надеждните: национал, тошиба и фуджицу. Моделите .... давай ги тук Aleksandars и компания помагат на всеки.

6. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Цитат Първоначално публикувано от mxkolev
    да си купя поредната добра машина, изобилстваха предполагам най-надеждните: национал, тошиба и фуджицу.
    Каква от изброените "най-надежни си" купи?

7. Тук е от
    Mar 2008

Понеже и аз имам климатик закупен от Митака,се обръщам главно към него и Aleksandars.Ако може да посочат по 1-2 модела от всяка марка,които през годините са се доказали и сполучливи.

8.  

9. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

grubi81, ако ти кажа че ползвам модели на тошиба от 1998 година ще ми повярваш ли? И че няма да ги заменя с нещо по ново, докато не се скапят...И че тези модели през 1998 година когато са излезли имат коп който и досега голяма част от новите машини немогат да го достигнат?!

10. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Това ще е само LDR серията. Произведена е от 1998 година до 2000 година и е създадена за да смаже конкуренцията и да покаже до къде са стигнали Тошиба. Такива машини вече не се правят.

11. Member
    Тук е от
    Apr 2003

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Каква от изброените "най-надежни си" купи?
    ОСАКА dk22t !

12. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

За мен най-надеждния климатик е този който работи...(въпреки, че съм фен на тошиба) Един от факторите които определят бъдещата работа на внесените машини е тяхната подготовка преди да бъдат предоставени за продажба. Занимавам се почти девет години с японски климатици и съм се уверил, че от всички марки има модели които са много добри, със здрави компоненти, но има и такива на които не бих се спрял...

13. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

поименно колега поименно

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

http://www.eakon.jp/
    В този сайт могат да се видят всички качествени модели от 2005 година насам. За съжаление в този сайт http://www.eccj.or.jp имаше каталог на най-добрите модели за Япония във всички мощности за 11 години назад, но вече го няма. Въпреки това вътре има статии за награждавани модели от доста години на сам. В общи линии ако един модел климатик не излиза по никакъв начин в гугъл, то или е мноооого стар или е базов модел.

16. Тук е от
    Dec 2007

Предлагат ми Fujitsu ASE224K във Варна за 850 лв. с монтажа . Липсва табелата с данните .
    Моля тези които се занимават с втора употреба да ми кажат дали си заслужава и какви са му
    данните . година на производство , COP , EER и т.н.
    Ако не става трябва да взема Мидея -- няма да се ползва постоянно .

17. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Заслужава си.....

18. Тук е от
    Jan 2009

Здравейте,
    какво ще кажете за този климатик :Fujitsu AS22PPG-W и дали случайно някой няма този модел за да сподели дали е доволен.Все още не е монтиран, но когато го монтират ще пиша как е.Параметрите са му същите като на този който е постнал колегата Aleksandars, но има и плазма и е 2006г.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе