Ммitaka може би пише от телефон.Затова е така.И аз не одобрявам,но човека все пак се опитва да помогне.
Извинявявам се за офтопика.
Най-добре изтрийте постинга
здравейте пичове.трябва ми описание за daikin номера на дистанционното е ARC418A1 ще съм благодарен,понеже не разбирам нищо.ако трябва да кача снимки
Сложи една снимка верно ,защото аз не го намерих.Ще го разгадаем,съвместно,защото има бутони ,които са със странни яроглифи!
благодаря на всички,само дето ми е пратил blue1 е ARC418A2 а моето е A1.същото е но няма цветна индикация за топло, студено а е някакви иероглифи.не знам как да кача снимка.малко съм бос и се мъча
Е да де то цветната индикация е за улеснение отдолу са си йероглифи. Дистанционното е същото като твоето.
Благодаря ви много за информацията.Тази седмица трябва да реша кой от всичките модели да взема.
благодаря на всички,пробвам да кача снимка на дистанционното.
http://www2.imgshare.eu/?file=i/KYJ45013.jpg
а дали е проблем че това не е оригиналното дистанционно.оригиналното не тръгна,въобще не излъчваше сигнал,и монтажника донесе още 2 дистанционни от daikin и пробвахме и двете и това тръгна и ми оставиха него.иначе всички функции работят както ми го е писал превода blue 1.не ми е ясно само копчето за мощността 10 и 17.5А
С този бутон ограничаваш тока на климатика... С две думи и по просто казано - мажеш да го направиш, че по малко да се напъва...
След като с това дистанционно всички функции работят нормално, няма от какво да се притесняваш.
Купих си Daikin втора употреба. Моля ако може малко повече информация за него от компетентните потребители - AN28DES-W вътрешно тяло, AR28DES външно тяло, ARC411A4 дистанционно
sppmaster, какво те интересува по точно...Охлаждаща мощност 2,8 kW, отоплителна мощност 3,8 kW, консумация при охлаждане 0,945 w и при отопление 1,250...За какво помещение ще го използваш?!
Ако имате данни за Mitsubishi-MSZ-GX257-W...година на производство и COP
Отоплителна мощност 3,6 kW при консумация от 945 W и охладителна мощност от 2,5 kW при консумация от 760 W. Много тиха машинка и има най-добрата в своя клас топлинна мощност.
Търся информация за дистанционно управление на климатик National cu-c25f ако може превод на бутоните.