Или четеш от средата. Човека си прави майтап. Неуместен, признавам...Първоначално публикувано от atanassov19
Или четеш от средата. Човека си прави майтап. Неуместен, признавам...Първоначално публикувано от atanassov19
Ами темата е цели 83 страници.... явно съм изпуснал 80 та...Първоначално публикувано от Kasap
ОК де та да бягам от Трансперантите на Eco-Clima дето ги има по цялата магистрала от София до Варна. Да бягам от Осаките и да не главувам за Емил Кошлуков??? (шото тоя дето даде трансперантите за Ем. Кошлуков сега на същото място седи рекламата на Eco-Clima)
помогнете със съвет:помещение от 21+8 м/кв на 2.70 м северозападно изложение с пвц-дограма , в къща / няма други топли стаи и комшии..изолация на стените няма...какъв климатик да се сложи /2-ра ръка на 100 волта/.За предпочитане е тошиба или даикин.В помещението има един telstar-24 сплит ..но само ядове и студ бере моят приятел с него. Има и вариант да ги ползва и 2-та /стария + новия / ако е по-добре ? Благодаря Ви предварително !
Здравейте.
Моля да ми препоръчате инверторен климатик втора употреба (за предпочитане японски). Изискванията ми са:
1.До 12000 BTU (предполагам, че ще е достатъчен)
2.Икономичен
3.Подходящ за предимно за отопление
Ще се отоплява панелен апартамент, последен етаж, с външна цялостна изолация, включително и на междупокривното пространство. Параметрите на помещенията са: спалня - 9 кв.м., височина 2,40 м.; коридор, кухня - 20 кв.м., височина 2,40 м.
В хола имам инверторен климатик Fujitsu ASYA-12LGC. Идеята е да отоплявам целият апартамент с два климатика.
Моля, предложете ми марка климатик, година на производство, технически характеристики, цена, включително с монтажа.
Поздрави на всички за чудесния форум и в частност за този подфорум, които са изключително полезни!
Здравейте, имам запитване за малко повече информация относно климатик предимно за отопление на 9м2 или около 35м3 помещение. На последен етаж (таванско помещение) без изолация на стените и със стара дървена дограма. В блок от 32ра година в центъра на София. Моля дайте предложения.
Здравейте,
От днес и ние сме с японска клима! Искам да благодаря на всички които ми дадоха съвет и споделиха мнението си по зададената от мен тема.
Благодаря на Касап, Александарс и Ванко.
Така а сега да се похваля:
Взехме онова чудно Mitsubishi s COP 5.4 и консумация 0.55 вата
Специални благодарности за часовете отделено време и консултации на Митака от Пловдив!
В "НТТ-3" са много добри професионалисти с много добри цени. Препоръчвам ги горещо на всички.
Трябва ми климатик за отопление на 30 м2 в преходните сезони.Една външна стена,10 последен етаж ,без изолация има pvc дограма.Има парно.По важно е да топли,а не толкова да е икономичен.Мога да дам до 600-700 лв.Нов ли да купивам-напр. Мидея или нещо др. 2ра ръка.Моля за предложения,че си умираме от студ тия дни.
dopitai se do kasap, blue1 , Mmitaka, vklima ...i 6te razbere6 !
По тази логигика да пуснем и раздел за перални, прахосмукачки, дрехи втора употреба и т.н....
Който има нужда има писано по тази тема 84 страници + доста обширен и подробен раздел, търговците трябва да плащат за реклама, а дали имат нужда или им се плаща за да го правят това вече е друг въпрос, подръжката на актуална ценова листа предплагам ще я правиш ти докати си купиш машина!?
И потребителите и търговците може само да спечелят от такъв сайт(с цени и наличности) . Г-н mxkolev знаете много добре,че всеки уважаващ себе ситърговец потдържа сайт с цени и модели(перални,ферни ,автомобили ,апартаменти и тн)невиждам някой да се е оплакал от това !
Здравейте.
Попадна ми Тошиба RAS-225 NAD.
Някаква информация за годината на производство,екстри,отзиви и т.н.
Благодаря предварително.
Модела е 2004 година, базов с СОР 5.49. 2.5 киловата на отопление. 3.5 киловата максимум при 2*С. Няма никакви екстри. Заслужава си според цената.
blue1 e невероятен !!! докато се поинтересувам за това климатиче...той ти даде инфото ! СТРАХОТНО !!!
За 14,5 м2 няма ли да е достатъчен ?Първоначално публикувано от blue1
Никакви проблеми - ще заспи.Първоначално публикувано от wizard2000bg