Страница 124 от 159 ПърваПърва ... 74114122123124125126134 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,846 до 1,860 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Re:Втора употреба климатици

valimus,не се шашкай!Климатика ти е добър и добре подбран.За това помещение с по-голям няма да е комфортно.Като толкова искаш жега,що не сложи 12ска конвенционална/че и на половината пари щеше да е/,че да ти 'дига килима кат' се раздуха,пък и за 10 мин.жега,а после за 10 студ.Хавата при инвертора е ,освен икономия и тн разни-да не го усещаш.Просто не развърта на макс и затова ти вади 46 гр./с какво ги замери?/,което не означава,че не може и повече.За сравнение ще ти кажа,че съм с 22ка конвенционален в 12кв.-33куб.м. и не се притеснявам за студа,ама се пишманя,щото не се слага конвенционален в малко помещение,особено,ако е спалня!

2.  

3. KFC
    KFC е офлайн

Тук е от
    Apr 2008

Може ли някой да ми помогне с информация за слидните климатици.
    1 National CS-TG32S2
    2. National CS-V401A2
    Това са означенията на вътрешните тела.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте и от мен!
    След много четене, и съдействие от blue1 , mantaman и Mmitaka , и аз съм собственик на две клими:
    NATIONAL CS-V223B - 2005г. (13,5 кв.м.)
    NATIONAL CS-H283A - 2003г. (22,1 кв.м.)
    Досега имах(не се смейте, че ) OSAKA 12 конв. и 14 инв. и прозоречен ЕВЕREST(9-ka).
    Обаче дистанционните не са за тези модели , но Mmitaka обеща да удари едно рамо !
    Всеки който иска да разбере повече за модели климатици и дистанционните за тях тук:
    http://www.rakuten.ne.jp/gold/denkiti/airr1.htm
    Ако се интересувате от NATIONAL може да си изтеглите MANUAL-и в PDF от тук:
    http://ctlg.panasonic.jp/product/inf...4&hb=CS-H283AS
    горе в ляво(2,160КВ в случая)!

5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Здравейте, имам климатик National CS-G25S2, който ми създава проблем. Работи 3(три) часа , спира , затваря си клапата, лампата на таймера започва да мига и на дисплея светва грешка F13. Когато го изключа и след това отново го включа в контакта работи 3 часа и пак спира и пак F13.Ако го включа от дистанционото работи без да спира , но таймера си мига.Някой можели да каже къде е проблема.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Да не си активирал някакъв таймер? Рестартирай климатика с изключване от контакта за 10 минути, извади и батериите на дистанционното и давай наново да видим дали ще спре пак.
    Грешка F13 не откривам.

7. Тук е от
    Oct 2008

Fujitsu ASY-A12LGC какво мислите за този климатик

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Има доста изписано за този климатик в темата за Fujitsu ,а и той не е втора употреба

10. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Да Ви се похваля, вече имам още един климатик: NATIONAL CS-Z254A. - 2004г.(12,2кв.м.)
    Засега работи много добре! за всички които помогнаха!

11. Тук е от
    Oct 2009

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ "ФОРУМЦИ" !!! И СЕ РАДВАЙТЕ НА ТОПЛИНАТА... НА ВАШИТЕ БЛИЗКИ !!! НАЗДРАВЕ !!!

12. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Да се похваля, от скоро съм собственик на още един ретро уникат, а именно Mitsubishi MSZ-V285. Взех го за къщата на село на жена ми защото там си водя дъщерята и нощно време е тежко да се поддържа печката с дърва, а къщата е в планината и студа е як през нощта. Машината е инвертор произведен през 1995 година с СОР 3.74 и мощност от 4 киловата при 7*С . За възрастта си е супер запазена. Изключително тихо работещ даже и при -7*С , при толкова съм го тествал за сега. Има разни екстри като изсушаване на дрехи и multi flow system- духа навсякъде като си мърда сам хоризонталните и вертикалните клапи. Външното тяло е огромно и тежко, ако това говори на някой за нещо. "Гадните" японци са барнали от всякъде, а на мен ми струваше само 400 лева без монтажа, но с 2 години гаранция.

13. rkk
    rkk е офлайн
    Member
    Тук е от
    Oct 2007

Честито блу,както го описваш изглежда доста яка машинка -да ти е на късмет и да те слуша.За тези пари си заслужава,ако имате информация - къде има по голям избор в София на стари климатици.Намерих една фирма но имаше само 4 модела и не ми хванаха окото...

14.  

15. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ами да, тихо ще работи, сигурно топлообменника е с поне 30 % по-голяма площ от сегашните.Те, японците, гледам напоследък /някой беше показал нови модели на ТОШИБА,ПАНАСОНИК и другите големи в бранша/ пак се връщат към големи и тежки тела.Пак увеличават топлообменниците и не пестят материал.Ама за Европата, на повечето теглото пада, да видим за догодина, какво ще изкарат.Оня ден чистих с една четка от прах и пухчета външния топлообменник на ОСАКА-та / СН-09 SBP / на бабата, машината е на ГРЕЕ модела е към 2000 година мисля.От първите АС инвертори на ОСАКА.Гадината се оказа с двуредов топлообменник.Като го сваляха от моя етаж и го слагаха на бабата, тежеше като скала, над 45 кг трябва да е.

16. Member
    Тук е от
    Jun 2009

ми да беше лепнал и по някоя снимка....много си спестовен блу

17. Тук е от
    Aug 2008

Здравеите пичове моля за инфо наклима LG модел LV-B2461HL благоря ви предварително

18. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Цитат Първоначално публикувано от marian1
    ми да беше лепнал и по някоя снимка....много си спестовен блу

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе