Страница 136 от 159 ПърваПърва ... 86126134135136137138146 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,026 до 2,040 от общо 2385
Like Tree2Одобрявам

Втора употреба климатици

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re:Втора употреба климатици

скреж може да има и даже трябва но лед не бива да има , това говори за проблем в електрониката , ако Емо още работи натисни ги да ти пратят Емо главният електрончик и поздрави продавачката от мен

2.  

3. zzz
    zzz е офлайн
    Member Аватара на zzz
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    БУРГАС

Модел: AS40NPZ - NOCRIA
    Тип: Инверторен ( ХИПЕР ИНВЕРТОР )
    Охладителна мощност: 4.0 (0.8~5.0 )kW
    Отоплителна мощност: 6.0 (0.8~9.2) kW
    COP: 4.61
    Фреон: R-410А
    Модел: CS-40RCX
    Тип: Инверторен (ХИПЕР ИНВЕРТОР)
    Охладителна мощност: 4.0 (0.6~4.3) kW
    Отоплителна мощност: 6.0 (0.6~8.0) kW
    COP: 4.78
    Фреон: R-410 кой от двата модела да е моля за мнения за моделите и коя година саАконе ме изпреварят да ги вземат докато се наканя

4. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Fujitsu AS40NPZ NOCRIA - година на производство 2004, National CS-40RCX Kirei - година на производство 2005
    Като погледнеш National и после нокрията, мисля че няма нужда от много мислене...National

5. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Ейййййййййй........ . чудо си Митак. веднага включи. Ти си запознат с онази снимка дето ти изпратих преди коледа. В общи линии ( тогава) техника му пусна фреона и му наляхме нов(с кантар). Абсолютно никаква промяна нямаше после..... - пак си е ледено блокче. След това се позатопли времето и ......абе баща ми не е зиморничав и при темп над 20гр. не му е комфортно. Иначе климатика си топли и поддържа при зададени 18гр. на дистанционното - 21-22 гр. в другия ъгъл на стаята. При първа възможност ще мина да предам поздрави на " продавачката ", а за ремонт - сега нямам време - имам други задачи. , но смятам преди да е свършила гаранцията наистина да го изкоментирам с " продавачката " и тогава ще помоля да ми пратят Емо
    П.П. Наистина се радвам че се включи. Поздрави на добрата стара А............
    Цитат Първоначално публикувано от Mmitaka
    скреж може да има и даже трябва но лед не бива да има , това говори за проблем в електрониката , ако Емо още работи натисни ги да ти пратят Емо главният електрончик и поздрави продавачката от мен

6. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

нокрията сама си чисти филтрите

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2006

Сама си "четка" филтрите,а това доста се различава от истинско чистене с вода,четка и сапунче....Особено ако се пуши в помещението,само замазва мизерията върху филтрите и става по-зле.

8.  

9. py4
    py4 е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007

по-добре от нищо

10. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Здравейте , искам да помоля знаещите за инфо за SHARP AY G 25 G , защото спря след 5 г. експлоатация без нникаква подръжка . Аз не намирам( предполагам защото е стар 96 пише на вътр. тяло) , особено ме интересува фреона какъв е, и количеството, защото след като изчетох темата и сравних симптомите(заледяване на черти на външ. тяло, невъзможност да поддържа високи темп. +25 ,мигане лампата на таймера и започва да духа студено след работа около 30 м.) , които се проявяваха постепенно през последните 2-3 г. стигнах до извода ,че най-вероятно трябва да се "долее" фреон . Надявам се че не греша. Табелката на външ. тяло падна отдавна.
    Благодаря предварително.

11. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

По симптомите които описваш, не е сигурно дали машината има нужда точно от фреон - който между другото е R22 - между 650~700 gr. На машината за този период извършвана ли е някаква профилактика?

12. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Реално не. На първата година дойдоха замериха ампеража и толкова, но пък и аз нямах оплаквания. На втората година ме лъгаха в продължение на 2 седмици и не доидоха и вече нямах гаранция. Пиша всичко това защото имам познат ,който може да дойде и да го погледне но не се занимаа по принцип с клим. на 100в.

13. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

Специално тези шарпове са добри като модели, но както ти казах, машината трябва ад се види от специалист....

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Благодаря още веднъж ,за бързия отговор и инфото.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Здравейте. Нов съм във форума и понеже искам да взема 3 климатика, реших да видя и за втора ръка. От това което прочетох разбрах, че в Сф няма фирми, които да предлагат климатици 2ра ръка и така успях да намеря фирмата АНТ в Пловдив. Понеже видях в началото, че в Пловдив има повече фирми, а не можех да ги намеря, ще бъда благодарен на всеки, който ми даде координати на такава фирма ( на ЛС ако може ) и ще ви бъда благодарен ако ме насочите към препоръчителните модели на Тошиба и Фуджитсу Благодаря

17. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria

Моля, подобни предложения - на Лични съобщения само.

Крис

18. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

eddy,те сами ще те потърсят,но наистина в тази фирма която ти си открил,предлагането е най слабо,а и на твойте въпроси там ,едва ли ще получиш задоволителни отговори... А за марките- добре си се ориенрирал.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Втора употреба климатици - част 3
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 5338
    Последно: 16-12-24, 23:02
  2. Климатици втора употреба в София - от къде?
    От radop във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 86
    Последно: 15-02-14, 13:26
  3. Втора употреба климатици - част 2
    От kod във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1527
    Последно: 23-10-12, 09:50
  4. Продавам части втора употреба за климатици
    От popovski във форум Приключили продажби
    Отговори: 9
    Последно: 09-09-12, 17:25
  5. Отговори: 10
    Последно: 17-10-09, 22:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе